● Sound by Sweden ●

Sound by Sweden tillverkar premiumhörlurar där unika materialval, tekniskt förankrad design och ny innovativ teknik genomsyrar hela produktionskedjan, från idé till färdig produkt. Förutom den testvinnande ljudbilden lägger vi även mycket fokus på kvalitet och prestanda i våra hörlurar.

Idéen om att utveckla en hörlur väcktes redan 2010, framför allt var det frustrationen över att dåtidens hörlurar inte höll den förväntade prestandan i förhållande till priset som vi förväntade oss. Med kunskap och erfarenhet som byggts inom systerföretaget Jenving Technology, världskända för sina Hifi-kablar under varumärket SUPRA Cables, bestämde vi oss för att ta saken i egna händer. 2014 lanserades vår första hörlursmodell NiTRO som fick ta emot flera stora utmärkelser. Därefter har vi lanserat flera testvinnande produkter.

«Våra produkter lanserades på Amazon i mars i år på den svenska och tyska marknadsplatsen. Därmed är vi fortfarande nya på Amazon men har redan lyckats nå nya kunder med bra respons. Självklart vill vi fortsätta växa och nå fler kunder och även nya marknadsplatser i Europa.»

Upptäck sortimentet
1–12 av mer än 30 000 resultat för Brands of Sweden
BABYBJÖRN Barnpall, Grågrön/Vit
Köp 5 spara 5%, köp 10 spara 15% med prime
Levereras redan söndag, 5 februari
GRATIS leverans
Babblarna Plastfigurer, 6 st
Köp 5 spara 5%, köp 10 spara 15% med prime
Levereras redan imorgon, feb 3
GRATIS leverans
Eco by Naty Baby Våtservetter Spolbara
Köp 5 spara 5%, köp 10 spara 15% med prime
Levereras redan imorgon, feb 3
GRATIS leverans
Alternativ:
2 storlekar