70,09kr
GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
 • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
 • Läs hela returpolicyn
GRATIS leverans torsdag, 9 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans onsdag, 8 februari. Beställ inom 2 tim 41 min
I lager.
[{"displayPrice":"70,09 kr","priceAmount":70.09,"currencySymbol":"kr","integerValue":"70","decimalSeparator":",","fractionalValue":"09","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"GJ4cUBqLXe9pI1qtuL4WtQdfX1oMDqxN5Hv1RSD0HOSN9uADnxIV%2Fi2XQ2rpquXVESY9TN6Q%2FcEQycbOjdV34%2B9968IOztiCF62NA1KS7PhEWeuRnqDlKCZoCmNM3funYP%2BGpYWEQfBdlYqCyn5JQqxjB%2BkpexVxrEECPqtiIPx8jUwBWLJnqkyhNj6opU4Z","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
70,09 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
70,09 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

WEVM Kreditkortshållare RFID-blockering, pop up metall korthållare minimalistisk kortplånbok för män smal metall kortfodral för 5 kort [svart], Svart, Minimalistisk

3,7 av 5 stjärnor 6 betyg

-22 % 70,09kr
Var: 90,09kr

Det är medianen av försäljningspriset som betalats av kunder för en produkt på Amazon.se (exklusive kampanjpriser).
Info
GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
 • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
 • Läs hela returpolicyn

Förbättra ditt köp

 • 【Sekretess och säkerhet】RFID-blockerande kreditkortshållare plånbok kan perfekt blockera oönskade RFID-skannrar, inkluderar RFID-blockeringsteknik för att förhindra obehörig åtkomst till personlig information, skydda dina RFID-kreditkort, betalkort, ID-kort från elektronisk pickpocketing. Plånböckerna ger ultimat skydd och integritet för dina kort.
 • 【Material av hög kvalitet】Vi har valt material av högsta kvalitet för den lätta, smala korthållaren. Vår RFID-blockeringsteknik med dubbla lager, snabbåtkomlig kortutmatningssystem och aluminiumkonstruktion av flygplansklass ger en oslagbar kombination av funktionalitet, säkerhet och stil.
 • 【Snabb åtkomst】Speciellt utformad skjutreglagemekanism ger dig det mest effektiva sättet att enkelt poppa upp kort. Skjut bara ner botten så att den poppar ut korten smidigt och ordnat.
 • 【Den perfekta gåvan】Den pop-up korthållare är perfekt för dig som letar efter en lätt och smal metallplånbok eller RFID-kortskydd. Med en liknande tjocklek som en telefon är det ett bra alternativ till konventionella, skrymmande läderplånböcker för män och skyddar dina viktigaste kort från att böjas och brytas. Förpackad i en låda, perfekt för dig att ta med den som en present till älskare, familj, vänner eller till dig själv.
 • 【Kreditkortsplånbokskapacitet】Plånbokens mått: 3,9 × 2,4 × 0,63 tum, 106 g, som kan rymma upp till 5 kreditkort. Den RFID-blockerande plånboken i metall kan enkelt läggas i fickan eller väskan och är lämplig för resor. Vi ger 12 månaders garanti och 30 dagar utan att tveka att tveka att kontakta oss via Amazon.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Köp den med

 • WEVM Kreditkortshållare RFID-blockering, pop up metall korthållare minimalistisk kortplånbok för män smal metall kortfodral f
 • +
 • POWR Korthållare, Plånbok, RFID-blockerande korthållare, smal plånbok och kontaktlöst kreditkortsskydd
 • +
 • Vicloon metall korthållare plånbok, ultratunn aluminium metall plånböcker RFID-blockering kreditkortshållare för män och kvin
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

 • Produktens mått ‏ : ‎ 1 x 6 x 9 cm; 50 Gram
 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 26 September 2021
 • ASIN ‏ : ‎ B09G6PJPSS
 • Avdelning ‏ : ‎ män – kvinnor
 • Kundrecensioner:
  3,7 av 5 stjärnor 6 betyg

Produktbeskrivning

Funktioner: Vikt: 106g Storlek: 10 x 6,2 x 1,8 cm (LxBxH) Kapacitet: 5 kort Tyg: premium aluminium Pop Up: Pyramid Funktion: RFID-blockerande skal rimlig kapacitet Passar 5 kreditkort i standardstorlek uppfyller de flesta människors dagliga behov, den faktiska kapaciteten beror på kortens tjocklek. Smal och lätt med en liknande tjocklek som för en telefon, är plånboken ett bra alternativ till en konventionell, skrymmande läderplånbok och skyddar dina viktigaste kort från att böjas och brytas. Den perfekta gåvan, en gåva för varje tillfälle och perfekt för de herrar som letar efter den distinkta men avslappnat coola, smala herrplånboken.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

3,7 av 5 stjärnor
3,7 av 5
6 övergripande betyg
5 stjärnor
50%
4 stjärnor
24%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna
26%

Toppenrecension från Sverige

Översätt alla recensioner till Svenska