217,34kr
GRATIS leverans på din första beställning skickad av Amazon.

[{"displayPrice":"217,34 kr","priceAmount":217.34,"currencySymbol":"kr","integerValue":"217","decimalSeparator":",","fractionalValue":"34","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"2GSPdcFRd2UqRC%2Bt%2FwaxLB6mde7qmbiwg17rn%2FBGkfA0ZycW0fTQSiVMg6y1flk4SExRoQ%2FwFsMXj51cNXcBbJVXrOK2AGcGVPZHo4p5bHlZYsX8AIlmSzPA5ylCBW4nhUXZiky44SP1Ji80vHB3JgavQAu9rSG4TjiDYqXjHNjpGGn1MzGFeuFi7ANSjqs4","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
217,34 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
217,34 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Viserys Träningshandske med handledsbandage + tyngdlyftningsrem, för kvinnor och män


217,34kr
S
Svart

Förbättra ditt köp


Om denna artikel

  • Hög kvalitet – dessa handskar med handledsbandage är det bästa valet på marknaden, vadderade med mikrofiber av god kvalitet (hållbara, bekväma och andningsbara). Skumkudden på handflatan kan hjälpa dig att undvika blåsor orsakade av friktion från maskiner och hantlar. Handskar kan hjälpa dig att stärka ditt grepp genom att skydda dina händer och handleder från blåsor och tendinit. Det är det bästa valet för styrketräning och styrkeövningar.
  • Mer styrka och mer kraft – Med Viserys remmar får du en pålitlig produkt för styrkesport. Draghjälpen ger ett bra stöd och frigör underarmarna under svåra dragkrafter. Ett måste för alla marklyft, stång-pull-ups, sidodrag eller roddmaskin etc. Mjuk neoprenstoppning säkerställer en bekväm passform utan att skära in i huden. Oumbärlig för bodypump.
  • Multifunktionell: Du kan sätta våra Viserys träningshandskar för träning, tyngdlyftning, rodd, lyfta, cykling, stöd, vikt, aerobics, gymnastikövning, träning med en kabel, träning med hantlar, sportmaskin, klättring. Våra handskar och våra remmar kan vara avsedda för kvinnor eller män, för push- eller pullövningar.
  • 3 storlekar: vi har 3 olika storlekar för att passa de flesta handomkretsar, för att säkerställa en bra passform och en åtsittande passform. Och sporthandskarna är korta på handleden, så de kan bäras med fitnessklockor. Följ storlekstabellen och hur du mäter handomkretsen för att välja rätt storlek för dina händer.
  • Vi försäkrar att erbjuda dig högkvalitativa produkter och service.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Viserys Träningshandske med handledsbandage + tyngdlyftningsrem, för kvinnor och män


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Pack handske med handledsbandage + tyngdlyftning, remmar, styrkelyftning och dragkraft, fitness, crossfit, gymsport, bodybuilding - för dam och herr

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner

Produktsäkerhet

Produkten är föremål för särskilda säkerhetsvarningar
  • Varning:Den här leksaken ger inget skydd

  • Varning:Ej lämplig för barn under 3 år. För användning i vuxens sällskap