Njut av GRATIS hem- eller ombudsleverans på din första beställning

Såhär funkar det


Steg 1:

Skapa ditt konto hos Amazon här. Har du redan ett konto - logga in.

Steg 2:

Lägg till produkter som skickas av Amazon i din kundvagn

Steg 3:

Välj alternativet ”GRATIS leverans vid första beställning” i kassan. Detta kan antingen vara att hämta beställningen från en läglig plats eller hemleverans.

Steg 4:

Leveranskostnaden dras automatiskt av från ditt totala beställningsvärde

Börja shoppa nu


Miljontals artiklar kvalificerar för gratis leverans på din första beställning.

Kom igång genom att bläddra bland populära kategorier:

Böcker

Böcker

Hem

Hem

Kök

Kök

Elektronik

Elektronik

Heminredning

Heminredning

Leksaker

Leksaker

Regler och villkor:

 • Erbjudandet ”Gratis leverans vid första beställningen” gäller endast standardleverans (Hemleverans & Ombud). Andra betalda leveransalternativ som Premium-leverans, samma-dag-leverans och schemalagd leverans ingår inte.

 • Erbjudandet gäller endast artiklar som skickas av amazon.se (”kvalificerande artiklar”). Kvalificerande artiklar är märkta ”Skickas av Amazon” på produktinformationssidan. Artiklar som levereras av tredje parts säljare ingår inte i programmet.

 • Erbjudandet om gratis leverans vid första beställningen gäller endast till adresser i Sverige

 • Gratis leverans vid första beställningen gäller endast kunder som har skapat ett Amazon-konto men har inte tidigare gjort en beställning av en fysisk produkt med amazon.se. Om du tidigare har gjort en beställning på amazon.se kommer du inte att kunna dra nytta av erbjudandet, oavsett om artikeln såldes av Amazon eller en tredjepartssäljare.

 • Varje berättigad Amazon-kund kan göra anspråk på högst ett erbjudande. Om du avbryter din första beställning före leverans kan du begära erbjudandet för ditt nästa kvalificerade köp. Om du returnerar en produkt efter att du använt det här erbjudandet är du dock inte längre berättigad till det här erbjudandet.

 • Erbjudandet kan inte överföras till ett annat kundkonto.

 • Om du vill dra nytta av erbjudandet måste du

 1. Lägga till alla kvalificerande artiklar i din kundvagn.
 2. Välja ”GRATIS leverans vid första beställningen” i kassan.
 3. Slutföra din beställning på kassasidan.
 • För varje ytterligare beställning under 229 kr kommer Amazon att debitera frakt. För mer information om ”Leveranskostnader och leveranstider”, klicka här. Fraktkostnaderna dras automatiskt av från fakturabeloppet om villkoren för användning är uppfyllda.