125,29kr
GRATIS leverans 12 - 14 okt. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"125,29 kr","priceAmount":125.29,"currencySymbol":"kr","integerValue":"125","decimalSeparator":",","fractionalValue":"29","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"NPE0TWNA%2FEVSL%2BvyZz7GerSs65qtY5KbZGMdwuIWOwebgnDZeOpPIvghOofxoqL%2FgBu7nN4iLlvzXe%2BCsfChzebn%2FO6QA6GGmVquFo37KAKpwYeReVkHrgJY3HVKV233rSzpc6snswA7O1imHWMrxKQtrqMv%2BDssCukFanqeseKVGpXLscD%2Bc4cttRPduHPY","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
125,29 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
125,29 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Concey
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

NAKYLUCY Separation cigarettfodral – bärbart cigarettfodral, robust cigaretthållare – bärbart tändarpaket, dammsäker förvaringslåda med lock


125,29kr
Ljusgrå
Small + silver chain

Förbättra ditt köp

  • ♡ Fantastiskt material: Tillverkad av högkvalitativt akrylmaterial, detta cigarettfodral är tunt och starkt och kommer inte att göra dig obekväm. Den är mycket hållbar och kan användas under lång tid.
  • ♡ Hänsynsfull design: På grund av den transparenta designen av cigarettfodralet kan du visuellt se antalet cigaretter, vilket är bekvämt för snabb påfyllning.
  • ♡ Lätt att bära: Detta cigarettfodral har en 1,2 m lång snodd för enkel bärbarhet, du kan bära detta transparenta cigarettfodral med dig som en väska.
  • ♡Förhindra fukt: Denna låda skyddar cigaretterna perfekt från fukt och brott, blockerar effektivt regn och svett, du behöver aldrig oroa dig för att cigaretterna skadas eller deformeras eller blötläggs i svett.
  • ♡ Används för olika applikationer: Med detta cigarettfodral för varje scen, oavsett om det är arbete eller semester, inomhus eller utomhus, kan det användas. Det kan också förbättra din livskvalitet kraftigt.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Köp den med

  • NAKYLUCY Separation cigarettfodral – bärbart cigarettfodral, robust cigaretthållare – bärbart tändarpaket, dammsäker förvarin
  • +
  • OCB nedbrytbart filter eko-dop 1 000 stycken
  • +
  • Gizeh Silver Tip Boy Filterinsatser Maskin
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Beskrivning:
Detta cigarettfodral är tillverkat av högkvalitativt akrylmaterial, som är tunt och starkt och gör dig inte obekväm. Den är mycket hållbar och kan användas under lång tid. Oavsett om det är arbete eller semester, inomhus eller utomhus, kan det utsökta och kompakta cigarettfodralet perfekt passa alla scener och förbättrar din livskvalitet.

Namn: Transparent cigarettfodral
Material: PP
Storlek: 112 x 73 x 30 mm/4,4 x 2,87 x 1,18 tum
Nettovikt för enskilda cigarettfodral: 51 g
Nettovikt på en kedja: 88 g

Leveransen omfattar:
Genomskinligt cigarettfodral x 1

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner