1 499,99kr
GRATIS leverans tisdag, 31 januari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 14 tim 43 min
I lager.
[{"displayPrice":"1 499,99 kr","priceAmount":1499.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"1 499","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Rhh9a7a0dwcCCxglvH4HXFqqtCjxv%2BF0fW%2FKFOgwCCLHfprfcbtSonV%2FIR%2FLI%2FP8WH8XyZFV67NaFptTlLaJLS9KpfHNPd1qy62K5E2lRfs5%2BM7lM7mBZuPcPeqJUuIggf8T8Ll8Ne0SlyEDplH8N%2FbV5z6jmSev","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
1 499,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
1 499,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Du har markerat det här som en gåva, så artikeln kommer inte att länkas till ditt konto. Länka till ditt konto genom att avmarkera ”Det här är en gåva”
Kontolänkning är inte tillgängligt när du beställer fler än $PREREG_MAX_QUANTITY stycken av den här enheten.

Echo Show 8 (2:a generationen), internationell version | HD smart skärm med Alexa och 13 MP kamera | Grafitgrå | Svenskt språk ej tillgängligt


1 499,99kr

Förbättra ditt köp

  • Alexa kan visa dig ännu mer: Med 8" HD pekskärm, adaptiv färg och stereohögtalare väcks underhållningen till liv. Ring videosamtal med 13 MP kameran som använder autoframing för att hålla dig i bild.
  • Rekommenderat språk — Amerikansk engelska är det rekommenderade språket för att få tillgång till Skills och en optimal musikupplevelse. Musikstreamingtjänster, Alexa-appen och kundtjänst finns endast tillgängliga på engelska. Svenska är ej tillgängligt.
  • Håll dig i bild: ring videosamtal med en ny kamera som centrerar dig i bild. Be bara Alexa att ringa dina kontakter.
  • Gör livet hemma enkelt: håll koll på din kalender och påminnelser. Använd din röst för att sätta alarm, uppdatera listor och följa nyheter eller trafikuppdateringar.
  • Styr ditt smarta hem: kika in när du är borta med den inbyggda kameran. Kontrollera kompatibla enheter som kameror, lampor och mer med den interaktiva displayen eller med din röst.
  • Bli underhållen : njut av TV-program och filmer i HD och stereo med Prime Video, Netflix och mer. Be Alexa att streama från Amazon Music eller Spotify.
  • Visa upp dina minnen: förvandla hemskärmen till en digital fotoram. Adaptiva färger får dina bilder att se bra ut i alla ljus.
  • Designad för att skydda din integritet: koppla elektroniskt ut högtalare och kameran med ett knapptryck. Använd det inbyggda kameraskyddet för att stänga kameran.

Viktig information:

Vissa Alexa-funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder och språk, och kan komma att ändras när som helst.


Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Alexa kan visa dig ännu mer

Alexa kan visa dig ännu mer

Teknisk information

Echo Show 8 (2:a generationen), internationell version

Storlek

200.4 x 135.9 x 99.1 mm

Vikt

1037 g.
Verklig storlek och vikt kan variera beroende på tillverkningsprocess.

Skärmstorlek

8” HD pekskärm

Kamera

13 MP kamera med inbyggt kameraskydd (fotokvalite/storlek kan variera)

Wifi-anslutning

Dual-band wifi stöder nätverk med 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 och 5 GHz). Anslutning till trådlösa ad-hoc-nätverk (eller peer-to-peer) stöds ej.

Bluetooth-anslutning

A2DP-stöd (Advanced Audio Distribution Profile) för strömning av ljud från en mobil enhet till Echo Show 8 eller från Echo Show 8 till Bluetooth-högtalare. Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) för röststyrning av anslutna mobila enheter. Hands-free röststyrning stöds inte för Mac OS X-enheter. Direkt kontroll över BLE Mesh. Bluetooth-högtalare som kräver PIN-koder stöds inte.

Ljud

52 mm (2“) neodym-bashögtalare

Systemkrav

Echo Show 8 är redo att anslutas till ditt wifi-nätverk. Alexa-appen är kompatibel med Fire OS-, Android- och iOS-enheter och är också tillgänglig via webbläsare. Operativsystem som stöds. Vissa Skills och tjänster kan kräva prenumeration eller andra avgifter.

Tillgänglighetsfunktioner

Alexa-appen och Alexa-kompatibla produkter innehåller flera funktioner för kunder med tillgänglighetsbehov kopplade till syn, hörsel, rörlighet och tal. Läs mer om Alexa och tillgänglighet.

Processorer

MediaTek MT 8183

Garanti och service

Amazon Echo Show 8 (2:a generationen) med klocka säljs med en begränsad garanti på ett år från tillverkaren från tillverkaren. Om du är konsument är den begränsade garantin ett tillägg till dina konsumenträttigheter och äventyrar inte dessa rättigheter på något sätt. Det betyder att du fortfarande kan ha ytterligare rättigheter enligt lag även efter att den begränsade garantin har upphört att gälla (klicka här för mer information om dina konsumenträttigheter). Användning av Amazon Echo Show 8 omfattas av villkoren som finns här.

Ingår i förpackningen

Echo Show 8 (2:a generationen), strömadapter (30 W) och snabbstartsguide.

Generation

Echo Show 8 2:a generationen (utgiven 2021)

Integritetsfunktioner

Väckningsord, streaming-indikatorer, avstängningsknapp för mikrofon, möjlighet att titta på och radera röstinspelningar, och mer. Besök sidan Alexa, Echo-enheter och din integritet för att läsa mer om hur Alexa och Echo-enheter är byggda för att skydda din integritet.

Språk

Alexa talar engelska, tyska, franska, italienska och spanska (rekommenderat språk för åtkomst till Skills: amerikansk engelska)

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner