649,99kr
GRATIS leverans onsdag, 8 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 18 tim 46 min
I lager.
[{"displayPrice":"649,99 kr","priceAmount":649.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"649","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"I5obhKHq%2FFEIeedH2kAj3RM0EeTfsEUvrb3GgjAZe66Q896xLFSrgqMUaq2tGIlTDuUIk3e01urOf%2BjozYzj7vLJHTDatMno0T%2FQB6dOdEvcyUA6JK96msvPm%2FdqjPKn94qcQswJoB2AiYeezoKqZDnfuIQPZEC3","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
649,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
649,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Du har markerat det här som en gåva, så artikeln kommer inte att länkas till ditt konto. Länka till ditt konto genom att avmarkera ”Det här är en gåva”
Kontolänkning är inte tillgängligt när du beställer fler än $PREREG_MAX_QUANTITY stycken av den här enheten.
Förbättra ditt köp

Helt nya Echo Dot (5:e generationen, 2022 års version) | Internationell version | Smart högtalare med Alexa | Grafitgrå | Svenskt språk ej tillgängligt

4,0 av 5 stjärnor 15 betyg

649,99kr

Förbättra ditt köp

  • Vår Echo Dot med det bästa ljudet hittills – Njut av en förbättrad ljudupplevelse jämfört med någon tidigare Echo Dot med Alexa för tydligare sång, djupare bas och levande ljud i alla rum.
  • Rekommenderat språk – Amerikansk engelska är det rekommenderade språket för att få tillgång till Skills och en optimal musikupplevelse. Musikstreamingtjänster, Alexa-appen och kundtjänst finns endast tillgängliga på engelska. Svenska är ej tillgängligt.
  • Din favoritmusik och innehåll – Spela musik, ljudböcker och poddsändningar från Amazon Music Unlimited, Spotify och TuneIn eller via Bluetooth i hela ditt hem.
  • Alexa hjälper gärna – Be Alexa om väderuppdateringar och att ställa in handsfree-timer, få svar på dina frågor och till och med berätta skämt. Behöver du några extra minuter på morgonen? Tryck bara på din Echo Dot för att snooza ditt alarm.
  • Håll ditt hem bekvämt – styr kompatibla smarta hemenheter med din röst och rutiner som utlöses av inomhustemperatursensorer. Skapa rutiner för att automatiskt starta en fläkt om innetemperaturen går över din komfortzon.
  • Gör mer med enhetsparning - Fyll ditt hem med musik med kompatibla Echo-enheter i olika rum. Skapa ett hemmabiosystem med Fire TV.
  • Utformad för att skydda din integritet – byggd med flera lager integritetsskydd och -kontroller, inklusive en knapp för mikrofonavstängning.
  • Tillgänglighet för funktioner – vissa Alexa-funktioner kanske inte stöds i ditt land, till exempel Alexa Guard, Amazon Kids och köp inuti Skills.

Viktig information:

Vissa Alexa-funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder och språk, och kan komma att ändras när som helst.


Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Liten storlek,
stora möjligheter

Vår mest populära smarta högtalare har en elegant design och förbättrat ljud för levande ljud var som helst i ditt hem. Med Echo Dot kan du hålla dig på rätt spår med hjälp av Alexa och styra kompatibla smarta hemenheter.


 Liten storlek, stora möjligheter
 Liten storlek, stora möjligheter

Vår Echo Dot med det bästa ljudet hittills

Echo Dot har förbättrad högtalarkvalitet som ger klarare sång och djupare bas för ett fylligt levande ljud. Be bara Alexa att spela musik, podcaster och ljudböcker och njut av en dynamisk ljudupplevelse var som helst i ditt hem.

“Alexa, play today's hits.”

Vår Echo Dot med det bästa ljudet hittills

Alexa hjälper gärna till

Gör ditt liv enklare hemma. Alexa är redo att hjälpa till hela dagen med väder- och nyhetsuppdateringar, handsfree-timers och påminnelser, svar på dina frågor och kan till och med berätta skämt för dig.

Hjälp till att hålla ditt hem bekvämt

“Alexa, turn on the living room lights.”

Voice control for your home

Röststyr ditt hem

I kombination med kompatibla glödlampor, smarta kontakter och mer låter Echo Dot dig styra ditt smarta hem med rösten eller inomhustemperaturen. Skapa rutiner för att tända lampor eller spela musik vid en schemalagd tid och mer.

Tryck för att pausa musik eller snooza alarm

Med ett enkelt tryck kan du pausa en låt, avsluta ett samtal. Behöver du några extra minuters sömn? Tryck bara för att snooza.

 Tryck för att pausa musik eller snooza alarm
Byggd för att skydda din integritet

Byggd för att skydda
din integritet

Alexa- och Echo-enheter är byggda med flera lager integritetsskydd. Echo-seriens smarta högtalare har en knapp för att elektroniskt inaktivera mikrofonen. Du har också kontroll över dina röstinspelningar och kan visa, höra eller radera dem när som helst. Läs mer om integritet.

Gör mer med enhetsparning

Echo Dot + ytterligare en Echo

Echo Dot + ytterligare en Echo

Fyll ditt hem med musik med kompatibla Echo-enheter i olika rum.

Echo Dot + Fire TV

Echo Dot + Fire TV

Titta på TV med uppslukande ljud när du ställer in Alexa Home Theater med kompatibla enheter.

Enkel att installera och att använda

Steg 1

1.

Koppla in Echo Dot.

Steg 2

2.

Anslut till internet med Alexa-appen.

Steg 3

3.

Be Alexa att spela upp musik, väder, nyheter och annat.

Varje dag är Jordens dag

Du behöver inte vara miljöforskare för att göra hållbara val. Vi har byggt in hållbarhet när vi konstruerade den här enheten. Så här gjorde vi:

materials

Material

55 % av den plast som används är återvunnen plast.
95 % av tyget som används är återvunnet tyg.
Enhet, kabel och adapter ingår.

renewableEnergy

Ren energi

Amazon bygger nya vind- och solkraftsanläggningar för att producera ren energi motsvarande den el som används av denna enhet. Se vår webbplats om hållbarhet för mer information.

packaging

Förpackning

99 % av denna enhets förpackning är gjord av träfiberbaserade material från ansvarsfullt skötta skogar eller återvunna källor.

lowPower

Energisparläge

För att minska energiförbrukningen sätts enheten i energisparläge när den är inaktiv. Energisparläget är inte tillgängligt för vissa användarkonfigurationer. Mer information finns i avsnittet Begränsningar för energisparläget.

Jämför Echo-enheter

Pris Från: 649,99 kr Från: 999,00 kr
Betyg 4,0 av 5 stjärnor (15) 4,3 av 5 stjärnor (62)
Alexa inbyggt check mark check mark
Utgivningsår 2022 2020
Högtalare 44 mm (1.7") främre högtalare 76 mm (3,0'') neodymbashögtalare och dubbla framskjutande 20 mm (0,8") diskanthögtalare
Ljudstöd Lossless High Definition Lossless High Definition, Dolby audio
Ingång/utgång 3,5 mm ingång/utgång
Integritetskontroller Inbyggd mic off-knapp och integritetskontroller i appen Inbyggd mic off-knapp och integritetskontroller i appen
Temperatursensor check mark check mark
Inbyggd Zigbee smart hemhub check mark
Mått 100 x 100 x 89 mm (B x D x H) 144 x 144 x 133 mm (B x D x H)

Teknisk information

Echo Dot (5:e generationen)

Echo Dot (5:e generationen)

Storlek

100 x 100 x 89 mm

Vikt

340 gram
Faktisk storlek och vikt kan variera beroende på tillverkningsprocess.

Ljud

44 mm främre högtalare

Wifi-anslutning

Dual-band wifi stöder nätverk med 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 och 5 GHz). Anslutning till trådlösa ad-hoc-nätverk (eller peer-to-peer) stöds ej.

Smart Home-protokoll

Wi-Fi, Bluetooth Low Energy Mesh

Bluetooth-anslutning

A2DP-stöd (Advanced Audio Distribution Profile) för strömning av ljud från en mobil enhet till Echo eller från Echo till Bluetooth-högtalare. Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) för röststyrning av anslutna mobila enheter. Hands-free röststyrning stöds inte för Mac OS X-enheter. Direkt kontroll över BLE Mesh. Bluetooth-högtalare som kräver PIN-koder stöds inte.

Systemkrav

Echo Dot är redo att anslutas till ditt wifi-nätverk. Alexa-appen är kompatibel med Fire OS-, Android- och iOS-enheter och är också tillgänglig via webbläsare. Operativsystem som stöds. Vissa Skills och tjänster kan kräva prenumeration eller andra avgifter.

Installationsteknik

Amazon Wi-Fi enkel installation gör det möjligt för kunder att ansluta smarta enheter till sitt Wi-Fi-nätverk i några enkla steg. Wi-Fi enkel installation är ett annat sätt Alexa alltid blir smartare.

Garanti och service

Amazon Echo Dot (5:e generationen) med klocka säljs med en begränsad garanti på ett år från tillverkaren. Om du är konsument är den begränsade garantin ett tillägg till dina konsumenträttigheter och äventyrar inte dessa rättigheter på något sätt. Det betyder att du fortfarande kan ha ytterligare rättigheter enligt lag även efter att den begränsade garantin har upphört att gälla (klicka här för mer information om dina konsumenträttigheter). Användning av Amazon Echo omfattas av villkoren som finns här.

Tillgänglighetsfunktioner

Alexa-appen och Alexa-kompatibla produkter innehåller flera funktioner för kunder med tillgänglighetsbehov kopplade till syn, hörsel, rörlighet och tal. Läs mer om Alexa och tillgänglighet.

Ingår i lådan

Echo Dot (5:e generationen), Grafitgrå, strömadapter (15W) och snabbstartsguide.

Generation

Echo dot (5:e generationen) – lanserad 2022

Integritetsfunktioner

Väckningsord, streaming-indikatorer, avstängningsknapp för mikrofon, möjlighet att titta på och radera röstinspelningar, och mer. Besök sidan Alexa, Echo-enheter och din integritet för att läsa mer om hur Alexa och Echo-enheter är byggda för att skydda din integritet.

Språk

Alexa talar engelska, tyska, franska, italienska och spanska (rekommenderat språk för åtkomst till Skills: amerikansk engelska)

Alexa Skills

Alexa gör ditt liv enklare, mer meningsfullt och roligare genom att låta dig röststyra din värld. Alexa kan hjälpa dig att få ut mer av de saker du redan älskar och upptäcka nya möjligheter du aldrig har föreställt dig. Upptäck och lär dig vad Alexa kan göra.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,0 av 5 stjärnor
4 av 5
15 övergripande betyg

Toppenrecensioner från Sverige

Översätt alla recensioner till Svenska
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 19 januari 2023
Kundbild
5,0 av 5 stjärnor I love it and would recommend.
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 19 januari 2023
It works well and met expectations.
Bilder i den här recensionen
Kundbild
Kundbild
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 26 januari 2023
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 18 januari 2023
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 25 december 2022
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 3 januari 2023