8 390,32kr
GRATIS leverans måndag, 3 april på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 10 tim 53 min
Endast 2 kvar i lager (fler är på väg)
[{"displayPrice":"8 390,32 kr","priceAmount":8390.32,"currencySymbol":"kr","integerValue":"8 390","decimalSeparator":",","fractionalValue":"32","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"NMTxrrFCd9VcHwbNbSexb8%2BEGpV06uTQRDzUaus%2FxW4lK4tVALaqIN4LnJ6fpZbyWJMMGirhYcyuo0hmvFwFfW8VEJ051TsS5w5BXkvjL3QdUwCVEl5ATdboDH1jJuEhCKIJm56jaAJ1IrDfhW%2FbqL1JS%2Btke%2BNX","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
8 390,32 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
8 390,32 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Betalning
Säker transaktion
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Har du denna produkt och vill sälja den?

Specifik bilradio för Peugeot 2008 208 Android GPS Bluetooth WiFi USB DAB+ Touchscreen 10" 8core Carplay AndroidAuto

2,0 av 5 stjärnor 1 betyg

8 390,32kr

Förbättra ditt köp


Om denna artikel

  • Anslut bluetooth för att ringa handsfree och lyssna på musik från din telefon. Anpassade i varje komponent är Jfsound-systemet Custom Fit och garanterar utmärkt kompatibilitet med kontrollenheterna för varje specifik bilmodell.
  • Alla anslutningar du vill ha! Carplay och Android auto för att alltid ha allt du behöver till hands. Varje Jf Sound har en inbyggd wifi för att alltid vara ansluten.
  • Den högupplösta kapacitiva full-touch-skärmen låter dig förbättra kvaliteten på dina videor och anpassa upplevelsen efter dina önskemål; och du kan även resa i total avkoppling tack vare de förinstallerade GPS-kartorna och den färdiga navigatorn.
  • Backkamerans ingång: varje produkt har två videoingångar, varav en är dedikerad exklusivt till backkameran.
  • Ett italienskt hjärta: alla Jf Sound-produkter är helt utformade, designade och monterade med kärlek i Italien för att erbjuda dig maximal säkerhet och tillförlitlighet. De är också alla utrustade med regelmässig och erkänd CE-certifiering samt en ansvarsförsäkring för produktfel som gör att du kör i total säkerhet och transparens.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Specifik bilradio för Peugeot 2008 208 Android GPS Bluetooth WiFi USB DAB+ Touchscreen 10" 8core Carplay AndroidAuto


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Anslut Bluetooth för att ringa vem som helst (du laddar också ner telefonboken) och lyssna på musik från din mobiltelefon. Tack vare integrerad Android Auto och Apple CarPlay har du alla bekvämligheter till hands. Hjärtat i varje Jf Sound-produkt är operativsystemet Android, tack vare vilket du kan ladda ner alla appar du gillar, styra radion med hjälp av röstkommandon, ställa in rutiner, alltid vara ansluten till dina favoriter bland sociala nätverk, lyssna på högkvalitativ musik med vår integrerade DSP (även Spotify är redan installerat), titta på HD-videor och återställa de ursprungliga bilfunktionerna (endast med våra produkter custom fit) Ditt fordon kommer att bli ditt personliga mobila kontor: du kan läsa eller diktera e-postmeddelanden, kolla din dagliga agenda och låta navigatorn guida dig till din destination, samt anpassa din Jf Sound Infotainment efter din smak genom att installera dina favoritappar. Du kan också ansluta en backkamera (eller använda standardkameran - endast med våra custom fit), en främre kamera eller en OBD. Och från och med idag blir radion WEB: tack vare Radiogram (redan installerat på produkten) kan du lyssna på din favoritradio (alla sändare i världen) direkt från nätverket utan avbrott. Lita på kvalitet, lita på Jf Sound: alla produkter är designade, utvecklade och monterade med kärlek i Italien och är utrustade med regelmässig CE-märkningen och ansvarsförsäkring för produktfel. Jf Sound är ett registrerat varumärke i hela Europa.

Kundrecensioner

2,0 av 5 stjärnor
2 av 5
1 övergripande betyg
5 stjärnor 0% (0%) 0%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor
100%
1 stjärna 0% (0%) 0%

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Cliente Amazon
2,0 av 5 stjärnor Si e no
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 6 november 2022