216,15kr
GRATIS leverans torsdag, 30 mars på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans imorgon, 28 mars. Beställ inom 3 tim 53 min
Endast 4 kvar i lager – beställ snart
[{"displayPrice":"216,15 kr","priceAmount":216.15,"currencySymbol":"kr","integerValue":"216","decimalSeparator":",","fractionalValue":"15","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"qS7gd6EQkZueyBl472ywTa6fmNAL23GUYxut3XegUikBdREtTT4DevQlF0ekZfV4fa1bhPNtK4ZjPSwxiK2UpgfV5Z%2FbEQsS1ZLvaWljRRMqJpvSvBmIhL8OrcJEEh35qOBA5D4PNyNE%2BJzNws9kTj37rKNxBy3z","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
216,15 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
216,15 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Betalning
Säker transaktion
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Har du denna produkt och vill sälja den?

Super Sparrow Sport Vattenflaska - 750ml - Giftfri BPA-Fri och Miljövänlig Tritan Co-polyesterplast - för Löpning, Gym, Yoga, Utomhus och Camping

4,7 av 5 stjärnor 33 703 betyg

216,15kr
på 5 eller fler Handla kvalificerande artiklar
5% av 10 artikel 2 kampanjer
 • 5% av 10 artikel
  Köp 10 spara 10%. Erbjuds av Amazon.se. Gör så här (begränsningar gäller)
 • Prime-besparingar Köp 10 spara 15% med Prime.
  Prime-besparingar Köp 10 spara 15% med Prime. Kampanjprodukterna. Erbjuds av Amazon.se Se fler produkter i den här kampanjen
Transparent- Rosa
750ml-25oz

Förbättra ditt köp


Om denna artikel

 • DEN BÄSTA FLASKAN - Vad är kvalitet? För oss på Super Sparrow kommer spetskompetens från detaljerna, BPA fri tritan-copolyester och högkvalitativt hantverk. Det är det som utgör vår överlägsna sportvattenflaska. Vår kvalitet i kombination med oslagbar kundservice gör oss till ENDAST valet för premiumvattenflaskor av plast!
 • BPA FRITT TRITAN-PLAST- Våra flaskor är tillverkade av 100% toxinfri amerikansk importerad Tritan Co-polyesterplast som är SÄKER för din kropp och miljövänlig. Oroa dig inte mer för skadliga kemikalier som BPA som påverkar din hälsa, som finns i många vattenflaskor. Om du letar efter en flaska som är hållbar och säker är det rätt val!
 • PREMIUM KVALITETSDESIGN OCH FUNKTIONALITET - Till skillnad från tråkiga vattenflaskor från hyllan designade vi Super Sparrow-flaskan för att se ut och fungera bättre än någon annan vattenflaska! Den är ergonomiskt utformad för att göra enhandsanvändning en vind, med en tuff bärrem och ett speciellt reflekterande frostat hölje som reagerar unikt på din miljö. Det är både snyggt och bekvämt att använda, och varje flaska kommer i en GRATIS presentförpackning för en fantastisk present!
 • HÅLLBAR OCH LÄTT ATT ANVÄNDA - Det här är vår premiumdesign som lyser! Super Sparrow 32 uns, 1000 ml flaskor är tuffa, hållbara och motståndskraftiga mot slag. Den speciella spillskyddade toppen svänger upp med ett handtryck på en knapp! Ett lufthål placerat på locket säkerställer ett snabbt flöde av vatten med lätt drickning. Och när du är klar med träningen låser du flaskan så att den blir 100% läckagesäker och smutsfri.
 • LIVSTIDSGARANTI - Vi står för vår kvalitet och vill att du ska älska den här flaskan. För att bevisa detta har vi en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en 12-månadersgaranti som garanterar produktkvalitet och skyddar ditt köp. Den fungerar upp till eller bättre än sportflaska eller något annat vattenflaskmärke.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer