Bluetooth Mössa med LED-ljus, Unisex Stickad hatt Bluetooth V5.0 med 4 LED-strålkastare USB Uppladdningsbar Vintermössa bomull med Ficklampa, Födelsedagspresent Julklapp för Dam & Herr

4,6 av 5 stjärnor 69 betyg

349,99kr
GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
 • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
 • Läs hela returpolicyn
Rosa
One size

Förbättra ditt köp

 • 3 i 1 multifunktionell mössa: Denna Bluetooth mössa är inte bara en varm vinterhatt, utan också en Bluetooth-hatt med tydlig ljudkvalitet och LED-pannlampa. Med den behöver du inte längre bära en strålkastare när du joggar på vintern, och du behöver inte oroa dig för att falla av som hörlurar när du tränar utomhus.
 • Bluetooth V5.0 trådlös: Denna unika Bluetooth LED-hatt använder den senaste bluetooth 5.0-tekniken, ger den mest stabila och starkaste anslutningen, stöder musik och samtal. Den inbyggda USB-laddningsporten är lätt att komma åt. Det tar 1-2 timmar att ladda helt, och batteriet kan arbeta kontinuerligt i 10 timmar.
 • 3 Justerbar LED-ljusstyrka: De 3 ljusljusstyrkorna på bluetooth-hatten kan justeras efter olika behov. LED-lampan kan enkelt tas bort genom att trycka försiktigt. Du kan ladda den via USB-uttag, dator, billaddare och så vidare. LED-lamporna blir röda vid laddning, blir gröna när de är fulladdade.
 • Bekväm och varm mössa: Akrylmaterial, supermjuk och andningsbar vinterhatt med ljus, lämplig för personer med en huvudomkrets på 22-25 tum. Perfekt för att gå med hundar, jogga, campa, fiska, reparera utrustning, grilla, bilreparationer eller hämta barn till och från skolan.
 • Unik gåva: Denna speciella Bluetooth-mössa med LED-ljus är ett perfekt presentval för Thanksgiving, jul, alla hjärtans dag och födelsedag. Den kan som gåva ges till din man, dina föräldrar, din pojkvän eller flickvän, låta den du älskar känna kärlekens värme i den kalla vintern.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

349,99kr
GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
 • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
 • Läs hela returpolicyn
GRATIS leverans måndag, 13 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans lördag, 11 februari. Beställ inom 11 tim 30 min
I lager.
[{"displayPrice":"349,99 kr","priceAmount":349.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"349","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"GuJrwlkx55WE4vU%2BHgPfBuIybXQ8BbE6g%2FC3lM5ReqAwkzA%2BfcpU7RwZGUnajDCXuj3DoO7jFQcGdHXWXjQD4IfGd5upNbswUMc18Wv8YZ1fcpw5rJzFb%2Bd%2FrWzv%2FDUFTRR6CjM5xg3NLGwTt53p0x2VACxQZsRWobp12yG2Ukjtv62KBVufj6KnaG5EOOiL","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
349,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
349,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Produktinformation

 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 26 November 2022
 • ASIN ‏ : ‎ B0BNDRKYLL
 • Kundrecensioner:
  4,6 av 5 stjärnor 69 betyg

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,6 av 5 stjärnor
4,6 av 5
69 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Ilary
5,0 av 5 stjärnor Ottimo acquisto!!!
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 10 december 2022
Fabrizio
4,0 av 5 stjärnor La torcia è di troppo...
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 25 december 2022
Massimo Sileoni
5,0 av 5 stjärnor Come descritto
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 21 november 2022
Elchoco
4,0 av 5 stjärnor comodo
Recenserad i Spanien 🇪🇸 den 9 december 2022
Kike
5,0 av 5 stjärnor Muy utiil
Recenserad i Spanien 🇪🇸 den 13 november 2022