160,54kr
GRATIS leverans måndag, 13 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 22 tim 53 min
I lager.
[{"displayPrice":"160,54 kr","priceAmount":160.54,"currencySymbol":"kr","integerValue":"160","decimalSeparator":",","fractionalValue":"54","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"V4id5Kuy12huYBd5B5P34u7uyitLLVPwiCYJ93CsCtOK5DWL4a7UZsRGXBQK9Q7SIU0soQH6d2tiBwKfUUIirAeLJn7nTzkjr9%2FqYOAi5fKFxdFNIWlZo5lVxPIRWR52qknhZyPZBewtByp7SysvrqxIoIy10b5NLU4mWniUY%2FNxquBFiB64Yscz2Ax3rY6N","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
160,54 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
160,54 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Jrancc presentband rosett 12 stycken gör-det-själv julgran för jul bröllop födelsedag presenter sockerpåsar presentdekoration

4,8 av 5 stjärnor 6 betyg

160,54kr

Förbättra ditt köp

  • STORLEK: Varje julgran har cirka 9 sektioner, 12 x 4 cm (L x B), där hela bågen är 12,7 cm bred, vilket är en av de mest populära storlekarna för presentaskar.
  • Färger och mönster: 12 olika stilar, ljusa färger och populära julselement, inklusive metallisk röd, grön, gul, blå, brun, vit med mönsterpunkter, älg, snö, julgran osv.
  • ÖstBETRIEB FÖR ÄNLIGA ZÖRNOR: Håll de två smala ränderna i slutet och tryck dem försiktigt med tummen och pekfingret uppåt. Då formas bågen. Fäst en knut för att säkra den mängd som ska vara en båge. När den är klar ska du fästa bågen i närvaro. Och du kan krusa banden med två små snören.
  • Användning: sats dragband för presentpapper och presenter. Dessa vackra stora slipningsringar är idealiska för alla tillfällen som helgdagar, födelsedagar, bröllop och romantiska evenemang, blommönster, dekorationer, förlovningar, företagsevenemang, förpackning av presentpaket, konsthantverk, omfamna i kroppar eller ett handtag för en presentpåse och skapa en atmosfär.
  • Specialdesignade presentförpackningar i 12 olika stilar med levande färger som dekoration på dina speciella dagar. Gör dina vänner och din familj den bästa önskan.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Jrancc presentband rosett 12 stycken gör-det-själv julgran för jul bröllop födelsedag presenter sockerpåsar presentdekoration


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

1) De två små remsorna på bandet ligger mellan de båda ändarna av bågarna. De lägger fingrarna på ena sidan mot det stora bandet och håller vitt, tar de två små banddelarna i den andra handen och drar långsamt. Detta samlar de stora sliparna på baksidan av din hand.

2) Dra långsamt tills alla slingor har fästts och de små färgbanden är mycket långa.

3) Fäst en knut så tätt som möjligt på den stora slingan (fot).

4) Inte många vet att det långa, tunna bandet som återstår som ett låsband. Du kan krusa den i full längd och arbeta i bågen för att få en glamorös look. Håll inte fast dem och arbeta med slingan eller klipp av dem och i cirka 1 fot stora sektioner och arbeta dem med bågslingan.

Specifikation >>> Förpackning: 12 stycken presentpinnar

Storlek: Ca. 12 x 4 cm (L x B)

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,8 av 5 stjärnor
4,8 av 5
6 övergripande betyg
5 stjärnor
80%
4 stjärnor
20%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Stea
5,0 av 5 stjärnor Come descrizione
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 10 december 2020
Fabiana
5,0 av 5 stjärnor Ottimo prodotto
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 18 december 2020