Paraply Vindtät Compact + Stark Storm Proof Frame + Auto Öppna Stäng | Lätta Små Vikbara Golf Brolly + Dubbeltak, Ergonomiskt Handtag | Vattentålig teflonsvart, Kvinnor Herr Barn Umbrella Black

4,4 av 5 stjärnor 82 betyg

219,99kr
GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
 • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
 • Läs hela returpolicyn
Paraply med skyddsduk

Förbättra ditt köp

Varumärke Wilford & Sons
Färg Paraply med skyddsduk
Skaftmaterial Aluminum
Artikelns vikt 384 Gram

Om denna artikel

 • ☂️ 𝗩Å𝗥𝗧 𝗕Ä𝗦𝗧𝗔 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗠𝗔𝗧𝗜𝗦𝗞𝗔 𝗣𝗔𝗥𝗔𝗣𝗟𝗬 𝗠𝗘𝗗 𝗗𝗨𝗕𝗕𝗟𝗔 𝗙𝗔𝗖𝗞 𝗙Ö𝗥 𝗠𝗘𝗥 𝗠𝗢𝗧𝗦𝗧Å𝗡𝗗𝗦𝗞𝗥𝗔𝗙𝗧: Klassisk design, innovativa funktioner och i kompaktstorlek (30 cm, vikt 432 g - får plats i varje ficka) gör detta till premium reseparaply. Inte enbart det bästa automatiska fickparaply på marknaden, men också en smart accessoar och pålitlig följeslagare för damer och herrar i vilket väder som helst – regn, vind eller en storm.
 • ☂️ 𝗣𝗥𝗔𝗞𝗧𝗜𝗦𝗞𝗧 𝗘𝗡𝗞𝗘𝗟 𝗞𝗡𝗔𝗣𝗣 𝗠𝗘𝗗 Ö𝗣𝗣𝗡𝗔 - 𝗢𝗖𝗛 𝗦𝗧Ä𝗡𝗚𝗠𝗘𝗞𝗔𝗡𝗜𝗦𝗠: Bli aldrig mer överraskad av regn igen, öppna och stäng ditt paraply bekvämt, snabbt och pålitligt med bara en knapptryckning. Det gummerade halkskyddade handtaget med rem säkerställer ett stadigt grepp, även om handen är våt, samt tillåter dig att hänga, förvara och torka paraplyet vart som helst du befinner dig.
 • ☂️𝗦𝗠𝗔𝗥𝗧 𝗗𝗨𝗕𝗕𝗘𝗟𝗙𝗔𝗖𝗞: 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗞𝗔𝗥𝗘 𝗢𝗖𝗛 𝗦𝗧𝗔𝗕𝗜𝗟𝗔𝗥𝗘: Vårt nya dubbla fack gör att vinden kan ta sig ut genom överdelen, så att paraplyet inte fälls ner så lätt, ens i starka vindbyar. Och även om det skulle fällas ner, säkerställer våra 9 robusta skenor i nickelbelagd aluminium att stommen inte går sönder, ens i vindar på över 140 km/h, och du kan helt enkelt fälla ner det igen.
 • ☂️ 𝗧𝗲𝗳𝗹𝗼𝗻𝗯𝗲𝗵𝗮𝗻𝗱𝗹𝗮𝘁 – 𝗘𝘅𝘁𝗿𝗲𝗺𝘁 𝘃𝗮𝘁𝘁𝗲𝗻𝘁ä𝘁𝘁, 𝗼𝗴𝗲𝗻𝗼𝗺𝘁𝗿ä𝗻𝗴𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗼𝗰𝗵 𝘀𝗻𝗮𝗯𝗯𝘁𝗼𝗿𝗸𝗮𝗻𝗱𝗲: Medan våra konkurrenter är nöjda med att använda 190T-tyger, vi tillverkar vårt högkvalitativa regnskydd med endast 210T-material med integrerad Original DuPont teflonbeläggning. Detta innebär att regnet helt enkelt rinner av regnskyddet och våra paraplyer är garanterat vattentäta, snabbtorkande och mögelsäkra.
 • ☂️ 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺 𝟮𝟰/𝟳 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 – Vi finns alltid tillgängliga för dig. Beställ idag och se efter själv. Är du inte helt nöjd, kontaktar du vår 24/7 supportteam och vi kommer hjälpa på alla sätt vi kan.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

219,99kr
GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
 • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
 • Läs hela returpolicyn
GRATIS leverans onsdag, 8 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans tisdag, 7 februari. Beställ inom 22 tim 26 min
I lager.
[{"displayPrice":"219,99 kr","priceAmount":219.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"219","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"%2B7ySxvPyO1IqQMlkU2ZhWwtVQJNkjzCvL%2BdQ2dc1z4QLgSg8H9mgScBwjv9mL6seCfgKJT4owbAH9F8FhtrjJ1GAIkf5qR6LX5aIb9Y9AGt3nwweMOz3wClyyN78Fh9F8inhQGluR61xW%2Bhcbq5csjimIHSj8Gb5ktCRwP9z%2FtGHBXSMu1DOee8rIjnYBaLu","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
219,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
219,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Produktinformation

 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 15 November 2021
 • Tillverkare ‏ : ‎ Wilford & Sons
 • ASIN ‏ : ‎ B09LVVC976
 • Kundrecensioner:
  4,4 av 5 stjärnor 82 betyg

Produktbeskrivning

Wilford & Sons – Din pålitliga partner för resor och vara på språng

wilford&son's

Är du ute efter en högkvalitativ och pålitlig res- och modeaccessoar som hjälper dig säkert till din destination, även under stressfulla situationer? Vill du ha en produkt som inte är en börda men är en lättnad?

