Scotch & Soda Warren bomullslinne byxor

4,7 av 5 stjärnor 29 betyg

Pris: 1 152,76kr 1 456,07kr

Brun (Tabacco 0082)
  • Passar:
Välj Storlek för att köpa
Har du denna produkt och vill sälja den?

Produktinformation

  • Paketets dimensioner ‏ : ‎ 37.86 x 19.73 x 6.33 cm; 493 Gram
  • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 1 September 2020
  • Tillverkare ‏ : ‎ Scotch & Soda
  • ASIN ‏ : ‎ B07VB4SK9K
  • Artikelnummer ‏ : ‎ 155025
  • Avdelning ‏ : ‎ män, unisex
  • Kundrecensioner:
    4,7 av 5 stjärnor 29 betyg

Produktbeskrivning

Våra mönster är grundade i en appreciation av de uthålliga klassikerna. Vi täcker dessa stilikoner, skräddarsys dem i våra egna signaler. Pieces som den ikoniska vita tröjan, arbetskläder kino, lastjacka, en klassisk läderbomber eller perfekt handgjord parka. Vår intrepid spirit tar oss runt världen på looken – ut för våra nya säsonger. Vad du letar efter? Det är vad som helst. En klocka av vintagetyg, en speciell finish på surfarväxel, en japansk souvenir jacka från fifties, ett sekundärt handparaply, även en serietidande karaktär. Att vara en catalyst för vår nyhet är den enda kvaliteten för alla våra hitta delar. De lämnar oss att skapa mer – få oss greedy för information. Våra favourite treasures returnera med oss till Amsterdam (sometimes for real, ofta in spirit), där de formar spark och hjärtan i vår samlingshistory. Layers och chapters är oberoende av forskning och fantasi. Kan eventuellt låsas av varje vackert samlingsstycke.


Från tillverkaren

Chinos för män skapar den perfekta balansen mellan smart och casual. Är sanna mästare på stil och mångsidighet – med de olika stilar och färgkombinationerna från Scotch & Soda hittar alla de perfekta chino-byxorna.

Vanligtvis är chinos från Scotch & Soda gjorda av 100 % bomull eller en mjuk bomullsfiberblandning. Detta gör chinos byxor praktiska och andas.

Dessutom har chinos en stor fördel: de ser bra ut med nästan allt och är den perfekta matchen för varje outfit.

En Super Slim Fit avsmalnar mycket smal och sitter tätare i fotleden. Trots detta ger denna chino Fit rörelsefrihet eftersom byxorna inte sitter för hårt på knäna. Regular Fit Chinos går också smalt, men skärs med en rakare silhuett än sina smalare pendanter.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,7 av 5 stjärnor
4,7 av 5
29 övergripande betyg
5 stjärnor
87%
4 stjärnor
8%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna
5%

Inga kundrecensioner

Det finns 0 kundrecensioner och 29 kundbetyg.