Introduktion av förstklassigt fabriksrenoverade produkter från
Professionally inspected

Professionellt besiktigad

Noggrant testade

Noggrant testade

1-års garanti

1-års garanti

24/7 Amazon support

24/7 Amazon support


Pre-owned Certified

Sök efter populära märken

Sök per kategori

HÖG STANDARD.

Renewed-löftet

Kvalitet du har råd med
Produkter du kan lita på
Köp som gör skillnad
Pengarna-tillbaka-garanti

Kvalitet du har råd med

Handla på Amazon Renewed för fabriksrenoverade produkter till överkomliga priser så att du kan spara på de märken du älskar.

Produkter du kan lita på

Alla produkter har genomgått fackmässiga inspektioner, tester och rengöringar av Amazon-kvalificerade leverantörer.

Köp som gör skillnad

Varje Renewed-köp förlänger livslängden på en enhet och minskar förekomsten av elektronikavfall på våra soptippar.

Pengarna-tillbaka-garanti

Om du inte är helt nöjd har du ett år på dig att skicka tillbaka produkten och få en ersättningsprodukt eller återbetalning. Se villkor.

See terms

Vanliga frågor

Vad är Amazon Renewed?

Amazon Renewed är din pålitliga plats för fabriksrenoverat, begagnat och produkter med öppnad originalförpackning. Produkter som säljs på Amazon Renewed har inspekterats och testats så de är fullt funktionella av en Amazon-kvalificerad och prestationsledd leverantör. Denne är antingen den registrerade säljaren, när det inte är Amazon EU S.à.r.l. eller en tredjepartsleverantör, när det är Amazon EU S.à.r.l. säljer produkter köpta från tredjepartsleverantörer. Leverantörerna, som kan vara kvalificerade tillverkare eller specialiserade tredjepartsrenovatörer, måste uppfylla strikta kriterier för att kunna sälja på Amazon Renewed och uppfylla pågående prestationsmål. Inspektions- och testprocessen inkluderar vanligtvis ett komplett diagnostiskt test, byte av defekta delar, samt en grundlig rengöringsprocess som utförs av den kvalificerade leverantören eller av Amazon.


Vad kan jag förvänta mig av en produkt som listas på Amazon Renewed?

Produkterna motsvarar ett av följande kosmetiska tillstånd: Utmärkt skick - Inga tecken på kosmetisk skada när du håller enheten på 30 centimeters avstånd. Bra skick - Lätta repor som knappt syns när du håller enheten på 30 centimeters avstånd. Acceptabelt skick - Repor som är synliga när du håller enheten på 30 centimeters avstånd och är märkbara vid beröring. Produkterna kan förpackas i en generell låda och levereras med de tillbehör som förväntas för en ny produkt, med eventuella undantag (om några) som då nämns på produktinformationssidan. Om produkten har batterier har de en kapacitet som överstiger 80% av sin nya motsvarighet.


Kan jag returnera en produkt som köpts på Amazon Renewed?

Amazons returpolicy gäller för alla produkter. Om du av någon anledning är missnöjd med produkten kan du returnera den i enlighet med denna policy.


Vad händer om jag inte är nöjd med den produkt jag får?

Vi vill att du ska vara glad över ditt köp. Om produkten inte ser ut eller fungerar som förväntat, är du berättigad till ersättning eller återbetalning inom ett år efter mottagandet med Amazon Renewed-garantin. Vi kan också hjälpa dig att felsöka tekniska problem och hjälpa till med returer.