Leatherick Dam flätad bikerstil läderväst

4,6 av 5 stjärnor 161 betyg

Pris: 508,13kr Gratis returer för vissa storlekar och färger
 • Välj Storlek om du vill se returpolicyn för artikeln

 • Slitstarkt material: Vår damväst är tillverkad av tunga permanent äkta spetskorn, naturligt buffelläder. Det är högsta graden av äkta läder med mjuk kvalitet. Innerfodret är tillverkat av 100 % icke-allergisk polyester.
 • Mjuk bekväm och för alla årstider: Vintagelooken damväst är idealisk för bakluckan fester/cyklist fester och bäst för cyklister när temperaturen sjunker. Västen i buffellädret har en mjuk känsla som ger komfort, mjukhet och ger värme. Västen är robust och bra för alla årstider.
 • STIL OCH DRESSY KONSTRUKTIONSKEGENSKAPER: Denna väst av skickliga hantverkare som noggrant förbereder denna fantastiska outfit. Den är snygg och modern design gör dig mer attraktiv. Detta är en klassisk design för tillfälliga spelare, sportfest och utomhusaktiviteter. En mycket bra kvalitetsväst som passar bra till alla kvinnor.
 • Trendigt måste-ha väsentligt: Varje flicka ser unik ut i delen, trendig när du cyklar. Denna väst är en high street-stil för fashionabla kläder, ett lager för kall morgon och natt, vind- varm och cykelväst på vägen förblir sval på klubbfesten och för dina fritidskläder, etc.
 • 100 % nöjd och garanti: 100 % tillfredsställelse och garanterar det stora värdet av dina pengar klicka helt enkelt på kundvagnsknappen för att köpa denna damärm läderväst och njut. Vi är stolta över varje kund erbjuder en 100 % nöjdhetsgaranti! Om du inte är nöjd med vår produkt kommer vi att ersätta den eller återbetala dig omedelbart.
Välj Storlek för att köpa
Har du denna produkt och vill sälja den?

Produktinformation

 • Produkten har slutat tillverkas ‏ : ‎ Nej
 • Paketets dimensioner ‏ : ‎ 29.96 x 28.93 x 3.59 cm; 624 Gram
 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 5 September 2020
 • Tillverkare ‏ : ‎ Leatherick
 • ASIN ‏ : ‎ B07K8BMFBW
 • Artikelnummer ‏ : ‎ LadiesBraided01
 • Avdelning ‏ : ‎ dam
 • Kundrecensioner:
  4,6 av 5 stjärnor 161 betyg

Produktbeskrivning

⭐Lädericks flätade stil spets vintage läderväst för kvinnor är tillverkad av högsta kvalitet äkta buffelläder (hållbart, 1,1 till 1,2 mm). Läderväst är det bästa valet om du letar efter en hållbar och bekväm väst för långa åkturer.

⭐ Leatherick använder rostbeständiga spännen för att komplettera denna outfit. Detta plagg är ärmlöst så att du kan bära det bekvämt över en huvtröja eller jacka.

⭐ Denna ärmlösa jacka för kvinnor är tillverkad med en handflätad fläta på framsidan och baksidan. Denna elegant sydda fläta kommer att ge dig många komplimanger.

⭐ Du kan bära denna vintage svarta motorcykelväst på vardagliga och utomhusevenemang. Funktionen med metallstängning gör att du kan fästa denna väst när du cyklar. Sidosnören gör att du kan lossa eller dra åt västens passform enligt dina krav.

⭐ Vår läderväst ger 100 % värde för dina pengar. Följ storlekstabellen i bilderavsnittet för en bättre förståelse för din väststorlek. Köp säkert från Leatherick. Vi har tjänat tusentals nöjda kunder som du över hela Europa och Storbritannien sedan 2017.

⭐ Från råvaror till slutförpackning Leatherick team övervakar och kontrollerar produktkvaliteten vid varje steg. Eftersom vi är en online-säljare minskar vi många mellankommissioner och fysiska butikskostnader vilket gör det möjligt för oss att erbjuda bästa möjliga priser till kunder som du.

⭐ Vi köper råvaror av hög kvalitet enligt prisintervallet för den slutliga produkten. Vår produktionsprocess är främst handgjord, från ett urval av döljningar till skärning till sömnad till kvalitetskontroll till förpackning innebär mänskliga händer och mycket ansträngning. I denna era av bots och maskiner ser vår människoorienterade produktion till att producera produkter som överträffar dina förväntningar.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,6 av 5 stjärnor
4,6 av 5
161 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Cornish Bebe
4,0 av 5 stjärnor Very pleased with purchase
Recenserad i Storbritannien den 14 mars 2022
Storlek: 4XLVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Angie Dee
5,0 av 5 stjärnor You won't be disappointed it awesome..
Recenserad i Storbritannien den 25 april 2022
Storlek: XXLVerifierat köp
Jason Bentley
5,0 av 5 stjärnor Fits spot on
Recenserad i Storbritannien den 6 december 2022
Storlek: LVerifierat köp
Samy Gee
5,0 av 5 stjärnor Lovely looking waistcoat .
Recenserad i Storbritannien den 2 mars 2022
Storlek: 4XLVerifierat köp
ellieanne
5,0 av 5 stjärnor Great value cut for putting biker patches on.
Recenserad i Storbritannien den 23 februari 2022
Storlek: SVerifierat köp