227,76kr
50kr leverans 28 december - 14 januari. Detaljer
Levereras efter julafton. Behöver du en present tidigare? Skicka ett presentkort från Amazon direkt via epost.
I lager.
[{"displayPrice":"227,76 kr","priceAmount":227.76,"currencySymbol":"kr","integerValue":"227","decimalSeparator":",","fractionalValue":"76","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"hXnBKqJzh3ciR%2B%2FLF%2BG234dibCi5w0OApSTpu999xotaocSJv9fnkxjeES3KpZSkNcmSy%2FnixhwKFMcGoIeUz9b%2BdvI0N%2B5UVm1kf6v%2BZFypPhZu%2BrGNI8qeYFOV9mLijsNbL%2BFceEF7rPIcTmeLbM%2BOCDZF8Ne7copk0SULB%2BKhhFV8qUMf0wKqEYnYcwln","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
227,76 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
227,76 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
LLFZSHOP
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Ny frostad plånbok, kvinnlig kort koreansk student liten fräsch och söt korthållare, tredelad flerkortplånbok för damer, handbärande myntväska – turkos


227,76kr
Turkos

Förbättra ditt köp

  • Material: Tillverkad av hållbart konstläder. Stängning med dragkedja.
  • ❤️Storlek: 14 cm x 9 cm x 3 cm. Liten och utsökt, enkel och retro. Den kan placeras i din jackficka eller messengerväska.
  • ❤️Funktionell design: Flera kortplatser, myntficka, ID-fack och sedelfack, denna damplånbok är rymlig nog att rymma ett stort antal kort, växel och några sedlar och mynt för att hålla dem i ordning.
  • ❤️Tillämpliga tillfällen: bra presentidéer – det är en av de mest speciella gåvorna för födelsedagar, årsdagar, mors dag, jul och andra speciella tillfällen.
  • ❤️Påminnelse: Om du har några frågor under användningen av produkten kan du kontakta oss via e-post, så ger vi dig ett tillfredsställande svar så snart som möjligt.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt på många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Ny frostad plånbok, kvinnlig kort koreansk student liten fräsch och söt korthållare, tredelad flerkortplånbok för damer, handbärande myntväska – turkos


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Denna plånbok har inte en superstor storlek, men är absolut en superfunktionell plånbok för vardagligt bruk. Perfekt att hålla i handen eller passa i din handväska. Håll dina saker organiserade och säkra också!

Det är ett bra tillbehör för ditt dagliga liv, resor, fest, födelsedagar, årsdagar, mors dag, jul och andra speciella tillfällen.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner