109,99kr
GRATIS leverans onsdag, 1 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 10 tim 53 min
I lager.
[{"displayPrice":"109,99 kr","priceAmount":109.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"109","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"SGpEKHcxEkz4k39690b2OzPQ2ExlDBKmFUKioVvV%2F7LNIagR7PfizYDrN7%2FZXEWbF3WiGhWgFUnrTWVo74w4047HWZKwdkMnm%2BTadO0ed6wSkKtVhX0hOrWwQABxxDxrO2GT1%2FWwfLmdyx5AgYMsb2Q803kYp3%2FysTzDfVUjapvBlRzImB0F2%2BEQi%2BUeoZW4","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
109,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
109,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

PowerKing Glaskulor bulk, 100 st roliga bordsleksaker, underhållningsspel checker, bulk för marmorspel från

4,2 av 5 stjärnor 143 betyg

109,99kr
Klar

Förbättra ditt köp


Om denna artikel

  • 1. Roliga leksaker: Letar du efter roliga leksaker som dina barn verkligen skulle älska? Oroa dig inte mer eftersom dessa glaskulor är svaret du letar efter. Tillverkad av högkvalitativa material, denna glasmarmor är den perfekta gåvan för barn under julfester, födelsedagsfester eller till och med som leksaksgodis under halloween-fester.
  • 2. Marmorspel: Njut av att spela det traditionella glaskarmorspelet med dina vänner med detta set med glaskulor. Börja dela denna uppsättning av 100 marmorleksaker med dem så att du kan börja spela "Marble Game of Ringer" direkt.
  • 3. Användning: Bulkglaskulor är inte bara för barn och för att leka. Dessa roliga leksaker kan också vara ett material som används för hantverk och konst, vetenskap och matematik. Trädgårdsentusiaster kommer också att tycka att den är bedårande att ha denna Marbles Bulk runt sin trädgård som mönster för deras växtkrukor.
  • 4. Hur man spelar: Dessa glaskulor med kattögon är mycket enkla att använda och roliga att leka med. Rulla, kasta, droppe eller knogkulor med dina vänner. Gör vad du vill göra med denna fantastiska marmorleksak.
  • 5. INNEHÅLLER: Glaskulor placeras i en nätförpackning, vi säkerställer att antalet kulor som finns tillgängliga strikt följer dess namn. Storleken på varje marmor är 16 mm i diameter. Dessa bulkleksaker är utformade för att vara giftfria och CPSIA-överensstämmande. Hållbar och håller länge.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

PowerKing Glaskulor bulk, 100 st roliga bordsleksaker, underhållningsspel checker, bulk för marmorspel från


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Roliga leksaker
Letar du efter roliga leksaker som dina barn verkligen skulle älska? Oroa dig inte mer eftersom dessa glaskulor är svaret du letar efter. Tillverkad av högkvalitativa material, denna glasmarmor är den perfekta gåvan för barn under julfester, födelsedagsfester eller till och med som leksaksgodis under halloween-fester.

MARMOR SPEL
Njut av att spela det traditionella glasmarmorspelet med dina vänner med detta set med glaskulor. Börja dela denna uppsättning av 100 marmorleksaker med dem så att du kan börja spela "Marble Game of Ringer" direkt.

Användning:
Massglaskulor är inte bara för barn och för att leka. Dessa roliga leksaker kan också vara ett material som används för hantverk och konst, vetenskap och matematik. Trädgårdsentusiaster kommer också att tycka att den är bedårande att ha denna Marbles Bulk runt sin trädgård som mönster för deras växtkrukor.

användning:
Dessa glaskulor med kattögon är mycket enkla att använda och roliga att leka med. Rulla, kasta, droppe eller knogkulor med dina vänner. Gör vad du vill göra med denna fantastiska marmorleksak.

Detta ingår:
Glaskulor placeras i en nätförpackning, vi säkerställer att antalet tillgängliga kulor strikt följer dess namn. Storleken på varje marmor är 16 mm i diameter. Dessa bulkleksaker är utformade för att vara giftfria och CPSIA-överensstämmande. Hållbar och håller länge.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,2 av 5 stjärnor
4,2 av 5
143 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

karla
5,0 av 5 stjärnor Great for maths
Recenserad i Storbritannien den 17 oktober 2022
Färg: MulticolouredVerifierat köp
C. Tilley
5,0 av 5 stjärnor Great value for money
Recenserad i Storbritannien den 23 november 2022
Färg: KlarVerifierat köp
Tara Mendoza
5,0 av 5 stjärnor Avoid
Recenserad i Storbritannien den 28 november 2020
Färg: MulticolouredVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Nicola
5,0 av 5 stjärnor Lovely
Recenserad i Storbritannien den 27 augusti 2021
Färg: KlarVerifierat köp
Mags Hagan
5,0 av 5 stjärnor Rainbow coloured solar lights
Recenserad i Storbritannien den 25 augusti 2020
Färg: MulticolouredVerifierat köp