209,99kr
GRATIS leverans måndag, 19 december på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans fredag, 16 december
Levereras innan julafton
I lager.
[{"displayPrice":"209,99 kr","priceAmount":209.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"209","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Iu6nH%2BmAvVzbSr4xXD3OnC3k0eivnCCONp%2FgRw8IXUVF32mh1NPpFFPcQQYkZYhqKvYYh22IhHfMpUNdExdD4HgaR4RReRbpXMko202H4vohsGTvkoI3vCLaxZoegfbBlpjiWWYXhBqUU0ECsvu19VRSdTWGZ%2Fr7tJ4ZdVNe3ifjwNSGPnWUVUdjymsW%2BJtj","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
209,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
209,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Jeebel Camp Adapter Ventilpatron för Anslutnings Campingaz CV Gaspatron, Övergång från Bajonett Patroner till 7/16" Skruvgängade Patroner

4,5 av 5 stjärnor 908 betyg

209,99kr

Förbättra ditt köp

 • 【ADAPTER FÖR VENTILPATRON 】Jeebel ventilens gaspatronadapter gör det möjligt att konvertera Campingaz bajonettcylindrar (även kända som Easy-Clic eller CV) till vanliga 7/16"-28 UNEF-2A-gängade gasflaskor. Den gör det möjligt att använda en Campingaz-ventilpatron (utan gänga) på din skruvkamin.
 • 【OMVANDLING I ETT STEG】Omedelbar konvertering så snart den är installerad. Detta innebär att alla spisar som är avsedda för vanliga gasflaskor med skruvlock (t.ex. EPI/Coleman, Primus, Msr, Optimus osv.) också kan användas med Campingaz Easy Clic-gasflaskor.
 • 【KOMPATIBLA SPISAR】Den kan endast användas med små campingkök av standardtyp EN417, kompatibla med Lindal B188-ventilbehållare med 7/16"-28 UNEF-2A-gänga. Primus, Jetboil, Optimus, Msr, Soto, Kovea, Coleman, Fire Maple, 360°, GSI, etc.
 • 【INSTALLATION】Den övre delen av adaptern är utrustad med en skruvventil, motsvarande spisar kan skruvas på den. På den nedre sidan finns CV-bajonettfästet, håll i det nedre korset, knäpp på det och tryck ner det. Vrid sedan för att få en fast fixering (med lite tryck) tills det snäpper fast på patronen. Då är det säkert (inget rör sig) och det finns inget gasläckage. Det finns inget behov av att manipulera den övre rattskruven.
 • 【SÄKERHET / BEKVÄMLIGHET】Jeebel adaptern kan tas bort från patronen när som helst, vilket gör det möjligt att snabbt separera patronen i en nödsituation. Tack vare dess plug-and-play-design kan du dessutom resa med sinnesro och låta din kokare användas var som helst i världen utan att behöva oroa dig för vilken typ av patron du kommer att hitta under resan/vandringen eller planera ditt patronförråd ​i förväg.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Köps ofta tillsammans

 • Jeebel Camp Adapter Ventilpatron för Anslutnings Campingaz CV Gaspatron, Övergång från Bajonett Patroner till 7/16" Skruvgäng
 • +
 • Jeebel Camp Gasomvandlare, för butanbehållare för att skruva gaspatron/Lindal-typ ventiladapter
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Jeebel Camp Adapter Ventilpatron för Anslutnings Campingaz CV Gaspatron, Övergång från Bajonett Patroner till 7/16" Skruvgängade Patroner


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Adapter för CampinGaz CV Patron

 • När du planerar en framtida resa till Europa eller andra delar av världen och inte vet vilken typ av luftpatron du kommer att stöta på är det definitivt ett klokt beslut att ta med Jeebel Camp JBL-G016-adapter.
 • Om du ska åka på en expedition till ett område där det bara finns gaspatroner med snapinon, kommer Jeebel Camp Adapter att rädda dig.

Den gör det faktiskt möjligt att använda en CampinGaz gaspatron med en ventil (ventil med klackar ​i stället för gängad) på ett spis med EN 417-standard.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

7
10

Eftermarknadsservice

 1. Vi lägger stor vikt vid varje kunds upplevelse vi Jeebel kommer att ge dig 12 månaders bekymmersfri garanti.
 2. Om du har några frågor om dessa Adapter, är du välkommen att kontakta oss, för att svara på dina frågor, vi kommer alltid att gå den extra milen.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,5 av 5 stjärnor
4,5 av 5
908 övergripande betyg

Toppenrecensioner från Sverige

Översätt alla recensioner till Svenska

Populäraste recensionerna från andra länder

Alex
3,0 av 5 stjärnor Zu teuer, aber nützlich
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 30 juli 2021
36 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Amazon Kunde
1,0 av 5 stjärnor Neuer Adapter - keine Verriegelungsfunktion auf 470 CV Kartusche
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 8 april 2021
29 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
T. Day
5,0 av 5 stjärnor Works for me
Recenserad i Storbritannien den 6 december 2021
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Lee Perkins
1,0 av 5 stjärnor Doesnt work
Recenserad i Storbritannien den 7 maj 2021
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
MR S.
5,0 av 5 stjärnor Quality
Recenserad i Storbritannien den 13 oktober 2022