Är du efter en stark och pålitlig partner som levererar säkra och funktionella resetillbehör åt dig och på vem kan du lita på för ett ge dig den exakta service som du förväntar dig av ett tyskt premiumvarumärke?

Då har du hittat din rätta partner i Wilford & Sons!

Enligt våra principer av “Travel, Simply, Everywhere” är det går passion att utveckla bara de mest pålitliga, högkvalitativa och modeaccessoarer, så att du får ut så mycket som möjligt av din resa eller är utomhus. Vi vill inte enbart att du ska få maximal säkerhet för dina värdesaker, utan också se bra ut – alltid och överallt.

Ditt Wilford & Sons team - “Travel, Simply, Everywhere!”

double vented umbrella

RÄTT PARAPLY FÖR ALLA BEHOV – VÅRA 2 BÄSTA MODELLER

REVOLUTIONEN I REGNSKYDDSMARKNADEN: SMART DUBBELTAK – NU MER ROBUST OCH STORMSÄKER- Med vårt nya dubbeltakparaply kan vinden strömma ut specifikt genom slitsarna i taket så att paraplyet inte viker ihop sig även i de starkaste vindarna. Även om det viker ihop sig så försäkrar vårt nickelpläterade aluminiumstag att ramen inte kommer gå i sönder även i vindbyar över 140km/h och att du enkelt kan fälla ihop det igen.

Det automatiska paraplyet passar också perfekt i handen tack vare det ergonomiska handtaget och kan bäras komfortabelt i vind och väta.

double vented umbrella

DUBBELTAK MODEL

 umbrella

CLASSIC MODEL

double vented umbrella

DUBBELTAK REGNSKÖLD – SUPERROBUST OCH STORMSÄKERT UPP TILL 140KM/H

Tack vare att vinden kan strömma ut genom takslitsarna på vårt dubbeltakparaply, så håller sig paraplyet stadigt även i stark vind och viker sig inte!

Vårt premiumparaply kommer dessutom med funktioner som 9 stabila nickelpläterade aluminiumstag som är förstärkta med syntetiska hartsribbor med hög densitet (som är bättre än fiberglas) för ännu mer styrka men bibehåller dock sin flexibilitet. Så ramen kommer inte gå i sönder i vindar på över 140km/h även om det viker sig.

double vented umbrella

DUBBELTAK MODEL

umbrella

CLASSIC MODEL

toiletry bag infuser bottle coffee mug socks
Kulturväska för upphängning + spegel + XXL väskor | kulturväska stor & kompakt Termosflaska + Te / Fruktfilter-INFUSER - Isolerad Termoflaska Av Rostfritt Stål Kaffemugg Läckagesäker - Dubbelväggigt Vakuumisolerat Rostfritt Stål | BPA-fri Strumpor Man Kvinna 10Pack Svart+Färgmarkering för Lätt Tvätt Sortera
Andra premiumprodukter från Wilford & Son‘s: Bästa möjliga märkeskvalitet och funktionalitet: Förvara alla dina toalettartiklar säkert och se till att alltid ha dem tillgängliga med marknadens förmodligen bästa toalettväska. Den främsta rostfria drickflaskan med dubbel vägg och vakuumisolering, samt med vår unika avtagbara tvådelade behållare för te och fukt som kan användas varje dag i samband med sporter eller på jobbet. Njut av smaken från nybryggt kaffe i flera timmar med vår nummer 1 rostfria resemugg med dubbla väggar och vakuumisolering som rymmer 360 ml, som du kan använda varje dag på arbetet och utomhus. 10-PACK: 10 par klassiska, svarta strumpor i toppkvalitet för alla årstider. Våra strumpor med medium-hög komfort är det perfekta valet att använda varje dag, oavsett om det är sommar eller vinter, på kontoret, på resande fot, eller på din fritid.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,4 av 5 stjärnor
4,4 av 5
82 övergripande betyg

Toppenrecension från Sverige

Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 11 januari 2023
Färg: Paraply med skyddsdukVerifierat köp
Kundbild
1,0 av 5 stjärnor Gick sönder efter lite vind.
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 11 januari 2023
Flera rib+strecher gick sönder när det blåste lite ute.
Bilder i den här recensionen
Kundbild
Kundbild

Populäraste recensionerna från andra länder

stefano
5,0 av 5 stjärnor Resistente
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 22 december 2022
Färg: Paraply med skyddsdukVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
juan
3,0 av 5 stjärnor Bonito pero mejorable
Recenserad i Spanien 🇪🇸 den 30 december 2022
Färg: Paraply med skyddsdukVerifierat köp
Dustin
4,0 av 5 stjärnor Solider Schirm - starke Qualität
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 24 januari 2022
Färg: Paraply med skyddsdukVerifierat köp
Verbal
5,0 av 5 stjärnor Solido e funzionale
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 17 december 2022
Färg: Paraply med skyddsdukVerifierat köp
Anónimo
5,0 av 5 stjärnor Muy buen paraguas
Recenserad i Spanien 🇪🇸 den 7 mars 2022
Färg: Paraply med skyddsdukVerifierat köp