98,98kr
GRATIS leverans tisdag, 12 juli på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans idag. Beställ inom 3 tim 17 min
I lager.
[{"displayPrice":"98,98 kr","priceAmount":98.98,"currencySymbol":"kr","integerValue":"98","decimalSeparator":",","fractionalValue":"98","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"2wgy8H0T0LnW03IXaCGtclHGSdZ7UY0hD7y6AZ08GRhvpNFgC2IUZWVTZCaDbaR4CjhYNyptNj1jcx7Um0XjV4XST%2B6A8NpwXvAOE0xvHgObZ4PmH3kjYVSaElaOLR0KlUlvj%2FOranfUH3RYZQVweUqYdS6gj48jLNhLzglZJMVH5uoWRZ5Twrc95RgemXr8","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
98,98 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
98,98 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Odla Din Egen Grönsaksträdgård - 12 Blandade Grönsaksfröer - 5100 Frön - Tomat, Paprika, Lök, Sallad, Squash, Gurka, Körsbärstomat, Morötter, Ärtor, Rödbetor Redo Att Planteras Utomhus

4,5 av 5 stjärnor 15 betyg

98,98kr

Förbättra ditt köp

  • ✅GRÖNSAKER I GENERÖST VÄRDEPACK Välj denna fröblandning och få över 5100 generationsfröer för att odla 12 populära, noga utvalda premiumgrönsaker. Mer än tillräckligt för att odla din egen grönsaksträdgård och få njuta av färska godsaker till en bråkdel av butikspriserna!
  • ✅FRÖLÅDA MED BLANDADE GRÖNSAKER. Färgglada fröpaket med blandade grönsaker för plantering som inkluderar alla sorters grönsaksfröer för odling med både vardagsgrönsaker och måsten för alla grönsaksträdgårdar: tomat, paprika, lök, rädisa, squash, gurka, körsbärstomat, morot, ärter, rödbeta, cayennepeppar och sallad.
  • ✅TRÄDGÅRDSMÄSTARENS LYCKOGÅVA. Detta fröodlingskit är en underbar gröna-tummen-gåva för både nybörjare och skickliga trädgårdsmästare. Kan du tänka dig en mer hälsosam julklapp eller födelsedagspresent än färska grönsaksplantor som man kan odla hemma!
  • ✅LÄTT ATT ÄTA NYTTIGT. Om du älskar trädgårdsarbete lika mycket som matlagning, kan denna populära kulinariska grönsaksfrömix lyfta dina maträtter till en ny nivå. Grönsaksodling handlar om att äta nyttigt; körsbärstomater för pastan, spenatsmör som tillbehör till potatisen, cayennepeppar för att krydda till dina tacos.
  • ✅ÅRET-RUNT-GRÖNSAKSODLING. Vi har noggrant valt ut 12 olika grönsaks- och salladsfröer för odlingslådan som du enkelt kan odla inomhus i ditt kök eller utomhus i trädgården eller växthuset. Du får faktiskt tillräckligt med frön för att göra både och.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Köp den med

  • Odla Din Egen Grönsaksträdgård - 12 Blandade Grönsaksfröer - 5100 Frön - Tomat, Paprika, Lök, Sallad, Squash, Gurka, Körsbärs
  • +
  • Prademir – Salladsfrön set med 16 sällsynta och gamla sorter – salladsodlingsset med 100 % naturliga frön handplockade från P
  • +
  • Dvärgtomat bonsai "Minibel" 25 x frön – för balkongen, fönsterbräda – kemikaliefri – läckert fruktig söt smak
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Eko-trädgårdsgåvor är bland de populäraste gåvorna för födelsedagar, morsdagar och jul.

Odla Grönsaker-kitet är packat med ett urval olika grönsaksfröer för plantering: zucchinifrön, tomatfrön, gurkfrön, lökfrön och många fler!

12 Grönsaksfröer Värdepack innehåller 5100 generationsfröer

Alla grönsaksfröer du behöver för din odling:

~ 60 st Tomatfrön. 0,3g

~ 60 st Paprikafrön. 0,5g

~ 500 st Lökfrön. 2g

~ 300 st Rädisefrön 3g

~ 12 st Squashfrön 2g

~ 70 st Gurkfrön 2g

~ 40 st Körsbärstomatfrön 0,2g

~ 2400 st Morotsfrön 3g

~ 30 st Ärtfrön 10g

~ 120 st Rödbetsfrön 3g

~ 30 st Cayennepepparfrön 0,3g

~ 1600 st Salladsfrön 2g

Kulinariska grönsaker som dessa är utmärkta för att smaksätta en massa olika maträtter. Denna specifika samling är framtagen till dem som älskar att smaksätta sina maträtter med färska grönsaker. Detta sortiment med generationsfröer passar bra att odla under den aktuella växtsäsongen eller under nästföljande säsong.

Skötsel och förvaring: Om du vill förvara fröerna, se till att du förvara dem på en torr, sval och mörk plats. Att lägga dem i en blixtlåspåse och trycka ut all luft är en bra idé om de tagits ur originalförpackningen.

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,5 av 5 stjärnor
4,5 av 5
15 övergripande betyg

Toppenrecensioner från Sverige

Recenserat i Sverige den 10 oktober 2021
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserat i Sverige den 6 oktober 2021