250,00kr
GRATIS leverans onsdag, 1 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 1 tim 2 min
Endast 6 kvar i lager – beställ snart.
[{"displayPrice":"250,00 kr","priceAmount":250.00,"currencySymbol":"kr","integerValue":"250","decimalSeparator":",","fractionalValue":"00","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"tJdxThivmSAgDxSwme1Zyy4RD9Tf7nWxM9lGZewXlZTnsQScSBX5%2Bwgz904Jq8lDxoCDxHmnu8qVmxanEq1hQEa6aBvE4sM9fT4evzfexkxoepf2bVJQOADhPgKWLzMjkeAV1M3m0I4buiC3S6AWkuz6IUcnQmOrb4PPudHq40FZsX01hUKnwlEJ2nD3xjcx","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
250,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
250,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Kenneth Cole Ljusblockerande unisex 100 % satin svart ögonmask med mjukt bomull inre lager för komfort och lätt med elastiskt pannband för inomhus- och reseanvändning, återanvändbar och tvättbar, paket med 1

4,3 av 5 stjärnor 8 betyg

250,00kr
Svart

Förbättra ditt köp

  • Funktionell & fjädervikt – en perfekt följeslagare för att blockera ljuset medan du sover. Den känns viktlös och lätt för ögonen. Den kan användas hemma, på hotell, flygplan, var som helst för att blockera starkt ljus och torr hård luft som stör sömnen. Perfekt för personer som lider av sömnlöshet, migrän huvudvärk och torrhet i ögat.
  • Kvalitetsmaterial – tillverkade av 100 % silkestyg, dess naturliga fibrer är allergivänliga och andas av naturen, vilket gör att filtrerat syre sipprar in, på ögonlocken medan du sover. Ögonmaskens inre lager absorberar inte krämer och tar inte bort ögonkrämer eller fuktighetskrämer som appliceras i ansiktet.
  • ÖVERLÄGSEN KOMFORT - Ögonmasken har ett extremt flexibelt band som lätt sträcker sig runt huvudet och håller dig bekväm hela tiden som sover. Storleken är på denna ögonmask är universell och passar de flesta män, kvinnor och barn.
  • Bärbar – denna mask kommer med en liten kompakt påse som är användbar för förvaring och att bära den tillsammans under resor, affärsresor, camping eller till och med för vistelser.
  • Tvättbart och återanvändbart – silket som används är hållbart och kräver bara en enkel dopptorr tvätt i varmt eller kallt vatten.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Kenneth Cole Ljusblockerande unisex 100 % satin svart ögonmask med mjukt bomull inre lager för komfort och lätt med elastiskt pannband för inomhus- och reseanvändning, återanvändbar och tvättbar, paket med 1


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,3 av 5 stjärnor
4,3 av 5
8 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Mary
5,0 av 5 stjärnor Good buy.
Recenserad i Storbritannien den 29 juli 2022
Färg: SvartVerifierat köp
Amazon Customer
5,0 av 5 stjärnor Silk beautiful
Recenserad i Storbritannien den 17 september 2022
Färg: SvartVerifierat köp