685,75kr
GRATIS leverans 9 - 16 mars. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"685,75 kr","priceAmount":685.75,"currencySymbol":"kr","integerValue":"685","decimalSeparator":",","fractionalValue":"75","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"OmUBTeSfyy64bmhsnDpIbdFqvXZEd4tnTGFsA26k5Gktg4dIwkk8iVaN%2Bmo0Gu5iLBnrFxwfr4BW7z0B29x4LHEAdrVaEqv8%2BikZ8owBN6cLaqsjE7wCmg4yldrgXgI8Zx04kIRJH7e5u3seR4qc4scpAXb5SP8KMIMXIjK%2Fh4C1zxkm%2BPKr75IHD7cLfb1X","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
685,75 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
685,75 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
PIPITA Store
Säljs av
Andra säljare på Amazon
Tillagd
715,16 kr
& GRATIS leverans
Säljs av: PIPITA Store
Säljs av: PIPITA Store
(2 betyg)
100 % positiva under de senaste 12 månaderna
Skickas vanligtvis inom 3 till 4 dagar.
Fraktpriser och Returpolicy
Har du denna produkt och vill sälja den?
Energieffektivitetsmärkning

PIPITA Cigarrhumidor, elegant lädermönster resecigarrfodral med luftfuktare och cigarrskärare och facklartändare, cederträfodrad och avtagbar cederbrickdelare för 4 cigarrer (cigarrer ingår inte)

4,9 av 5 stjärnor 10 betyg

685,75kr
Brun

Förbättra ditt köp

  • ★【Cigarruppsättning design】: Bärbar reseluftfuktare i läder och cigarrtändare och cigarrskärare
  • ★【100 % högkvalitativt material】: Material av högsta kvalitet inifrån och ut. Cederträ är det enda träet som är certifierat för luftfuktighetsfoder, det har en distinkt, lukt som effektivt kan hålla cigarren fräsch. Det är fodrat med cederträ för utmärkt arom och håller dina cigarrer från att torka ut. Högkvalitativt äkta läder, är mjukt och bekvämt mycket hållbart.
  • ★【Bärbar storlek】: 8,2 tum x 5,2 tum x 3,1 cm, rymmer 4 cigarrer med maxlängd 17,5 cm och ringmätare 60 (2,5 cm). Lämplig för hemmabruk eller resor, såsom semester, camping, bilresor eller var som helst borta från hemmet.
  • ★【Premium CIGARSKÄRARE & STATIV】: PIPIAT cigarrfodral levereras med många gratis gåvor: 1) En högkvalitativ cigarrskärare i rostfritt stål som är otroligt vass. Slät finish fyrkantigt lyxigt utseende passar de flesta cigarrer. Självslipande dubbla blad kan klippa cigarrer rena med precision, 2) Du kommer sannolikt inte att kunna hålla din cigarettändare hela tiden, så undvik situationer där du glömmer att ta med dig en tändare, Collocation justerbar flamma påfyllningsbar cigarrtändare.
  • ★【Ingen krångel pengarna-tillbaka-garanti】: Vi vet att du kommer att älska vår cigarrhumidor lika mycket som vi gör, om du av någon anledning inte är 100 % nöjd, låt oss veta så rättar vårt kundtjänstteam till det: full återbetalning eller en gratis ersättning, beroende på vilket du föredrar.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

PIPITA Cigarrhumidor, elegant lädermönster resecigarrfodral med luftfuktare och cigarrskärare och facklartändare, cederträfodrad och avtagbar cederbrickdelare för 4 cigarrer (cigarrer ingår inte)


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köp den med

  • PIPITA Cigarrhumidor, elegant lädermönster resecigarrfodral med luftfuktare och cigarrskärare och facklartändare, cederträfod
  • +
  • Boveda för cigarrer/tobak | 72 % RH 2-vägs luftfuktighetskontroll | Storlek 60 per var 25:e cigarr i en humidor | Patenterad
  • +
  • GERMANUS Humidor Luftfuktare – kristaller – akrylpolymerer – tillverkad i Tyskland
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

PIPITA CIGAR fodral
En bärväska som ofta är tillverkad av läder, används för att lagra cigarrer effektivt, men inte vid exakt temperatur eller fuktighet. Liksom cigarrrör kan fodral också vanligtvis hittas i en till fem fingerstorlekar. För enkel transport under din resa hjälper det dig att hålla dina vackra cigarrer fräscha och ser lyxiga ut.

Läder och dragkedja
Handgjord i flera komplexa procedurer, högsta utsökta sömnadshantverk.

På grund av den fyrkantiga fodralformen, använd även den mest högkvalitativa dragkedjan men som en vanlig fråga om läderresväska kommer dragkedjan nära hörnet att gå sönder ibland, oroa dig inte kontakta oss när som helst för försäljning kommer vi att lösa det på en gång.
Två fickor
Flexibel och smart design för de flesta tillbehör som används ofta – du kan hålla din cigarrstativ, skärare eller lättare säker. Cederträ bricka
Avtagbar bricka som är lätt att rengöra. Den kan hålla 4 st cigarrer individuellt för säkert!

Luftfuktare
Mini-luftfuktare tillverkad av cederträ. För att tillsätta destillvatten eller cigarrlösning med droppe utan att ta av det.

Preium Cigarrtillbehörsset och gratis present
Cigarrskärare
En högkvalitativ cigarrskärare i rostfritt stål har ett dubbelt giljotinblad som är otroligt vass. Slät finish fyrkantigt lyxigt utseende passar de flesta cigarrer. Självslipande dubbla blad kan klippa cigarrer rena med precision.
Cigarrtändare
Högkvalitativ enkel blå flamtändare med flip-topplock, bränslenivåfönster, universell påfyllningsventil.

Leveransen omfattar:

1 x PIPITA ficklampartändare
1 x PIPITA Cigarrskärare
1 x PIPITA CIGAR HUMIDORS

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,9 av 5 stjärnor
4,9 av 5
10 övergripande betyg
5 stjärnor
87%
4 stjärnor
13%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%

Inga kundrecensioner

Det finns 0 kundrecensioner och 10 kundbetyg.