296,38kr
GRATIS leverans 28 december - 4 januari. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"296,38 kr","priceAmount":296.38,"currencySymbol":"kr","integerValue":"296","decimalSeparator":",","fractionalValue":"38","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"NLXUrmGkKukauWYiXxJm27Za6CE%2BsTDAM%2BnVON5H58UXIn1M%2FXcJt4Gdj54gETBrxSuriCVPD%2F5YOE8OYl0F7jggipGLhzx3JpuP3A%2FQPtOVzCfd6N0cpBj7zdYWcDiwmlKBLUduAx6zkMjPeo3dGMn4CgjeNyNRkUqFmTyOBNnHM%2FXKyNha0MDN2ih42ja7","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
296,38 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
296,38 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
FuDD
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

HaBirsZm 3D tecknat tryck clutch kreditkortsväska djur flamingo lång koppar dra PU plånbok damer student koppling


296,38kr

Förbättra ditt köp

  • - Material: PU läder/nylonfoder/vår plånbok för kvinnor är tillverkad av hög kvalitet och är hållbar och full av karaktär och charm med den mjukaste beröringen/läder. Det är på college-gatumarknaden, olika platser, på marknaden som är känd för sin hållbarhet och eleganta utseende. Den är mjuk och smidig för att tillgodose dina dagliga behov.
  • - RFID-blockeringsfunktion: Utrustad med avancerat egenutvecklat blockerande material, som blockerar RFID-signaler och skyddar viktig information och data som sparas på RFID-chip från obehöriga skanningar.
  • Praktiskt/moderiktigt: Multifunktionell damplånbok kan användas som handväska, lång plånbok, korthållare, mobiltelefonväska, kuvertplånbok och passplånbok, kan tillgodose dina dagliga behov, vilket är mycket bekvämt att bära när du reser, shoppar, festar, dagligen och arbetar.
  • - Bra idé för gåvor: Plånbok i läder med elegant utseende och praktiska funktioner är en perfekt present till flickor, damer, kvinnor, särskilt flickvän, mamma eller dotter, också perfekt som present till jul, alla hjärtans dag, påsk, jubileum, mors dag, födelsedag.
  • - Obs: Tillåt små färgskillnader på grund av olika kamera- eller ljusmiljöer. Om du har några frågor, kontakta oss i tid, vi svarar dig så snart som möjligt. Stort tack.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

  • Artikelns vikt ‏ : ‎ 150 Gram
  • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 28 Juli 2021
  • Tillverkare ‏ : ‎ HaBirsZm
  • ASIN ‏ : ‎ B099SFQ8GN
  • Tillverkarens referens ‏ : ‎ VIYSHGS-Y4-35

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning: Varumärke: HaBirsZm
Huvudmaterial: PU
Foder material: polyester
Materialsammansättning: PU-läder av hög kvalitet
Mönstertyp: enfärgad
Stil: mode
Kön: Kvinnor
Plånböcker: standardplånböcker
Plånbok för kreditkort: Liten plånbok kvinnor
Plånbok damkort: smal plånbok
Plånbok kvinnor läder myntficka: plånbok för kreditkort läder
Plånbok för kreditkort mynt: läderplånböcker myntficka
Produktegenskaper:
Material: PU-läder. Gott om plats för papperspengar, kreditkort, mynt, checkbok, telefon, biljett, licens, kvitton, kupong, smartphone, försäkringskort, betalkort etc.
RFID-blockering: Vår plånbok lindar dina kreditkort i ett material som stör radiovågor. Det kan förhindra att obehöriga personer stjälar din personliga information för att säkerställa säkerheten för varje kort.
Praktisk och multifunktionell design: Plånboken är lämplig för många tillfällen som fest, shopping, resor etc. Och kan möta nästan alla dina förvaringsbehov (kan användas som handväska, handväska, lång handväska, korthållare och handledsväska).
Tillfälle: examen/födelsedagspresent/Celebration/årsmodell

Förvaring organisator förpackning: korthållare handväska dollar pengar plånbok
Funktion: Bärbara och hållbara modeplånböcker
Kön: Män kvinnor pojke/flicka studenter barn tonåring.

OBS:
Eftersom olika datorer visas kommer färger och bilder att vara något annorlunda. Om du har några frågor, kontakta oss och önskar dig trevlig shopping.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner