78,37kr
120kr leverans 12 - 14 december. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"78,37 kr","priceAmount":78.37,"currencySymbol":"kr","integerValue":"78","decimalSeparator":",","fractionalValue":"37","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"XdW0jIBsCgNnr5bBEvL6OXlCyvBKsdZeu5NMY1bDL%2Bpy8VapMEzp86vraSaeLgIvBMuXicEHWjIRaxQkLNbZztzm4TVZK7XtkTiz0rhf8seS7U7YrsZ05eZqMH7o2DRZZRfZRE9j81xIkHYye%2BV2sWdF1y3UKiob993lwaVFyFiZVQrNOwi1l3GlcRXaqNUF","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
78,37 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
78,37 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
KOTARBAU
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Kotarbau Sverigefeuer träskum, svensk eld, campingspis, trä, utomhus, campingugn, trästam, trädfackel, trädgårdsfackel

4,6 av 5 stjärnor 3 betyg

78,37kr

Förbättra ditt köp

  • ORGANITET: Denna trädstam gör det möjligt att laga mat under lägerelden tack vare speciella skärningar, som är fallet med ett fältkök. Byggstammen kallas Sverigeeld, och det inte utan anledning. Vikingarna visste så mycket om elden, och det är en del av deras kunskap. Du kan också gärna greppa direkt efter två bambustammar.
  • Lätt att använda: Den ursprungliga Sverigeelden är en vertikalt stående trästam. Trädstammen har en lateral rund urtagning med en integrerad veke. Tack vare denna veke in i stammen börjar stammen att bränna inifrån och ut när den tänds. Placera helt enkelt flera trädstammar på grus eller stengolv och långt bort från brandfarliga tyger, tänd veken och njut av trädfacklorna och den imponerande atmosfären.
  • UNIVERSALITET: Denna campingspis är perfekt för att laga vatten eller värma upp en måltid under en camping, utflykt eller strandvistelse. Sverigeelden är inte bara en speciell blickfångare, utan fungerar också som en utmärkt ljus- och värmekälla på din trädgårdsfest. Med sin extraordinära design är trädstammarna mycket mer kompakta än en lägereld. Fackla består av 100 % återvinningsbara naturprodukter och bränner helt av.
  • Varumärkets trovärdighet: KOTARBAU är ett europeiskt erkänt varumärke som står för kvalitet, säkerhet men framför allt för precision. Kotarbau har arbetat med många stora och små företag i flera år. Alla Kotarbau produkter kontrolleras flera gånger och är lämpliga för både industri och privat användning. Tack vare våra många års erfarenhet är vi ledande inom tillverkning av hantverkskomponenter.
  • Tekniska data: Mått: Höjd: 195 mm, diameter: 142 mm, material: Trä. Vikt: 1564 g

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Kotarbau Sverigefeuer träskum, svensk eld, campingspis, trä, utomhus, campingugn, trästam, trädfackel, trädgårdsfackel


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köp den med

  • Kotarbau Sverigefeuer träskum, svensk eld, campingspis, trä, utomhus, campingugn, trästam, trädfackel, trädgårdsfackel
  • +
  • WINGONEER 550 Paracord Mil Spec typ III 7-trådig fallskärmslina 30 meter Blck
  • +
  • WIKA Teleskopiskt blåsrör tillverkat av rostfritt stål, exklusiv version, brandblåsrör, utomhus, överlevnad, pryl, camping, g
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

ORGINALITET: Denna trädstam möjliggör tack vare speciella snitt matlagning under lägerelden, som är fallet i ett fältkök. Byggstammen kallas Sverige eld, och det är inte utan anledning. Vikingarna visste så lite om elden, och det är en del av deras kunskap. Du kan också gärna greppa direkt efter två bambustolar.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,6 av 5 stjärnor
4,6 av 5
3 övergripande betyg
5 stjärnor
62%
4 stjärnor
38%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Cliente Amazon
5,0 av 5 stjärnor Utilizzato per festa in giardino
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 28 oktober 2022