185,41kr
GRATIS leverans fredag, 3 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 6 tim 53 min
I lager.
[{"displayPrice":"185,41 kr","priceAmount":185.41,"currencySymbol":"kr","integerValue":"185","decimalSeparator":",","fractionalValue":"41","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"GC%2Bv5SlPfW4QYXEIsyHa73jwLwB%2BEzNw1z9rhvO0CrAVS3t%2BFAOCmUjH0eNYPmEX8X3JNewPlA3npb2r0jEWgmPqiI1G5HskWVl53tngBmv%2ByocnzQOHJebIhYUFGMzP4zYWAxh4izitRcIP26G%2FSWNmchEnxRNdx%2FA0xaVOnk7Xzkr2QoAQ910iV233LwY3","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
185,41 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
185,41 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Dallfoll Lödtätningstrådkontakter, 220st Elektriska Kabelanslutningar, Vattentäta och Isolerade Värmekrympande Lödkontakter, Självlödande Kabelterminaler, Kabelkontakter

4,5 av 5 stjärnor 298 betyg

185,41kr

Förbättra ditt köp

Färg multi
Terminal Butt-terminal
Material Tenn
Varumärke Dallfoll

Om denna artikel

  • 【Vattentäta Lödtrådsanslutningar】Dallfoll lödtrådskontakt är designad med dubbelvägg: polyolefinslang på utsidan, smältlim och löd inuti. Så trådkontakten har en bra vattentät prestanda och kan erbjuda bättre isolering för att skydda eventuella elchocker. Observera att lödtätningens trådanslutningar är IP67 vattentäta och de svarta och röda värmekrympslangarna är inte vattentäta.
  • 【Slitstark Anslutning】För våra lödtrådsanslutningar har premium lödanslutningsringarna tillräckligt med lod runt ledningen för att göra en solid skarv, så att ledningarna kan tätas och anslutas tätt och aldrig glider ut ur kontakten.
  • 【Lätt att använda】Använd bara en värmepistol för att värma lödtätningens ledningskontakter utan något krimpverktyg. Vänligen rotera tråden under uppvärmningsprocessen för att säkerställa en jämnare uppvärmning av fogen, så att anslutningseffekten blir bättre.
  • 【Vad du Får】För lödtrådsanslutningarna finns det 4 storlekar totalt och varje storlek är märkt med en annan färg för enkel identifiering. Dessa lödtrådskontakter kan användas på tråd AWG från 26 till 10. Dessutom finns det också två färger av värmekrympslangar för bekväm daglig användning. Alla kabelkontakter är väl inneslutna i ett plastfodral för enkel åtkomst!
  • 【Breda Applikationer】Dallfoll lödtrådskontakter är speciellt utformade för att användas i tuffa miljöer som kan skydda i udda situationer som nötning, skärning och skavning. Idealisk för fordon, motorcykel, båt, DIY elektriska ledningar och andra utomhusapplikationer.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Dallfoll Lödtätningstrådkontakter, 220st Elektriska Kabelanslutningar, Vattentäta och Isolerade Värmekrympande Lödkontakter, Självlödande Kabelterminaler, Kabelkontakter


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köps ofta tillsammans

  • Dallfoll Lödtätningstrådkontakter, 220st Elektriska Kabelanslutningar, Vattentäta och Isolerade Värmekrympande Lödkontakter,
  • +
  • SEEKONE Mini Värmepistol, 350W 350 ℃ Handhållen Varmluftpistolverktyg med Reflektor Munstycke och 1,5 m Lång Kabel Bärbar Mul
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Dallfoll lödtrådskontakt är designad med dubbelvägg: polyolefinslang på utsidan, smältlim och löd inuti. Så trådkontakten har en bra vattentät prestanda och kan erbjuda bättre isolering för att skydda eventuella elchocker. Observera att lödtätningens trådanslutningar är IP67 vattentäta och de svarta och röda värmekrympslangarna är inte vattentäta.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,5 av 5 stjärnor
4,5 av 5
298 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 3 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Liam Garvock
5,0 av 5 stjärnor Very good product
Recenserad i Storbritannien den 23 oktober 2021
Gerarhd
4,0 av 5 stjärnor Buen conector de cables, pero caro
Recenserad i Spanien 🇪🇸 den 30 augusti 2021
Tester
2,0 av 5 stjärnor Nicht zu gebrauchen
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 24 oktober 2022
Michi
1,0 av 5 stjärnor Lötzinn schmilzt nicht …
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 23 augusti 2022
Bernd Roth
3,0 av 5 stjärnor Qual der Wahl
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 22 september 2021