401,30kr
GRATIS leverans 17 - 23 januari. Detaljer
Levereras efter julafton. Behöver du en present tidigare? Skicka ett presentkort från Amazon direkt via epost.
I lager.
[{"displayPrice":"401,30 kr","priceAmount":401.30,"currencySymbol":"kr","integerValue":"401","decimalSeparator":",","fractionalValue":"30","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"9K%2BFyuwYxnW9%2FtdPSSjBlKqBxdjAVyQui8F%2BujkcfRdiYJ2Gs8BmEUXYJjLwVBh%2FnSrNfHKvqxBvNLvXuN9WmXGYngXmYV4m1G%2FEJpwaWtRdSJ9%2FkhfKcRLnCuMAmnzjmRGsstxTF4DG%2Btgjm3XZyblXqdVmd10BlPR3BiPYeTwakTgxYvPWYNLE%2FmjljbFL","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
401,30 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
401,30 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
yuanyedianzishangwugongsi
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Sazao Bärbar spritkokare campingspis mini alkoholbrännare camping picknick alkohol spis campingspis rostfritt stål justerbar eldkraft för camping, grillning, grillning, picknick


401,30kr

Förbättra ditt köp

  • 【Hög kvalitet】Denna alkoholkokare av rostfritt stål och en aluminiumlegering är hållbar och så lätt att rengöra. Tillsätt bara lite diskmedel i vattnet och blötlägg diskhandduken, torka sedan av spisen för att rengöra den efter användning.
  • 【Lådstil】Denna spritkokare är som en låda. Om du behöver fylla på bränsle, behöver du bara dra ut lådan och fylla på bränsle. Du behöver inte ens flytta grytan över spisen under bränsletillförselprocessen.
  • 【Justerbar eldkraft】Du kan justera eldkraften genom att vrida knappen på framsidan av ugnen. Den är väldigt lätt att använda. Beroende på vad du lagar mat kan du ställa in eldkraften som du vill.
  • 【Bärbar minicampingspritskokare】Integrerad spritspiskropp, kan användas med fast och flytande alkohol; stabil och tung last, skjutreglage, lätt att justera brandkraft; stabil och fixerande ram och halkfria stödfötter, säker att använda.
  • 【Brett användningsområde】Lämplig för camping, restaurang, familj, matsal, hotell. Den kan användas för grillning, stekt biff, stekt ägg och varm kastrull.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Sazao Bärbar spritkokare campingspis mini alkoholbrännare camping picknick alkohol spis campingspis rostfritt stål justerbar eldkraft för camping, grillning, grillning, picknick


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köp den med

  • Sazao Bärbar spritkokare campingspis mini alkoholbrännare camping picknick alkohol spis campingspis rostfritt stål justerbar
  • +
  • BCB Adventure Unisex Fire Dragon hopfällbar spis och vindskydd, silver
  • +
  • Esbit Solid Fuel Brandstartare, Vit, 14 g
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
En del av dessa föremål levereras tidigare än de andra.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Beskrivning:
Mini alkoholkokare har en kompakt storlek på 17,5 x 17,5 x 6,8 cm och väger bara 650 g, vilket är mycket praktiskt att bära denna spis utomhus. Den är utformad i lådform. Så det är enkelt att fylla på bränsle om det behövs. Eldkraften kan justeras efter behov.

Specifikationer:
Färg: silver
Artikeltyp: mini-alkoholkokare
Material: Rostfritt stål och aluminiumlegering
Storlek: 17,5 x 17,5 x 6,8 cm/6,9 x 6,9 x 2,7 tum
Bruttovikt: 650 g/1,43 pund

Tips:
1. Storleksinformationen är endast för referens. Tillåt 1–2 cm (0,4–0,8 tum) skillnad på grund av manuell mätning, tack.
2. Varans färg som visas på foton kan visas något annorlunda på din datorskärm eftersom skärmar inte är kalibrerade likadant.

Paketet innehåller:
1 x mini-alkoholkokare

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner