98,98kr
GRATIS leverans tisdag, 12 juli på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans idag. Beställ inom 2 tim 48 min
I lager.
[{"displayPrice":"98,98 kr","priceAmount":98.98,"currencySymbol":"kr","integerValue":"98","decimalSeparator":",","fractionalValue":"98","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"QNr7hBDgGZIqPbCoXvV%2F3JEsamIFpcUT6JW2v18ahhDAZ%2BAHtWzTevdpYbnN9SlrxGCUxGSonFGX%2Fm5p1PpBwxa0p0jXrvk9hZ3vYoZRyyKi5rWvGSvoG7Pi5SKRsgWa0zqeownH%2BaOpSwSyi3ZMPjeMOaBuVRtAoqA6ldaYfB6A%2BpJRLvpO5TYGM6G%2B%2FMJ0","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
98,98 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
98,98 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Odla Din Egen Örtträdgård - 12 Örtsorter, 8700 Örtfrön Redo Att Planteras - Örtplanteringskit För Kvinnor, Barn, Nybörjare, Skickliga Trädgårdsmästare - Frön Av Mynta, Dill, Persilja

4,6 av 5 stjärnor 12 betyg

98,98kr

Förbättra ditt köp

  • ✅ ÖRTER I GENERÖST VÄRDEPACK Välj denna fröblandning och få över 8700 örtfrön för att odla 12 populära kulinariska örter. Mer än tillräckligt för att odla en egen örtträdgård och få njuta av färska örter till en bråkdel av butikspriserna!
  • ✅FRÖLÅDA MED BLANDADE ÖRTER. Färgglada fröpaket med blandade örter för plantering som inkluderar alla växter som behövs för örtträdgården: basilika, timjan, spenat, mynta, rosmarin, trädgårdskrasse, ruccola, dill, persilja, koriander, gräslök och sallad.
  • ✅TRÄDGÅRDSMÄSTARENS LYCKOGÅVA. Detta fröodlingskit är en underbar trädgårdsgåva för kvinnor, män, barn, nybörjare och skickliga trädgårdsmästare. Kan du tänka dig en mer hälsosam julklapp, inflyttningsgåva eller födelsedagspresent än färska örtplantor som man kan kan odla hemma!
  • ✅LÄTT ATT ÄTA NYTTIGT. Tillsätt egenodlade örter i dina maträtter för att ta din matlagning till en ny nivå. Att odla örter handlar om att du och din familj får äta nyttigt: hemlagad pesto till pastan, gräslökssmör som tillbehör till potatisen, ruccoladressing för att piffa till dina tacos.
  • ✅ÅRET-RUNT-INOMHUSTRÄDGÅRD. Vi väljer noggrant ut 12 sorters örtfröer för trädgårdsodling som du enkelt kan odla inomhus i ditt kök eller utomhus i trädgården eller växthuset. Du får faktiskt tillräckligt med örtfrön för att göra både och.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Köps ofta tillsammans

  • Odla Din Egen Örtträdgård - 12 Örtsorter, 8700 Örtfrön Redo Att Planteras - Örtplanteringskit För Kvinnor, Barn, Nybörjare, S
  • +
  • Odla Din Egen Grönsaksträdgård - 12 Blandade Grönsaksfröer - 5100 Frön - Tomat, Paprika, Lök, Sallad, Squash, Gurka, Körsbärs
  • +
  • Prademir – Salladsfrön set med 16 sällsynta och gamla sorter – salladsodlingsset med 100 % naturliga frön handplockade från P
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Eko-trädgårdsgåvor är bland de populäraste gåvorna för födelsedagar, morsdagar och jul - Odla Dina Egna Örter-kitet är packat med ett urval olika örtfröer för odling: Myntafrön, basilikafrön, gräslöksfrön, ruccolafrön, korianderfrön och många fler!

Alla örtfröer du behöver - Vårt värdepack med 12 örtfröer innehåller hela 8700 örtfrön för odling.

~325 st Basilikafrön. 0,5g

~1500 st Timjanfrön. 0,3g

~210 st Spenatfrön. 3g

~170 st Myntafrön. 0,1g

~25 st Rosmarinfrön. 0,05g

~2000 st Trädgårdskrassefrön. 5 g

~700 st Ruccolafrön 2g

~1600 st Salladsfrön 2g

~1800 st Dillfrön 3g

~1000 st Persiljefrön 2g

~300 st Korianderfrön 2g

~800 st Gräslöksfrön 1g

Kulinariska örter som dessa är utmärkta för att smaksätta en massa olika maträtter.Denna specifika samling är framtagen till dem som älskar att smaksätta sina italienska rätter med nyplockade örter. Detta sortiment med generationsfröer passar bra att odla under den aktuella växtsäsongen eller under nästföljande säsong.

Skötsel och förvaring: Om du vill förvara fröerna, se till att du förvarar dem på en torr, sval och mörk plats. Att lägga dem i en blixtlåspåse och trycka ut all luft är en bra idé om de tagits ur originalförpackningen.

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,6 av 5 stjärnor
4,6 av 5
12 övergripande betyg

Toppenrecensioner från Sverige

Recenserat i Sverige den 10 oktober 2021
Recenserat i Sverige den 6 oktober 2021
Recenserat i Sverige den 27 april 2022