Välj leveransplats
Har du denna produkt och vill sälja den?

Avkopplare för nacke och axlar, nacksträckare för smärtlindring, cervikal draganordning för TMJ-smärtlindring och halsryggradsjustering, kiropraktisk kudde med massagepunkt (blå)

3,9 av 5 stjärnor 69 betyg

BLÅ
Varumärke Feierly
Specifika användningsområden för produkten Smärtlindring
Färg BLÅ
Instruktioner för produktvård Maskintvätt
Typ av stängning Krok

Om denna artikel

 • ✅【10 minuter om dagen, håller nacksmassan borta】Är du problem med problem med problem med cervikala ryggradsproblem, nacksmärta, huvudvärk och så vidare sjukdomar som orsakas av lång tids arbete? nackstöd hjälper dig att lugna bort styv nacke, slappna av och föryngra nacken och stötfångaren på 10-20 minuter. Studier visar att cervikala draganordningar avsevärt minskade nacksmärtor. Välj nu vår nackavslappning, minska din hemska smärta och stelhet utan medicin och onödiga operationer!
 • ✅【ERGONOMISK BÄRBAR DESIGN】Tillverkad av ett fast, polyuretanskum för att ge dig det stöd du behöver för optimal vävnadsstärkning. En extremt mångsidig allt-i-ett-ortotisk som ger en skräddarsydd terapisession när du behöver det mest. Vår dragkudde är utformad för att tas med dig till kontoret, på långa flygningar, bilresor och nästan var som helst.
 • ✅【SHIATSU-MASSAGE】Ergonomisk nackkudde överensstämmer med rätt form av halsryggraden. När du ligger ner på den erbjuder den vertikalt, horisontellt stöd och kurvor stretch för mer komplett nackdragsterapi. Utrustad med massagepunkt som riktar sig mot mjuka områden i nacken, underhuvudet, vilket ger stretcher och massage för att frigöra stresser på kroppen. slappnar av musklerna och lindrar kronisk nacksmärta, stress och spänningshuvudvärk, dålig sömn, axelspänning och mycket mer
 • ✅【Nackpositionskorrektor】 Idag arbetar smartphone och de flesta med datorledning till nackmuskelspänning och stelhet. Med denna tyngdkrafts-nackkudde kan du enkelt hjälpa dig att återställa "C"-vinkeln på din halskota, perfekt tillämplig för kontorsanställda, förare, ammande mamma och studenter. Din trevliga följeslagare oavsett hemma, kontor, resor. Till skillnad från de flesta traditionella cervikala dragsystem är denna nackstödskudde lätt att använda,
 • ✅【OBSERVERA OCH KUNDTJÄNST】Använd inte detta som en vanlig kudde, använd den inte mer än 20 minuter eller hela natten. Normalt behöver du 1-3 dagar för att anpassa dig till denna smärtlindrande kudde eftersom den behöver tid för att passa din nackkontur. Denna kudde är en mångsidig ortotisk, hjälper till att återställa korrekt livmoderhalskrök, lindrar huvudvärk, cervikala syndrom, TMJ, klämda nerver och så vidare. Om du har några frågor om vår produkt, kontakta oss så svarar vi inom 24 timmar.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer


Produktbeskrivning

Varför välja den Feierly nackdraganordning för nacksmärtlindring?

Cervikal spondylos klämd nerv bråck skiva

Feierly nackdraganordning är den perfekta nack- och axelmuskelmassageanordningen för att lindra nacksmärta. Det tar bara 8-10 minuter per dag att enkelt och effektivt fysiska lösningar för att lugna bort styv nacke, hjälper till att återställa rätt livmoderhalskrökning förknippad med konsekvent användning.

Baksida hals stretcher, nack- och axelavslappnande

Ergonomiskt designad nackdragningskudde:

Nacke stretchkudde: När du ligger ner erbjuder den vertikalt, horisontellt stöd och kurvor stretch för mer komplett nackdragsterapi.

Stretch upp: Den riktar sig mot mjuka områden i nacken, nedre huvudet, vilket ger dragkraft för att frigöra stresser på kroppen. Lindrar av muskler och lindrar kronisk nacksmärta.

Stretch horisontellt: Med massagekoderna kan musklerna slappna av på vardera sidan av ryggraden, som en hand ta shiatsu-massage till halsryggraden. Stretchkurva: Med elasticitet orsakar det deformation och stöd när du ligger ner, så att halsryggraden sträcks. Återställer den naturliga C-kurvan.

Nackmoln för TMJ smärtlindring och ryggradsjustering

Säg adjö till följande halsproblem

Nacke humpNeck spänningHals styvhetTMJ smärta nacksmärta dålig nackhållningAxelsmärta orsakad av nackspänning

Nacksmärtlindring kiropraktisk kudde, hållningskorrigerare

Användning:

Sätt denna halsstöd på en plan plats, lägg på den. Justera positionen och hitta den bekväma platsen. Böjt knäna, lägg handen bredvid huvudet. Häng upp huvudet och dra nacken genom naturlig tyngdkraft.

Hjälper till att lindra nacksmärta Hjälper till med trötthet och stelhet i övre ryggen minskar nackspänningen förbättrar

Tips:

Använd den inte länge vid första användningen. Prova 10 minuter om dagen i början. Det kan hjälpa dig att slappna av i nacken och axlarna. Denna nacksträckare kan inte användas som en vanlig kudde. För första gången kan det orsaka obehag i början, det är 100 % normalt. Det betyder att din halsryggrad korrigerar, styva muskler som inte har använts tränar. Öka gradvis användningstid och tillåt minst 5-7 dagars konsekvent användning för din kropp för att anpassa sig till kudden.

Det är dags att säga adjö till din nacksmärta genom att använda denna nackdraganordning.

Produktinformation

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Feedback

Avkopplare för nacke och axlar, nacksträckare för smärtlindring, cervikal draganordning för TMJ-smärtlindring och halsryggradsjustering, kiropraktisk kudde med massagepunkt (blå)


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktinformation

 • Paketets dimensioner ‏ : ‎ 26.5 x 22.8 x 10 cm; 360 Gram
 • Tillverkare ‏ : ‎ Feierly
 • ASIN ‏ : ‎ B09H3SF7JT
 • Tillverkarens referens ‏ : ‎ ean
 • Kundrecensioner:
  3,9 av 5 stjärnor 69 betyg

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

3,9 av 5 stjärnor
3,9 av 5
69 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Mmmmmmmurp
5,0 av 5 stjärnor Resolved tension headaches
Recenserad i Storbritannien den 18 mars 2022
Färg: BLÅVerifierat köp
11 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
scarletangel
1,0 av 5 stjärnor Uncomfortable
Recenserad i Storbritannien den 20 juli 2022
Färg: BLÅVerifierat köp
Pat Sharp
1,0 av 5 stjärnor Waste of money
Recenserad i Storbritannien den 3 december 2022
Färg: BLÅVerifierat köp
Reiki-Guy
5,0 av 5 stjärnor Wish I'd bought it 25yrs ago!
Recenserad i Storbritannien den 20 juli 2022
Färg: BLÅVerifierat köp