2 599,99kr
85,86 kr leverans 27 december - 7 januari. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"2 599,99 kr","priceAmount":2599.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"2 599","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"9R%2F85DxV%2BJuvudXd4R4WH1qc%2Bi9CyNz8vwz%2B%2FzD2Wgrzbu9co8ZQ9G4HlQaWnFE67DlO4oPlKRm80b90of%2Fk2QT77F57rAVCH3NCJ6rLl9fRLDLOm8tBwa7tR2m%2BGw6OuG%2Br2uocmzHU4lZbPSkihJqkCauxjzFfVL%2FoAv6WBl6pcDrZD1mk8TpBdvWhFj1Y","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
2 599,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
2 599,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Wind Greeting
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Bärbar Vedeldad Campingspis,Tältkamin,Rostfritt Stål Utomhus Spis,Fristående Skorsten i Rostfritt Stål,Rostfritt Stål Material


2 599,99kr

Förbättra ditt köp

Varumärke YilwnnCse
Typ av bränsle Trä
Material Rostfritt stål
Strömkälla Trä
Produktens mått 24L x 40W x 21H centimeter

Om denna artikel

  • [Bärbar vedspis] Stor kapacitet, bärbar, lätt och lätt att montera, den här enheten är designad som en ved/ved/halmkokare och värmare för campare/upptäckare och katastrofhjälpsorganisationer runt om i världen. Det motsvarar ett litet mobilt kök som ger dig en hemtrevlig känsla när som helst, var som helst.
  • [Gäller för flera scener] Lämplig för utomhus- eller inomhusbruk. Lämplig för alla storlekar klocktält eller skjul, tält eller jurta. Kaminens stödben kan vikas eller dras in fritt, du kan välja lämplig höjd.
  • [Överlägsen kvalitet] Vår spis är gjord av ugnskropp i rostfritt stål, rökkanal i rostfritt stål, stark och hållbar. Brännarkroppen har flera visningsfönster, så att du kan observera vedeldningen när som helst så att du kan fylla på bränsle i tid. Hjortmönsterdesign, lägg till skönhet. Med lite grundläggande underhåll kommer du att belönas med år av effektiv, njutbar matlagning och värme.
  • [Flera funktioner] Denna vedspis levereras med 2 hyllor, den kan användas som värmare, spis och torkställning samtidigt. De 2 hyllorna kan förvaras uppåt och kan användas som handtag för att underlätta kaminens rörelse. Delad rökkanal i rostfritt stål, fri skarvning. mer humant.
  • Denna braskamin är lämplig för att elda torr ved/halm/ved brasa såväl som fast bränsle eftersom detta ger dig högsta effektivitet och maximal värmeeffekt. För att koka vatten eller nå maximal värme är det bäst att ta bort spislocket och exponera botten av grytan direkt för lågan. För att minska värmen i ugnen, stäng helt enkelt luftintaget, vilket kommer att dämpa branden.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Bärbar Vedeldad Campingspis,Tältkamin,Rostfritt Stål Utomhus Spis,Fristående Skorsten i Rostfritt Stål,Rostfritt Stål Material


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köp den med

  • Bärbar Vedeldad Campingspis,Tältkamin,Rostfritt Stål Utomhus Spis,Fristående Skorsten i Rostfritt Stål,Rostfritt Stål Materia
  • +
  • 42L Militär Taktischer Rucksack Große Kapazität 3 Tage Wasserdicht US Cooper Armee Assault Pack Go Bag Trekking Wandernrucksa
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

[Produktnamn:]

Bärbar vedspis

[Produktparametrar:]

Förvaringsstorlek: 400×210×240mm

Utökad storlek: 400×530×380mm

Rökrör: 4×320mm, 1×220mm

Rökrörets diameter: 60 mm

Fönster framifrån (ugnsdörr) högtemperaturbrandspegel: 100 × 50 × 5 mm

Sidospegel: 270×100×5 mm

Nettovikt: 8,2 kg

[Funktioner:]

1, Enheten har stor kapacitet, är bärbar, lätt och lätt att montera, den är designad som ved/ved/halmkokare och värmare

2, lämplig för utomhus- eller inomhusbruk. Lämplig för alla storlekar klocktält eller skjul, tält eller jurta.

3. Vår ugn använder ugnskroppen i rostfritt stål och rökkanalen i rostfritt stål, som är robust och hållbar.

4. Kaminens stödben kan vikas eller dras in fritt, du kan välja lämplig höjd.

5. Ugnskroppen har flera fönster, vilket är bekvämt för dig att observera förbränning av ved när som helst och lägga till bränsle i tid.

6. Denna vedspis levereras med 2 rack, den kan användas som värmare, spis och torkställning samtidigt. De 2 hyllorna kan förvaras uppåt och kan användas som handtag för att underlätta kaminens rörelse.

7. Delad rökkanal i rostfritt stål, fri skarvning. mer humant.

[Vår tjänst:]

1. Om du har några frågor kan du kontakta oss när som helst. Vi tillhandahåller 7×24 timmars service.

2. Om du har några problem efter att ha mottagit paketet, tveka inte att kontakta oss. Vi kommer att ge dig den bästa servicen efter försäljning.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner