323,03kr
GRATIS leverans 27 februari - 6 mars. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"323,03 kr","priceAmount":323.03,"currencySymbol":"kr","integerValue":"323","decimalSeparator":",","fractionalValue":"03","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"vnZgQsMqHeIpDJQaOElT%2FRMXBVK9stBbyjGMZyRsf9b2t70F4dI%2FcjgxLYsyOyBqksecJJJE3vT7%2B4Bf8OU0v%2BL7nX5rzWfkxN%2Fd%2BgL4beA6MJk3OpckKsAnn%2BHEgYNTGZzBv4IneEGdv7E95J2rL8y0V%2Bzlkdoh3Gw1H8HC4PLgMx0ZryBch%2BP3tWE6vuO4","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
323,03 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
323,03 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
hengyixingshangmao
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Menglo Bärbar mini camping gasspis, rostfritt stål justerbar brandkraft vindtät brännare, campingspis mini picknickspis brännare spritkokare för grill gryta utomhus camping grillning


323,03kr

Förbättra ditt köp

  • Hög kvalitet: Denna alkoholkokare i rostfritt stål och aluminiumlegering är hållbar och lätt att rengöra. Tillsätt bara lite diskmedel i vattnet och blötlägg diskhandduken, torka sedan av kokaren för att rengöra den efter användning.
  • Lådstil: Denna spritskokare är som en låda. Om du behöver fylla på bränsle, behöver du bara dra ut lådan och fylla på bränsle. Du behöver inte ens trycka grytan över spisen under bränningsprocessen.
  • Justerbar eldkraft: Du kan justera eldkraften genom att vrida knappen på framsidan av ugnen. Den är väldigt lätt att använda. Beroende på vad du lagar mat kan du ställa in eldkraften som du vill.
  • Värmeisolering: Eldkraften är i mitten och är helt innesluten. På så sätt bränner du inte händerna när du bär denna ugn med eld.
  • Bred användning: Du kan lägga en stekpanna eller en kastrull på denna spis för matlagning. De tandade fästena på spisen kan hålla grytan eller pannan stadigt på den. Du kan använda denna spis både inomhus och utomhus för matlagning.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Menglo Bärbar mini camping gasspis, rostfritt stål justerbar brandkraft vindtät brännare, campingspis mini picknickspis brännare spritkokare för grill gryta utomhus camping grillning


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Beskrivning:

Mini alkoholkokare har en kompakt storlek på 17,5 x 17,5 x 6,8 cm och väger bara 650 g, vilket är mycket praktiskt att bära denna spis utomhus. Den är utformad i lådform. Så det är enkelt att fylla på bränsle om det behövs. Eldkraften kan justeras efter dina behov.


Specifikationer:

Färg: silver

Material: Rostfritt stål

Storlek: 17,5 x 17,5 x 6,8 cm/6,9 x 6,9 x 2,7 tum

Bruttovikt: 650 g/1,43 pund


Anmärkningar:

1. Storleksinformationen är endast för referens. Tillåt 1–2 cm (0,4–0,8 tum) skillnader på grund av manuell mätning, tack.

2. Färgen på objektet kan se annorlunda ut på din datorskärm, eftersom att alla skärmar inte kalibreras på samma vis


Paketet innehåller:

1 x mini-alkoholkokare

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner