201,79kr
GRATIS leverans 25 okt - 1 nov. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"201,79 kr","priceAmount":201.79,"currencySymbol":"kr","integerValue":"201","decimalSeparator":",","fractionalValue":"79","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"BmPuHy3WXTp7Bko9z11EwhowRRoP8DTY79Q70a9g5vGRkosabjXlWbu3JSToXdbFdRDGqEa7pppX2SF9IMey7MKgj6MfS6%2BBtxioMpAr%2FNpMFcG1Rw%2BA3PGVdHa68LUFsBeVF%2F8qBpqbsGXScElmMAnv8MvRiqQOgqbIxSJSuxLWmtSCVLCKActO3ZdRAeJl","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
201,79 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
201,79 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Sharainny
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

För Xbox One Elite Series 2-kontrollerersättningsdelar i Metall, Inklusive 4st Triggerpaddlar och 2 Utbytbara Korsdynor i Rostfritt Stål Metall D-paddlar


201,79kr

Förbättra ditt köp

  • Högkvalitativt material: Riktningsknapparna och paddlarna är gjorda av metall i rostfritt stål, vilket är robust och hållbart, vilket säkerställer långvarig användning.
  • Utbytbar: Byt ut gamla, skadade eller saknade paddlar med dessa nya utbytbara paddlar, som fungerar på exakt samma sätt som den ursprungliga knappsatsen.
  • Lätt att byta: Du kan installera eller ta bort piltangenterna och paddlarna utan några verktyg, vilket är mycket bekvämt att använda.
  • Utmärkt Touch: Metallersättningsdelarna på handtaget ger dig en bättre spelupplevelse och hjälper dig att uppnå bättre prestanda i spelet.
  • Kompatibilitet: Piltangenterna och paddlarna är lämpliga för Elite Series 2-kontroller och för Xbox One Elite trådlösa kontroller.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

  • Paketets dimensioner ‏ : ‎ 9 x 6 x 2 cm; 30 Gram
  • Tillverkare ‏ : ‎ ciciglow
  • ASIN ‏ : ‎ B09TT4MR7F
  • Tillverkarens referens ‏ : ‎ ciciglowd6vngit0mk2305
  • Ursprungsland ‏ : ‎ Kina

Produktbeskrivning

Funktion:
1. Material av hög kvalitet: Riktningsknapparna och paddlarna är gjorda av metall i rostfritt stål, vilket är robust och hållbart, vilket säkerställer långvarig användning.
2. Utbytbar: Byt ut gamla, skadade eller saknade paddlar med dessa nya utbytbara paddlar, som fungerar på exakt samma sätt som den ursprungliga knappsatsen.
3. Lätt att byta: Du kan installera eller ta bort piltangenterna och paddlarna utan några verktyg, vilket är mycket bekvämt att använda.
4. Utmärkt beröring: Ersättningsdelarna i metall på handtaget ger dig en bättre spelupplevelse och hjälper dig att uppnå bättre prestanda i spelet.
5. Kompatibilitet: Piltangenterna och paddlarna är lämpliga för Elite Series 2-kontroller och för Xbox One Elite trådlösa handkontroller.


Specifikation:

Artikeltyp: Metall D-kuddar och paddlar
Material: Rostfritt stål
Färg: Blå
Lämplig: för Xbox One Elite Series 2

Paketlista:
1 x Cross Key

1 x Rund Cross Key
4 x Paddlar

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner