228,36kr
GRATIS leverans måndag, 12 december på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans imorgon, 7 december. Beställ inom 4 tim 32 min
Levereras innan julafton
I lager.
[{"displayPrice":"228,36 kr","priceAmount":228.36,"currencySymbol":"kr","integerValue":"228","decimalSeparator":",","fractionalValue":"36","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"FGvJTtpWi5UiqOynVdd6%2BOHb3lj1KNL8BBNRGh2blE4pdA56ODpO%2FF%2BNNrHJJOdJpdNK7dhISvl5DYY%2BxpKXHeqEwNgDWkAfj1lSwnAOyWho7dwQI00lsLeCxmFgXDKf7PcYj9JbqSUbdYB7O0tLU%2B0jWT00t9lE","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
228,36 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
228,36 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

OUTDOORCHEF 18.211.85 Utomhus Grill, Röd, 75 x 10.3 x 5 cm

4,4 av 5 stjärnor 446 betyg

228,36kr
En

Förbättra ditt köp

Varumärke OUTDOORCHEF
Material Plast, olika metaller
Färg Röd
Artikelmått LxBxH 75 x 10.3 x 5 centimeter
Artikelns vikt 15.87 Uns
Nominell väggtjocklek 1

Om denna artikel

  • UNIVERSELL GASTRYCKSREGULATOR 50mbar: Grillgastrycksregulatorn är lämplig för alla gasolgrillar tack vare den medföljande adaptern från 1/4" till 5/8".
  • BYT VARJE 2 ÅR: För säker grillning bör gastrycksregulatorn bytas senast vartannat år - senast när de första sprickorna kan hittas på slangen. Setet innehåller en gasadapter, en gastrycksregulator 50mbar och en gasslang.
  • LÄTT SJÄLVMONTERING: Gastrycksregulatorn kan monteras mycket enkelt och snabbt själv, du behöver bara lämplig tång. Detaljerad information finns på tillverkarens hemsida.
  • SÄKER OCH KOMPETENS MED LAGEN: Gastrycksregulatorn överensstämmer med respektive nationella bestämmelser och EN-standarder och är därför ett säkert tillbehör för gasolgrill.
  • BBQ GIFTS: Gastrycksregulatorset är en fantastisk praktisk present till män eftersom det är en slitageprodukt och bör bytas ut vartannat år ändå

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

OUTDOORCHEF 18.211.85 Utomhus Grill, Röd, 75 x 10.3 x 5 cm


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köps ofta tillsammans

  • OUTDOORCHEF 18.211.85 Utomhus Grill, Röd, 75 x 10.3 x 5 cm
  • +
  • Meva Triglav Gasspis med Gjutjärn, 9,8 KW, med 4 Fötter och 3 Kranar, Svart
  • +
  • JADE TEMPLE 17065 Järnring Hållare för Wok, Gjutjärn, 28 x 28 x 28 cm, Silver
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Från tillverkaren

Triangelborste Gourmet Check Dual BT tång Vändbar Handskar Essentiellt paket
Triangelborste Gourmet Check Dual BT tång Vändbar handske silikonbelagd Essentiellt paket
Officiella tillbehör Tack vare ett långt plasthandtag kan borsten fattas med två händer, vilket möjliggör kraftfull rengöring. Den extra fästa dubbelkammaren framför handtaget ger mer grepp och stabilitet. Något rent. Den multifunktionella termometern överför kärn- och cirkulationstemperaturen direkt till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth. Detta gör att köttet enkelt kan övervakas och lyckas perfekt utan att värdarna står vid grillen hela kvällen. Perfekt för alla som har lagt sig en ny grill. Med besticksetet kan du grillas omedelbart: Vinklad form och idealisk längd för att enkelt arbeta upp och bredvid grillen. Bred, solid vändbar med hörnkant. Uppfinning från chefen för utomhusbruk: pizzastenen för den perfekta krispiga degen. Oavsett om det gäller bröd, pizza, flamma kakor etc.: Den porösa ytan tar upp degens fuktighet och bakar den vackert krispig. Bomulls-/polyesterblandningen av utomhusgrillhandsken skyddar optimalt mot höga temperaturer upp till 250 °C. Tack vare silikonbeläggningen på fingerhandsken har du allt under kontroll när som helst. Handtvätt TÜV-godkänd.
trattborste pizzaskärare pizzaspade Pizzasten Läderhandskar Premium paket
trattborste pizzaskärare pizzaspade Pizzasten för 420/480/570 Läderhandskar Premium paket
Officiella tillbehör Formen gör det möjligt att nå alla vinklar på de olika trattarna. Skrubbning har aldrig varit så lätt. De tätt monterade och många mässingsborsten är skonsamma mot emaljöverskiktet och hållbara. De två halvmåneformade porslinsemaljerade gourmetskålarna kan användas individuellt eller samtidigt. Medan en stekande bit i egen juice, kokar grönsakerna i den andra. Gjutjärnspannan är idealisk för gratins av alla slag och söträtter För att aromatisera större bitar av kött, lägg till önskad vätska och färska örter i arompannan och placera den på tratten. Dubbelsidig grillplatta i gjutjärn med optimal värmehållning och fördelning: ribbad sida för kortstekt, platt sida för exempel äggrätter och läckra crêpes. Så det finns inga gränser för din matlagningsförmåga. Oavsett om det är quiche, pizza, apéro snacks eller fisk – allt lyckas med den porslinemaljerade hålplåten och gourmetpannan. De kan användas individuellt eller tillsammans, t.ex. Passar för fisk och grönsaker.
gjutjärn rost grillplatta halvmåne pincett Gourmetset Chef Package
Gjutjärn galler för 480/570 Grillplatta för 420/480/570 halvmåne matlagningsset pincett Gourmetuppsättning för 420/480/570 Chef Package
Officiella tillbehör Hur delar du en pizza fackligt? Med den professionella pizzaskäraren. Enkelt arbete tack vare ergonomiskt handtag och enkel rengöring tack vare det avtagbara bladet (maskintvättbar). Skyffla vad du får: den lätta pizzaspade i aluminium med det mjuka handtaget som du inte vill släppa iväg. Perfekt för alla utomhuspizzastenar. Utomhus pincett är perfekt för att greppa mindre grillar. Med de räfflade gripspetsarna och de gummerade handtagen glider ingenting kvar när du svänger på grillen. Tillverkad av högkvalitativt läder med välisolerande kakelinlägg. Bekväm att bära. Tack vare det långa skaftet skyddas underarmarna från värme. TÜV-godkänd. Gjutjärnsgaller gör att hjärtan hos grillfansen slår snabbare. De absorberar värmen perfekt och lagrar den länge. På så sätt skapas det skarpa grillmönstret på grillmaten — den så kallade brandingen.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,4 av 5 stjärnor
4,4 av 5
446 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 5 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Stefan Rosmiarek
5,0 av 5 stjärnor Auch für Weber-Grills
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 5 november 2019
Namn på stil: EnVerifierat köp
15 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Pichi
5,0 av 5 stjärnor El producto es como se describe
Recenserad i Spanien 🇪🇸 den 2 juli 2021
Namn på stil: EnVerifierat köp
Diana Gioppi
5,0 av 5 stjärnor Eccellente
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 17 juli 2022
Namn på stil: EnVerifierat köp
Silke Beierlein
1,0 av 5 stjärnor Passt leider nicht für den Weber Go Anywhere
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 7 oktober 2021
Namn på stil: EnVerifierat köp
3 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Th. Friedrich
5,0 av 5 stjärnor Perfektes Paket!
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 22 augusti 2022
Namn på stil: EnVerifierat köp