MOK 4 stycken förvaringsväskor för dambindor, miniväska för tamponger, samlingsväska, flickor, servetter, läppstift, nycklar, gråa prickar, grönt rutnät, blått rutnät, Gråa prickar, gröna prickar, grått rutnät, blått rutnät


161,65kr
och GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
 • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
 • Läs hela returpolicyn

Förbättra ditt köp

 • Högkvalitativa material: Denna förvaringsväska för sanitetsbindor är tillverkad av högkvalitativ polyester och bomull, är stark och hållbar, inte lätt att bryta, har en speciell känsla, är mycket lätt att rengöra och kan användas under en lång tid. Och dragkedjedesignen, lätt att använda. (Det finns en färgskillnad mellan det verkliga objektet och bilden, observera innan köpet)
 • Utsökt design: Sanitetsbindan förvaringsväska har två vackra mönster med prickar och rutor. Utseendet är litet och utsökt, men utrymmet inuti är tillräckligt stort för att lagra tillräckligt med sanitetsbindor. Den fräscha och vackra stilen kan inte se föremålen inuti. för att undvika pinsamhet!
 • Liten och bärbar: Storleken på förvaringsväskan för sanitetsbindor är ca 13 x 13 x 3 cm (5,12 x 5,12 1,18 tum), vilket är litet och utsökt, lätt att bära och kan rymma 5–7 sanitetsbindor. Kan bäras i handväskor och skolväskor för skola, arbete och resor.
 • Brett användningsområde: Dessa sanitetsförvaringsväskor är inte bara idealiska för förvaring av sanitetshanddukar, tamponger utan också små delar som kontanter, kreditkort, halsband, hörlurar, örhängen, kosmetika osv. En väska är mångsidig och mycket praktisk.
 • Tillräcklig mängd: Du får 4 stycken förvaringspåsar för sanitetsbindor i 4 olika designer, en tillräcklig mängd för de flesta. Den kan användas som förvaringspåse för sanitetsbindor samt som plånbok och korthållare. Du kan också ge det till dina vänner, alla flickor behöver det.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

161,65kr
och GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
 • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
 • Läs hela returpolicyn
GRATIS leverans fredag, 9 december på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 20 tim 13 min
Eller snabbast leverans torsdag, 8 december
I lager.
[{"displayPrice":"161,65 kr","priceAmount":161.65,"currencySymbol":"kr","integerValue":"161","decimalSeparator":",","fractionalValue":"65","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"iqGMkRcGhi%2FkLfCut8CNRJ3gfui87xxS2etS1vuh%2FM8MKl3mct1jSyir0tX4hlDOceb09hgaG4udeHCnfaQ7Mn83CdfZJuajJLrY6rWDfSpx52IP7O6OckIeAkE1cQi0iKYTuK3Sax7I4Oqmhztkk0rKBzB7NaXU7owm5AmWTbWwDzk2lC%2F%2F1317GZ1qI5F2","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
161,65 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
161,65 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Köp den med

 • MOK 4 stycken förvaringsväskor för dambindor, miniväska för tamponger, samlingsväska, flickor, servetter, läppstift, nycklar,
 • +
 • Dreshow 4 par strumpbyxor med hög midja, nätstrumpor, lårhöga strumpor, strumpbyxor för kvinnor, en storlek
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

 • Paketets dimensioner ‏ : ‎ 18.4 x 18.1 x 4 cm; 120 Gram
 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 9 Juni 2022
 • ASIN ‏ : ‎ B0B1ZNK792

Produktbeskrivning


Beskrivning::
1. Denna hygienväska med dragkedjor kommer att ges till dina nära vänner och systrar som en genomtänkt gåva, praktisk för förvaring av sanitetssaker i speciella tidpunkter.
2. Denna förvaringspåse med sanitetsbindor kan inte bara spara utrymme i speciella tider, utan också säkerställa renhet hos sanitetsbindor och undvika bakterier som orsakas av placering av sanitetsbindor överallt.
3. Om du inte behöver några bindor kan du också använda den för att lagra små saker som nycklar, ID etc. Det fräscha utseendet är också lämpligt som en plånbok.


Specifikation:
Färg: Gråa prickar, gröna prickar, grått rutnät, blått rutnät
Storlek: 13 x 13 x 3 cm/5,12 x 5,12 1,18 tum
Material: Bomull


Paketet innehåller:
4 x förvaringspåsar för sanitetsbindor


Obs:
1. Tillåt små fel på grund av den manuella mätningen.
2. Färgen kan variera något på grund av ljus, bildskärmar etc.
3. Det finns en färgskillnad mellan det verkliga objektet och bilden, var uppmärksam på det innan du köper.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner