1 614,70kr
280kr leverans 24 februari - 2 mars. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"1 614,70 kr","priceAmount":1614.70,"currencySymbol":"kr","integerValue":"1 614","decimalSeparator":",","fractionalValue":"70","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"sJfdD%2FI4FKNiXy6y83DCWSU2LmCZz85NDS9OoWKE2hIR%2BRrpHxF8dhQLnDY329oL6asbGOmB2zOrlJHjQetUTtiDL7UE3xR8xQrimmmj0xKuGv3flUkIfIiAovkv9O5go9tKt5n9ojAHlXqrprKJLvVbmdWMDssX6aomDKiv21WM4%2FpciWnZYIjYbBWG5510","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
1 614,70 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
1 614,70 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
BELIEVE UK
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Fotogenkamin inomhus 4,6L/6L Konvektionsfotogenvärmare Bärbar campingugnsbrännare icke elektrisk, för matlagning Uteplats däck Hem, 10000 BTU, justerbar eldkraft (Size : 4.6L-6 Dochte-2 Handschuhe)


1 614,70kr
4.6L-6 Dochte-2 Handschuhe

Förbättra ditt köp

Varumärke Generic
Material metal
Produktens mått 32.5L x 32.5W x 47H centimeter
Maximal energiuteffekt 3000 Watt
Artikelns vikt 5500 Gram

Om denna artikel

  • ☞【Effektivare fotogenuppvärmning】 Förbränningsskorstenen på den portabla fotogenkaminen inomhus utan elektricitet är gjord av specialmetall, vilket gör att fotogen brinner helt, och uppvärmningen går snabbare och effektivare. Oljevärmaren har 6 vekar och 2 handskar. Vi har två alternativ på 4,6L och 6L, köp efter dina behov.
  • ☞【Högt värmevärde】 Fotogenvärmarens förbränningseffektivitet är 99,8 %, värmevärdet är högt och uppvärmningsytan är stor. Har en bra värmeeffekt med en maximal värmeeffekt på 10000 BTU/H (motsvarande 3000 W) och en bränsleförbrukning på 0,25 l per timme. Den kan snabbt värma upp ett utrymme på cirka 20-25 kvadratmeter.
  • ☞【Design för energibesparing och skydd】 Nödvärmare behöver inte el. Ugnen fungerar som en nödvärmare,Om strömmen går eller uppvärmningen går sönder några dagar på vintern behöver du bara olja och du får mycket värme. Fotogenvärmare har egenskaperna stum, energibesparande, rökfri, ren och miljöskydd.
  • ☞【Användning i flera scener】 Fotogenkaminen är liten i storleken, inte bara lämplig för familjemiddagar som uppvärmning av kokande vatten, matlagning och grillning, utan även för utomhuscamping, balkonger, dagis, fiske, vandring och andra tillfällen. Dessutom är den icke-elektriska nödvärmaren ett oumbärligt föremål vid jordbävningar, tsunamier, tornados och andra katastrofer, och det är också en bra present.
  • ☞【Lätt att använda】 Det finns ett skyddsnät på utsidan av den lilla fotogenkaminen, som effektivt kan förhindra brännskador. Kylaren har en solid bas för att förhindra tippning. Jämfört med elvärmare kan fotogenkaminer snabbt värma upp rumstemperaturen utan att torka ut rummet. Fotogenvärmaren har en roterande reglerventil för att justera eldkraften efter dina behov.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Fotogenkamin inomhus 4,6L/6L Konvektionsfotogenvärmare Bärbar campingugnsbrännare icke elektrisk, för matlagning Uteplats däck Hem, 10000 BTU, justerbar eldkraft (Size : 4.6L-6 Dochte-2 Handschuhe)


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köp den med

  • Fotogenkamin inomhus 4,6L/6L Konvektionsfotogenvärmare Bärbar campingugnsbrännare icke elektrisk, för matlagning Uteplats däc
  • +
  • Greener Walker 6L-150 påsar 100 % komposterbara biologiskt nedbrytbara soptunnor 6 L/10 L/30 L matavfallspåsar med EN13432 ce
  • +
  • All-Green Kökskomposteringsmaskin med komposteringsinstruktioner – plast, 5 liter, silver-grå
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

En flexibel, enkel, ren, billig, kraftfull, bärbar, hållbar värmare som inte är beroende av el, vår fotogenvärmare är ditt bästa val. Den bärbara högeffektiva fotogenvärmaren värmer dig direkt och skapar en bekväm och varm miljö för dig. Fotogenkamin inomhus kan hjälpa dig att lösa problemet med strömbrist, energibesparing och tyst, du kan bära den med dig, det här är värmaren du bör ha i ditt liv.

Specifikation:
Namn: Fotogenkamin
Material: Rostfritt stål
stil: röd/vit
Oljevolym: Vi har två alternativ på 4,6L och 6L, köp efter dina behov
Storlek: Ca. 32,5x32,5x47 cm (12,80x12,80x18,50 tum)
Värmeeffekt: Max 10000 BTU/H uppvärmning
Yta: ca 25 kvadratmeter
Bränsleförbrukning: 0,2~0,25 liter/timme
Nettovikt: ca 4,9 kg
Bruttovikt: ca 5,5 kg
Enkel hantering: Du måste fylla tanken med fotogen i förväg, sedan lyfta kylaren och tända veken med en tändare eller tändsticka. Veken justeras via en ratt på sidan för att styra värmeeffekten. Fotogenvärmaren har en roterande regulatorventil som anpassar effekten efter dina behov.
Användning: Hem, kontor, utomhus, lusthus, matlagning, camping, isfiske, däck, terrass, trädgård, badrum, växthus, lägenhet, verkstad, garage, trädgårdsskjul, tält, nödspis

Driftmetod:
1. Vrid långsamt omkopplaren till läget "UPP", så att veken höjs och veken kommer ut ur vekeskåran.
2. Höj långsamt veken efter att lågan är normal
3. Efter att ha tankat för första gången, vänta cirka 15 minuter innan du startar tändningen
4. Öppna det lilla fönstret och gå runt för att göra lågan mer enhetlig
5. Stäng av maskinen och vrid den svarta "DOWN"-ratten moturs tills den tar stopp.

Packlista:
Värmeugn x 1
Förvaringspåse x 1
Reservveke x 6
Reservknopp x 1
Oljepump x 1
Tratt x 1
Klipptåliga handskar x 2 par
Engelsk manual x 1

🔥Obs:
1. När den antänds eller släcks måste den placeras på en ventilerad plats, o

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner