244,99kr
GRATIS leverans på din första beställning skickad av Amazon.

[{"displayPrice":"244,99 kr","priceAmount":244.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"244","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"07eZ0YfvBKWWhIZGanyr7z0s4VjBShAVqLFzHWxVRp35NcApbxAivrRpCpmkbADHnebguV%2FEIOej8X7WywzX7WtgVft51T4fFWVg6Rn8h%2FyGtU%2BlsL4Sc%2B754TjrwAxlymY2dCi0NnG8w2BqI3bDj43OYq4ddYoeA0Msvi1aPeBa7g1LoN7%2FgTUpiZ0Eapp0","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
244,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
244,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

InfiniToys Modelleringssats - 36 lufttorkade, magiska lerfärger, mjuka och ultralätta, med tillbehör, bästa present för pojkar och flickor

5,0 av 5 stjärnor 1 betyg

244,99kr

Förbättra ditt köp

Varumärke Infinitoys
Åldersintervall (beskrivning) Barn över 5 år eller yngre endast under övervakning av en vuxen
Material Foaming powder PVA Vat Färg
Utbildningsmål Tunna motorkunskaper, Utvecklar ögonkoordination, Ordförråd, Använd symboliskt tänkande, Fokus, Kognitiv byggförmåga Visa mer
Artikelmått LxBxH 6 x 5 x 3 centimeter

Om denna artikel

  • Lätt att använda: Knåda gärna vilken form du vill med hjälp av tillbehören, verktygen och manualen som finns i vårt kit.
  • Perfekt gåva - InfiniToys lufttorr lera är den bästa presenten till barns födelsedagar, jul eller något annat tillfälle.
  • Lätt och flexibel modell lera: Lättsnidad lera ger en unik känsla, behaglig att röra vid. Den är extremt mjuk, flexibel, lätt att sträcka, inte klibbig och skadefri.
  • Kreativitet och uttryck: Vår lera är utformad för att stimulera ditt barns kreativitet. Den inspirerar nyfikenheten att upptäcka olika former och färger och fantasin att skapa sina egna unika hantverksdesigner. När skapelserna är färdiga och torkade kan barnen leka med och samla dem som leksaker och ledade figurer.
  • Säker och miljövänlig: Denna lufttorkade lera är giftfri, luktfri och tillverkad i enlighet med europeiska standarder. Håller inte fast i händerna och fläckar inte andra föremål. Leran lufttorkar på 24 timmar. Varje del levereras i en separat låda för enkel förvaring och skulptur flera gånger.
  • Superljusa färger: Regnbågssortimentet för barn för obegränsad kreativitet tilltalar pojkar och flickor från 3 år gammal och uppåt. Färgerna blandas lätt, vilket fördjupar barnet i världen av skapande och roligt.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

InfiniToys Modelleringssats - 36 lufttorkade, magiska lerfärger, mjuka och ultralätta, med tillbehör, bästa present för pojkar och flickor


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köp den med

  • InfiniToys Modelleringssats - 36 lufttorkade, magiska lerfärger, mjuka och ultralätta, med tillbehör, bästa present för pojka
  • +
  • 4smile Över dörrhängare – set med 10 dörrkrokar färgade med filtdynor – klädkrokar, dubbelsidig användning, dörrklädhängare
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
En del av dessa föremål levereras tidigare än de andra.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktsäkerhet

Produkten är föremål för särskilda säkerhetsvarningar
  • Varning:Ej lämplig för barn under 5 år. För användning i vuxens sällskap

Produktbeskrivning

InfiniToys är mycket glad över att ge dig den bästa upplevelsen du kan ha: en underbar resa in i en värld av lufttorr lera. Vårt företag arbetar mycket hårt för att förse dig med produkter av högsta kvalitet med bästa kundservice. Barn och vuxna älskar också att leka med lera. Med handgjorda InfiniToys lufttorr lera kan de förbättra den samordnade utvecklingen av sina händer, hjärna och öppna sin rumsliga fantasi. InfiniToys modelldegset har rika färger, säkra material och fler tillbehör än någonsin för att hålla dig underhållen i timmar och fördjupa dig i roligt, pedagogiskt och sensoriskt spel. Dina barn kommer att älska att uppleva många olika alternativ, oavsett om de spelar ensam eller i grupper. Det är dags att låta fantasin blomma med InfiniToys modelleringsmassa. 36 färgglada block av lufttorkad lera, lerverktyg, tillbehör i olika former och en projektbok kan inspirera barn att bekanta sig med lera, förstå lera och bli förälskade i den. Skapa oändliga möjligheter med dina egna händer och fantasi.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5,0 av 5 stjärnor
5 av 5
1 övergripande betyg
5 stjärnor
100%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%

Toppenrecension från Sverige

Översätt alla recensioner till Svenska
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 12 december 2022