525,00kr (3,28kr / styck)
GRATIS leverans: Onsdag, 26 jan
Prioriterad leverans: imorgon
Beställ inom 9 tim och 16 min
I lager.
[{"displayPrice":"525,00 kr","priceAmount":525.00,"currencySymbol":"kr","integerValue":"525","decimalSeparator":",","fractionalValue":"00","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"kIH8%2FHwwSuwR0wfA6hhbX5APAxJzyKfoDGzF%2BDL8YKkn7Uf%2BXIZcTI76a9uco9cAkGRdLDNDfSJIUYs8v1Zckk1qqFw098bQLEOWNgDfRaBN2SJTbR9BOEWsBl2AJZooNNO%2BJKYlN7CwW2uXT4yyB4wSKKWWSgl4yNcUwnCcBstXb5uX3C%2Bljvt5hbcpdnxn","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
525,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
525,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Skickas från
Amazon
Säljs av
Te - Vacker Sortimentask ... har lagts till i din kundvagn
Dela

Te - Vacker Sortimentask med certifierat te - Ekologiskt & Fairtrade. Innehåller 8 smaker i en snygg presentation. 20 tepåsar i varje fack som är märkt med smakens namn.


525,00kr (3,28kr / styck)

Förbättra ditt köp

Varumärke Life by follis
Artikelmått LxBxH 30 x 26 x 9 centimeter
Antal enheter 160.0 styck

Om denna artikel

  • Sortimentasken är den perfekta lösningen för dig som vill ha en enkel och snygg presentation och ett bra färdigblandat sortiment av smaker.
  • Åtta olika smaker med 20 tepåsar/smaker som också är märkt med smakens namn. Innehåller en blandning av svarta, gröna och örtteer.
  • Varje tepåse är individuellt förpackad i ett tätt kuvert för att bevara teets kvalité och den unika aromen.
  • Ekologiskt och Fairtrade-certifierat. 160 tepåsar/ask

Köp den med

  • Te - Vacker Sortimentask med certifierat te - Ekologiskt & Fairtrade. Innehåller 8 smaker i en snygg presentation. 20 tepåsar
  • +
  • Regina XXL köksrulle 8 rullar 600 extra stora blad
  • +
  • Andrex Gentle Clean Toalettpapper Paket med 45
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
En del av dessa föremål levereras tidigare än de andra.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Produktbeskrivning

Life by Follis är ett omsorgsfullt producerat te av premiumkvalitet. Det har spännande smaker med noggrant utvalda råvaror och låg miljöpåverkan. Vi är stolta över att gå direkt till källan, eftersom det ger oss kontroll över hela tillverkningen från teplanta till din kopp. För att kunna ge dig det bästa och godaste teet plockas bara plantans två finaste översta blad samt knopp. De växer högt upp i bergen i Indien och kommer från ett och samma plantage och är därför Single Estate. Teet produceras enligt ortodox metod vilket ger en djupare smak på teet och det behöver därför bryggas lite längre. Alla ingredienser i Life by Follis håller en hög kvalitet. Att våra produkter är ekologiska och Fairtradecertifierade är en självklarhet för oss, men vi vill bidra med mer. Vi hoppas det är viktigt även för dig att människorna bakom tillverkningen har bra villkor, blir väl behandlade samt att natur, djur och miljö också får bra förutsättningar. Namnet Life by Follis står för allt det goda du bidrar med för djur- och naturlivet samt rättvisa levnadsförhållanden för människorna som arbetar med tetillverkningen. Så tack för att du väljer att bidra.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner