Välj leveransplats
Har du denna produkt och vill sälja den?

Kate Spade New York Large Hardcover 2021-2022 Planner Weekly & Monthly, 17 Month Daily Diary Dated Aug 2021 - Dec 2022 with Stickers, Pocket, Tab Dividers, Notes/Holiday Pages, Candy Stripe

4,4 av 5 stjärnor 42 betyg

Varumärke kate spade new york
Färg Godis rand
År 20212022
Format Arrangör
Material Papper
Bindning Spiralbunden
Artikelmått LxBxH 21.6 x 17.8 x 2.9 centimeter

Om denna artikel

  • Månatlig, vecko- och daglig planering: Planerarboken innehåller daterade veckovisningar med linjerade sektioner för daglig planering. Inkluderar månatliga uppslag som har en ögonkastskalendrar för månaderna direkt före och efter. Varje månad har en sidöppnare med utrymme för att skriva ner födelsedagar och årsdagar, nyckeldatum och att göra-listor.
  • Daterad augusti 2021 – december 2022: Dagliga planeringsleveranser 17 månaders täckning från augusti 2021 och slutade december 2022. Varje månad avsnittas av av laminerade flikavdelare som är märkta för enkel organisation. Den angivna planeraren har också en snabb överblick av årliga vyer från 2022 och 2023 för en snabb referens.
  • Premiumfunktioner: Planerarorganisatören är spiralbunden med guldtråd och har ett tryckt inbunden som gör planering när du är stressfri. Insidan är tillverkad av tjockt papper av hög kvalitet som är utformat för att blockera blödningar. Dagboken är komplett med ett ark med metalliska guldplaneringsklistermärken och en dubbelsidig ficksida för att organisera lösa papper.
  • Semesterpåminnelser: Innehåller en komplett lista över helgdagar för 2022 som också noteras i månads- och veckovisningarna för en enkel påminnelse. Dagsplaneraren har ett fodrat festområde för att lista ut speciella datum och tillfällen (som födelsedagar och årsdagar) för året utan att behöva ta upp plats i vecko/månatliga sektioner.
  • Funktionell och stilig: Stor kalender mäter 8 tum (20,3 cm) lång och 6,5 tum (16,5 cm) bred; den kompakta storleken gör att denna 2021-2022-planerare enkelt kan passa i plånböcker, väskor och väskor. Komplett med användbara planeringstillbehör och dagligen/vecko/månatliga planeringssidor, denna målplanerare är full av resurser för att passa varje livlig livsstil.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Kate Spade New York Large Hardcover 2021-2022 Planner Weekly & Monthly, 17 Month Daily Diary Dated Aug 2021 - Dec 2022 with Stickers, Pocket, Tab Dividers, Notes/Holiday Pages, Candy Stripe


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Produktbeskrivning

Kate Spade New York-planerare och organisatörer för arbete, skola, kontor söt stor planerare täcker 17 månader: Daterad augusti 2021 - december 2022 Företagsplanerare har daterade veckovisningar med linjerade sektioner för daglig planering Inkluderar månatliga kalendersidor med linjerade anteckningar och platsener för månaden före och efter färgglada månaden har sektioner för att lista ut viktiga datum, födelsedag, årsdag, födelsedag, födelsedag, födelsedag, födelsedag, årsdag, och att-göra-listor Planeringstillbehör inkluderar guldplaneringsklistermärken, sidor med linjerade anteckningar, listor över semestrar, innerfickor, laminerade flikavdelare och ett elastiskt band stängning Dagplanerare är spiralbunden med guldtråd för ökad elegans och hållbarhet. Mycket händer på ett år och en halv, så denna stora affärsplanerare är full av alla tillbehör du behöver för att spåra dina mål, drömmar och önskningar. Produktivitetsplanerare är komplett med månatliga och veckovisa kalenderspridningar som erbjuder utrymme för att notera dina dagliga planer, kommande evenemang och dina oändliga uppgifter - allt mellan en ganska inbunden design. Laminerade flikdelare hjälper till att hålla dina planer organiserade och lätta att lokalisera. Stiga upp din dagliga rutin på det vackraste och mest praktiska sättet med denna 17-månaders arbetsplanerare av kate spade new york. 2021–2022 planeraren mäter 8 tum (8 tum) lång och 16,5 cm (6,5 tum) bred och passar bra i handväskor, kassar och väskor för enkel användning i farten. Komplett med dagliga, veckovis, månatliga planeringssidor och användbara planeringstillbehör. Denna personliga organisatör är den perfekta studenten, läraren, resan eller affärstillbehöret!

Kundrecensioner

4,4 av 5 stjärnor
4,4 av 5
42 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

rat
5,0 av 5 stjärnor Well Thought Out Planner
Recenserad i USA 🇺🇸 den 14 augusti 2021
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Mary Ellen Ryan
1,0 av 5 stjärnor Unremoveable sticker on the front of the planner that ruined the front cover.
Recenserad i USA 🇺🇸 den 10 december 2022
Cecy.cp
5,0 av 5 stjärnor Love my planner
Recenserad i USA 🇺🇸 den 10 september 2021