2 552,47kr
GRATIS leverans 8 - 20 mars. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"2 552,47 kr","priceAmount":2552.47,"currencySymbol":"kr","integerValue":"2 552","decimalSeparator":",","fractionalValue":"47","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"WNjQ0wJe9j2cVvpUV0Rdz8mEH%2FbYOiMH4iFqWTkRvHY0EgfMMWZhWAz9KG7pzxvOWls%2B%2BIzPq5xbuwmQ43y7e7P1KfSrm7btOlZW38ASM5Mekga37DbaSHPL5F%2BeiKtc1m83HsMxDkNDYE%2Bv4EzEraAsIS21UrQCYI54blnfl0TV%2FdT59IbfK2atr1FmuU4u","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
2 552,47 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
2 552,47 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Proud World
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Camping Gasspis Matlagning Spis Brännare 2800W Sandstrand Camping Spis Piezo Ignition Utomhusmatlagning Bärbara hopfällbara lägerkaminer (Färg: Silver, Storlek: 14,5 * 7,5 cm)


2 552,47kr
Silver
14.5*7.5 cm

Förbättra ditt köp

  • 【Multifunktion】: Lättviktsdesign är idealisk för användning av motorcykel- och cykelcyklar, bilkörning, löpning, fiske, racing, skidåkning, klättring, vandring eller andra friluftsentusiaster.
  • 【Högkvalitativt material】: Högkvalitativt aluminiumlegering och kopparmaterial gör denna campingspisadapter korrosionsbeständig och långvarig. Den sitter perfekt och inget läckage. Gängorna skärs rent och skruvas fast.
  • 【Spiskonstruktion】: Elektronisk tändstift och justerbar kontrollventil för att se till att du får så mycket eld som du behöver, kompatibel med butan-propan blandade bränslebehållare.
  • 【Lätt att använda och förvara】: Lätt och kompakt design för mindre utrymme och enkel förvaring, perfekt för att ta med den på språng, utmärkt utrustning för matlagning utomhus vandring picknick och vandring, övernattningsturer eller andra utomhusaktiviteter.
  • 【Vid användning】: Lämplig för pannstorlekar och hållbar i alla typer av väderförhållanden. Perfekt för backpackers, campare, vandrare, jägare och andra utomhusaktivister!

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Camping Gasspis Matlagning Spis Brännare 2800W Sandstrand Camping Spis Piezo Ignition Utomhusmatlagning Bärbara hopfällbara lägerkaminer (Färg: Silver, Storlek: 14,5 * 7,5 cm)


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Det kommer att bli din fantastiska friluftssällskap, oavsett om du campar, vandrar, klättrar, jagar eller bara tar en picknick!

* Produktnamn: Camping Gasstove
* Utökad storlek: 14,5 * 7,5 cm ( 5,71 * 2,95 tum )
* Material: Titan, aluminium, koppar, rostfritt stål
* Brandeffekt: 2800W
* Om bränsle ska tas med: Nej

* Obs:
1. Vi säljer endast spis, och andra föremål är rekvisita (Vätske- och pulverföremål kan inte levereras till dig).
2. På grund av olika skjutverktyg kan lätt kromatisk aberration förekomma. Detta är inte ett kvalitetsproblem, se den faktiska produkten!
3. När du mäter manuellt är felet 1-3 mm, se den faktiska produkten, vänligen förstå.
4. Vi har många liknande heta produkter, klicka för att komma in i vår butik, vi kommer att berätta om den unika stilen och specialprodukterna.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner