165,00kr
GRATIS leverans fredag, 16 december på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans måndag, 12 december. Beställ inom 19 tim 20 min
Levereras innan julafton
I lager.
[{"displayPrice":"165,00 kr","priceAmount":165.00,"currencySymbol":"kr","integerValue":"165","decimalSeparator":",","fractionalValue":"00","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"2hWqyJbK8D2aOUBQtPp9apgdkNcnRekxU6YCE5I40is2%2FKMvqbQBv5d%2Bz06pgZF5O%2Bb9qHN20Fyb8FZwfGjYVS5l2KK6mxHEWAIFMjRbfQIZQ4XZ0%2FHGEJB4Q5CGJ%2FESKcn2UXjLeHlwPwMVDRPuSrbXQ8VbYSjB%2FFQo9l9VHXwVp6JIJg2ZRxNh5ku1cvhi","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
165,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
165,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

TSLBW Färgskiftande koppar 5 st färgade akrylkoppar återanvändbara glas med lock och sugrör plast bulk jul iskallt vatten tumlare iskaffekoppar för vuxna barn

4,5 av 5 stjärnor 105 betyg

165,00kr
Style A

Förbättra ditt köp


Om denna artikel

  • 【Höft- och resevänlig】: Våra färgskiftande koppar är stapelbara, passar de flesta mugghållare och lätta att bära överallt. Våra återanvändbara plastkoppar med lock och sugrör är tillverkade av högkvalitativ hållbar plast och håller i många år!
  • 【Magisk färgförändring】: För våra färgade plastkoppar När du lägger till din favorit kalla dryck och is kommer en magi att hända med koppen. Mångsidig nog för daglig användning.
  • 【Tillförlitlig kvalitet】: Både locket och koppen är tillverkade av högkvalitativ plast, giftfri och miljövänlig, du kan vara säker på att använda sugröret har en fast ringdesign, som inte glider ut lätt, den konkava och konvexa designen i botten av koppen gör placeringen mer stabil.
  • 【Brett användningsområde】: Vårt praktiska resemuggsset är det roligaste sättet att hålla sig hydrerad under hardcore-gymmet, göra långa dagar på kontoret lite mer bärbart, eller svalka ner på stranden med en uppfriskande smoothie eller isdrink. Du kan använda den överallt.
  • 【Perfekt för anpassade skapelser】: Våra återanvändbara tumlare med lock och sugrör är vackra tomma skiffer som bara väntar på att anpassas. färgskiftande koppar med lock och sugrör är perfekta för att anpassa till din stil för alla evenemang inklusive födelsedagar, fester, bröllop eller helt enkelt present till familj och vänner.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

TSLBW Färgskiftande koppar 5 st färgade akrylkoppar återanvändbara glas med lock och sugrör plast bulk jul iskallt vatten tumlare iskaffekoppar för vuxna barn


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köps ofta tillsammans

  • TSLBW Färgskiftande koppar 5 st färgade akrylkoppar återanvändbara glas med lock och sugrör plast bulk jul iskallt vatten tum
  • +
  • CarryAround Vik bort koppbärare kaffe mjuk dryck pint/öl/dryckeshållare – robust återanvändbar fickstorlek – festival nödvänd
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

5 st färgskiftande koppar

plastfärgskiftande kopp, den kommer att ändra färg när det är kallt vatten eller isvatten. Denna kopp är lämplig för användning under varma sommardagar. Färgglada färger finns tillgängliga.

Återvinningsbara plastkoppar, levereras också med sugrör, perfekt för kalla drycker, miljövänliga och hälsosamma. En grupp på 5 koppar för att dela coola koppar med familj eller vänner.

Egenskaper: Missfärgning vid kallt vatten eller isvatten

Material: PP-plast

Storlek: se den andra bilden

Paketet innehåller:

5 x färgskiftande koppar i plast

5 x lock

5 x sugrör

Egenskaper:

◆ Våra färgskiftande koppar är stapelbara, passar de flesta mugghållare och lätta att bära överallt. Våra återanvändbara plastkoppar med lock och sugrör är tillverkade av högkvalitativ hållbar plast och håller i många år!

◆ För våra färgade plastkoppar när du lägger till din favoritdryck och is kommer en magi att hända med koppen. Mångsidig nog för daglig användning.

◆ Både locket och koppen är tillverkade av högkvalitativ plast, giftfri och miljövänlig, du kan vara säker på att använda sugröret har en fast ringdesign, som inte glider ut lätt. Den konkava och konvexa designen i botten av koppen gör placeringen mer stabil.

Vårt praktiska resemuggsset är det roligaste sättet att hålla dig hydrerad under hardcore-gymmet, göra långa dagar på kontoret lite mer bärbart, eller svalka ner på stranden med en uppfriskande smoothie eller isdrink. Du kan använda den överallt.

◆ Våra återanvändbara glas med lock och sugrör är vackra tomma skiffer som bara väntar på att anpassas. färgskiftande koppar med lock och sugrör är perfekta för att anpassa till din stil för alla evenemang inklusive födelsedagar, fester, bröllop eller helt enkelt present till familj och vänner.

Ta alla evenemang till nästa nivå med dessa minnesvärda koppar, se till att bli festens liv!


Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,5 av 5 stjärnor
4,5 av 5
105 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Lin
3,0 av 5 stjärnor Good job, but expensive
Recenserad i Storbritannien den 4 september 2022
Storlek: Style AVerifierat köp
Missy88
5,0 av 5 stjärnor Large cups
Recenserad i Storbritannien den 9 augusti 2021
Storlek: Style AVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
jacqueline cross
5,0 av 5 stjärnor Amazing
Recenserad i Storbritannien den 21 juli 2021
Storlek: Style AVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Facer
1,0 av 5 stjärnor Rubbish, don’t change colour
Recenserad i Storbritannien den 5 juli 2022
Storlek: Style AVerifierat köp