Välj leveransplats
Har du denna produkt och vill sälja den?

Cabeau Evolution S3 resekudde – remmar till flygplanssätet – säkerställer att ditt huvud inte kommer att falla framåt – koppla av med plysch minnesskum – snabbtorkande tyg håller dig sval och torr (indigo) ., Indigo

4,3 av 5 stjärnor 1 578 betyg

Indigo

Om denna artikel

  • Den genomsnittliga personen förvandlar sin sömn var 15:e minut*. Utan korrekt upprätt huvudstöd kommer detta att resultera i nacksmärta. Det är därför du behöver en resekudde som stöder dig på båda sidor och framtill oavsett vilket sätt gravitationen drar huvudet medan du sover. Evolution S3 är den enda resekudden på marknaden med ett patenterat säkerhetsremsystem som stöder båda sidor och eliminerar huvudfalls- och nackbelastning genom att fästa på nackstödet – håller huvudet i perfekt inriktning.
  • Vetenskapen dikterar IDEALISK sömntemperatur är mellan 15,6-49 ° C. Över 25 % av ditt blod färdas till hjärnan genom 2 artärer framför nacken. Resekuddar som lindas runt framsidan av nacken resulterar i farlig kompression/täckning av din motorväg i blod-hjärna vilket resulterar i överhettning, lämnar dig i en svettpool Evolution S3 erbjuder en främre öppning som gör att värme kan läcka ut, och ett mjukt, fukttransporterande 100 % polyesteröverdrag som främjar en svalare sovmiljö.
  • Responsiv minnesskum formas efter din unika kontur och stöder viktiga punkter för huvudet och nacken. Vårt justerbara lås erbjuder hakstöd och justerar för att passa olika halsstorlekar.
  • Kompakt resefodral skär din kuddstorlek i hälften! Snabbkopplingsspänne fästs på ditt handbagage och sparar kritiskt förvaringsutrymme – minnesskum packas snyggt i det medföljande fodralet vilket ger ultimat bekvämlighet vart du än vandrar.
  • Fuktabsorberande tyg håller halsen torr samtidigt som du eliminerar bakterier, dammkvalster och lukt. Vårt maskintvättbara överdrag är alltid fräscht för din nästa resa och tillverkat av 100 % polyester. *De Koninck, Joseph "Sömnpositioner och positionsskift i fem åldersgrupper: En ontogenetisk bild." Sömn: Journal of Sömnforskning & Sömnmedicin, Vol. 15, Nej, 2, 1992, pp. 144–145

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Cabeau Evolution S3 resekudde – remmar till flygplanssätet – säkerställer att ditt huvud inte kommer att falla framåt – koppla av med plysch minnesskum – snabbtorkande tyg håller dig sval och torr (indigo) ., Indigo


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Vi presenterar Evolution S3 – världens bästa konstruerade nackkudde. Vårt innovativa sätesremsystem eliminerar huvudfall, nackbelastning och det instinktiva "whiplash"-svaret för att öppna hindrade luftvägar igen. Vira remmarna runt nackstödsområdet på din flygplansstol, spelstol eller teatersits för att säkra huvudet på plats. Upphöjda sidostöd förhindrar lateralrörelser eller "tofshuvud" och hindrar dig från att dregla på din sittkompis axel. Den tunna, flatback garanterar perfekt rygginriktning, slappnar av ryggen och frigör spänning som överbelastar nack- och axelmusklerna. Ett justerbart frontlås anpassar sig passformen för individuell komfort. Vår högkvalitativa kärna av minnesskum är skyddad av ett fukttransporterande, maskintvättbart överdrag som håller halsen torr och förblir fräsch. Kudden kompaktar till halva sin storlek i ett medföljande kompakt fodral som fästs på ryggsäckar eller handbagage för kritiska utrymmesbesparingar

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,3 av 5 stjärnor
4,3 av 5
1 578 övergripande betyg

Toppenrecensioner från Sverige

Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 19 mars 2023
Färg: IndigoVerifierat köp
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 9 november 2022
Färg: IndigoVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 25 januari 2023
Färg: IndigoVerifierat köp
Kundbild
2,0 av 5 stjärnor Väska gick sönder direkt
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 25 januari 2023
Nackkunden känns så där när man inte kan spänna åt den ordentligt. Dock har jag inte provat kudden på flyget. Dragkedjan till medföljande väska gick sönder när väskan stängdes för första gången.

Jag beställde två kuddar, en blå och en röd. Den blåa kom vid avsatt tid, men den röda var försenad med flera veckor. Den var jag tvungen till att avboka då den skulle ha kommit efter vår resa. Hade vi vetat att den röda kudden inte fanns tillgänglig på lager så hade jag valt en annan.

Sammantaget kan jag inte sätta högre betyg än 2 stjärnor.
Bilder i den här recensionen
Kundbild
Kundbild

Populäraste recensionerna från andra länder

HEATHER RUFUS
2,0 av 5 stjärnor Not useful for petite people
Recenserad i Storbritannien den 21 juli 2022
Färg: IndigoVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera
Greg
2,0 av 5 stjärnor Pretty much no support
Recenserad i Storbritannien den 5 februari 2020
Färg: IndigoVerifierat köp
3 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera
Mr. Clark Gillies
4,0 av 5 stjärnor Best travel pillow.
Recenserad i Storbritannien den 28 december 2019
Färg: IndigoVerifierat köp
Susana
5,0 av 5 stjärnor bye bye rolling head
Recenserad i Storbritannien den 5 januari 2020
Färg: IndigoVerifierat köp
Aaron
5,0 av 5 stjärnor Travel Neck Pains Gone
Recenserad i Storbritannien den 15 januari 2020
Färg: IndigoVerifierat köp