542,00kr
GRATIS leverans måndag, 15 augusti på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans idag. Beställ inom 6 tim 36 min
I lager.
[{"displayPrice":"542,00 kr","priceAmount":542.00,"currencySymbol":"kr","integerValue":"542","decimalSeparator":",","fractionalValue":"00","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"b0kIUoRMvoK4XOPOS5T2lHA1rPJd3OrSGfPgF%2Fjl8YhiRsaNyylY6ZVRN3J6lQ5wLDvDHEVR4OH00xVoJ9p0gnnaGQQkeTDGPSmkUGuH0nvTLodLjYm81n09c7zCqjWeVdfaNYUlDalJtDRZPgqtmCZPw%2FMMFmeS","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
542,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
542,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Har du denna produkt och vill sälja den?

Nintendo Switch KIrby Star Allies (Nintendo Switch)


542,00kr

Förbättra ditt köp

 • Den rosa bollen är tillbaks - i HD förstas - och han är inte ensam
 • Kirby är tillbaks och äntligen finns han till Nintendo Switch i HD!
 • Men denna gang är han inte ensam.
 • Rekrytera fiender genom att kasta hjärtan pa dem och samla ihop ett team pa upp till fyra karaktärer.
 • Eller sla dig samman med upp till tre av dina vänner för att samarbeta i spelet.
 • Res igenom Dreamland och kombinera era förmagor för att utföra spektakulär specialattacker och skapa nya krafter.
Nytt (2) från 542,00 kr GRATIS hem- och ombudsleverans på första beställningen skickad av Amazon.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer


Gratis leverans vid din första beställning
Välj alternativet ”Gratis leverans vid första beställning” i kassan. Detta kan antingen vara att hämta beställningen från en läglig plats eller hemleverans. Se villkor

Köp den med

 • Nintendo Switch KIrby Star Allies (Nintendo Switch)
 • +
 • SanDisk SDSQXAO-128G-GNCZN microSDXC UHS-I-kort för Nintendo Switch, 128 GB, Röd
 • +
 • Orzly Bärväska kompatibelt med Nintendo Switch – skyddande hård bärbar resa bärväska skal fodral för Nintendo Switch konsol o
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Den rosa bollen är tillbaks - i HD förstas - och han är inte ensam

Kirby är tillbaks och äntligen finns han till Nintendo Switch i HD Men denna gang är han inte ensam. Rekrytera fiender genom att kasta hjärtan pa dem och samla ihop ett team pa upp till fyra karaktärer. Eller sla dig samman med upp till tre av dina vänner för att samarbeta i spelet. Res igenom Dreamland och kombinera era förmagor för att utföra spektakulär specialattacker och skapa nya krafter.

Ett milt sagt märkligt väder...

Det verkar vara nagot som är galet i Dreamland da det har börjat regna mörka hjärtan. När ett fallande hjärta träffar Kirby händer nagot riktigt oväntat... Kirby far kraften att sprida kärlek vilket gör att han kan rekrytera osannolika medhjälpare som kommer hjälpa honom i hans uppdrag att ta tillbaks lugnet till Dreamland igen.

Gapa stort

Pa klassiskt Kirby-manér kan du suga in fiender och sedan spotta ut dem för att krossa block och elakingar. Du kan ocksa kopiera vissa av dina fienders krafter vilket gör att du kan använda deras attacker och specialförmagor.

Kombinera krafter

Kasta hjärtan pa dina fiender och rekrytera pa sa vis upp till tre stycken som kommer hjälpa dig Kombinera olika kopieringförmagor för att kunna släppa lös kraftfulla attacker, lösa pussel och för att öka styrkan i dina vapen.

Försök att blanda olika kopieringsförmagor med olika element sasom eld, vatten och vind genom att lana eller ge dem till dina medhjälpare. Kombinera sten- och is-förmagan för att göra din figur till en halkig curlingsten som du sedan kan använda till att krossa väggar. Eller varför inte blanda eld och svärdförmagan för att skapa ett supervarmt svärd. Detta är bara nagra exempel av manga.

Hoppa pa vänskapstaget

Ibland behöver du använda alla fyra av dina team-medlemmar för att kunna utföra imponerande specialattacker. Forma en vänskapscirkel för att rulla igenom de hinder som ni har framför er, tuffa pa till slutet av banan med vänskapstaget eller skapa en vänskapsbro för att kunna ta er över ett stort gap.

Upptäck nya kopieringsförmagor

Besegra fiender genom att använda bade splitternya och välkända kopieringsförmagor. Släpp lös din kreativitetet med en konstnärs förmagor, använd spindelväv för att fanga dina fiender eller dunka dina fiender i marken. Det finns mängder av kopieringsförmagor att hitta. Alla har de sina unika attribut.

Dela glädjen

Med varsin Joy-Con-kontroll kan upp till fyra spelare vara med närsomhelst och varsomhelst Det är bara till att rekrytera en medhjälpare i spelet genom att använda ett vänhjärta. Ta sedan en Joy-Con eller en Nintendo Switch Pro-kontroll för att direkt hoppas in i handlingen. Oppna upp nya sätt att kombinera kopieringsförmagorna och samarbeta för att bekämpa utmanande bossar som star i er väg.

Minispels-galenskap

Du kan utmana dina vänner - eller datorn - i hektiska minispel Hugg ner ett träd sa snabbt som möjligt i minispelet "Chop Champs" eller sla bort en inkommande meteor i " Star Slam Heroes". Den som hugger mest ved eller slar bort meteoren längst bort kommer att koras till vinnare.

Hjälp ditt team

Om nagon i ditt team är skadad kan du använda en amiibo fran Kirby-serien (säljes separat) för att hjälpa dem. Du kan använda en amiibo-figur atta ganger per bana för att se till att ditt team allitd är i toppform.

Sätt samman ett team av osannolika medhjälpare och släpp lös er fulla potential i Kirby Star Allies, ett fantastiskt plattformsäventyr för upp till fyra spelare, bara till Nintendo Switch

Lådan innehåller

Game cartridge, manual

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner