999,00kr
GRATIS leverans måndag, 6 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans lördag, 4 februari. Beställ inom 2 tim
I lager.
[{"displayPrice":"999,00 kr","priceAmount":999.00,"currencySymbol":"kr","integerValue":"999","decimalSeparator":",","fractionalValue":"00","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"qtBDHIF5hndDC5%2BLF29PQXkVgrPuNHjEd8uMJcW5b5AGee5lENGmd%2F7oM16QiJ89ysFZVirJfTe4hMYpb8dgqDnAgcpb%2FMgUu7Dp8eq4lmBlW4FXWq2DP2weVmsaJPm%2F43lWwldgduSjRO42iu9457odZn9AGMGB","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
999,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
999,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Du har markerat det här som en gåva, så artikeln kommer inte att länkas till ditt konto. Länka till ditt konto genom att avmarkera ”Det här är en gåva”
Kontolänkning är inte tillgängligt när du beställer fler än $PREREG_MAX_QUANTITY stycken av den här enheten.
Förbättra ditt köp

Echo (4:e generationen), internationell version | Med premiumljud, smart home hub och Alexa | Grafitgrå | Svenskt språk ej tillgängligt

4,3 av 5 stjärnor 62 betyg

999,00kr

Förbättra ditt köp

  • Möt Echo – Echo (4:e generationen) ansluter till Alexa, en molnbaserad rösttjänst, för att spela musik, ställa in timers och larm, styra kompatibla smarta enheter och mer.
  • Rekommenderat språk — Amerikansk engelska är det rekommenderade språket för att få tillgång till Skills och en optimal musikupplevelse. Musikstreamingtjänster, Alexa-appen och kundtjänst finns endast tillgängliga på engelska. Svenska är ej tillgängligt.
  • Styr underhållningen med rösten — streama låtar från Amazon Music Unlimited, Spotify och TuneIn. Echo har klar diskant, dynamiskt mellanregister och djup bas, med ett fylligt och detaljerat ljud som automatiskt ställer in sig efter rummet.
  • Redo att hjälpa till — be Alexa spela musik, svara på frågor, spela upp nyheterna från Sveriges Radio och andra internationella nyhetskanaler, kolla vädret, ställa in larm, styra kompatibla smarta enheter och annat.
  • Skapa enkelt ett smart hem — med den inbyggda hubben kan du enkelt ställa in kompatibla Zigbee-enheter för röststyrning av lampor och stickkontakter.
  • Tillgänglighet för funktioner – vissa Alexa-funktioner kanske inte stöds i ditt land, till exempel Alexa Guard, Amazon Kids och köp inuti Skills.
  • Utformad för att skydda din integritet — byggd med flera lager integritetsskydd och -kontroller, inklusive en knapp för mikrofonavstängning.
  • Lyssna på nyheterna - Fråga "Alexa, play news" och hon kommer att ge tillgång till lokala och internationella nyheter.

Viktig information:

Vissa Alexa-funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder och språk, och kan komma att ändras när som helst.


Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Byggd för att skydda din integritet

Byggd för att skydda din integritet

Alexa- och Echo-enheter är byggda med flera lager integritetsskydd. Echo-seriens smarta högtalare har en knapp för att elektroniskt inaktivera mikrofonen. Du har också kontroll över dina röstinspelningar och kan visa, höra eller radera dem när som helst. Läs mer om integritet.

Enkel att installera och att använda

1

1.

Koppla in Echo. Anslut till internet med Alexa-appen.

2

2.

Be Alexa att spela upp musik, väder, nyheter och annat.

3

3.

Installera kompatibla smarta enheter på ett enkelt sätt genom att säga “Alexa, discover my devices”.

Varje dag är Jordens dag

Du behöver inte vara miljöforskare för att göra hållbara val. Vi har byggt in hållbarhet när vi konstruerade den här enheten. Så här gjorde vi:

Materials

Material

50 % av plasten som används är återvunnen. 100 % av tyget som används är återvunnet. 100 % av aluminiumet som används är återvunnet och formgjutet. Enhet, kabel och adapter ingår.

Renewable Energy

Ren energi

Amazon bygger nya vind- och solkraftsanläggningar för att producera ren energi motsvarande den el som används av denna enhet. Se vår webbplats om hållbarhet för mer information.

Packaging

Förpackning

99 % av enhetens förpackning är tillverkad av träfiberbaserade material från ansvarsfullt förvaltade skogar eller återvunna källor.

Low Power Mode (Wall Powered Devices)

Energisparläge

För att minska energiförbrukningen sätts enheten i energisparläge när den är inaktiv. Energisparläget är inte tillgängligt för vissa användarkonfigurationer. Mer information finns i avsnittet Begränsningar för energisparläget.

Jämför Echo-enheter

Pris Från: 649,99 kr Från: 999,00 kr
Betyg 4,0 av 5 stjärnor (15) 4,3 av 5 stjärnor (62)
Alexa inbyggt check mark check mark
Utgivningsår 2022 2020
Högtalare 44 mm (1.7") främre högtalare 76 mm (3,0'') neodymbashögtalare och dubbla framskjutande 20 mm (0,8") diskanthögtalare
Ljudstöd Lossless High Definition Lossless High Definition, Dolby audio
Ingång/utgång 3,5 mm ingång/utgång
Integritetskontroller Inbyggd mic off-knapp och integritetskontroller i appen Inbyggd mic off-knapp och integritetskontroller i appen
Temperatursensor check mark check mark
Inbyggd Zigbee smart hemhub check mark
Mått 100 x 100 x 89 mm (B x D x H) 144 x 144 x 133 mm (B x D x H)

Teknisk information

Echo

Echo

Storlek

144 x 144 x 133 mm

Vikt

970 gram
Verklig storlek och vikt kan variera beroende på tillverkningsprocess.

Wifi-anslutning

Dual-band wifi stöder nätverk med 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 och 5 GHz). Anslutning till trådlösa ad-hoc-nätverk (eller peer-to-peer) stöds ej.

Anslutning till smarta enheter

Inbyggd Zigbee-hubb för smarta hem stöder Zigbee-kompatibla glödlampor, sensorer, kontakter och strömbrytare.

Bluetooth-anslutning

A2DP-stöd (Advanced Audio Distribution Profile) för strömning av ljud från en mobil enhet till Echo eller från Echo till Bluetooth-högtalare. Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) för röststyrning av anslutna mobila enheter. Hands-free röststyrning stöds inte för Mac OS X-enheter. Direkt kontroll över BLE Mesh. Bluetooth-högtalare som kräver PIN-koder stöds inte.

Ljud

76,2 mm (3 tum) neodym-bashögtalare och 2 x 20 mm (0,8 tum) diskanthögtalare.

Systemkrav

Echo är redo att anslutas till ditt wifi-nätverk. Alexa-appen är kompatibel med Fire OS-, Android- och iOS-enheter och är också tillgänglig via webbläsare. Operativsystem som stöds. Vissa Skills och tjänster kan kräva prenumeration eller andra avgifter.

Tillgänglighetsfunktioner

Alexa-appen och Alexa-kompatibla produkter innehåller flera funktioner för kunder med tillgänglighetsbehov kopplade till syn, hörsel, rörlighet och tal. Läs mer om Alexa och tillgänglighet.

Garanti och service

Amazon Echo (4:e generationen) med klocka säljs med en begränsad garanti på ett år från tillverkaren från tillverkaren. Om du är konsument är den begränsade garantin ett tillägg till dina konsumenträttigheter och äventyrar inte dessa rättigheter på något sätt. Det betyder att du fortfarande kan ha ytterligare rättigheter enligt lag även efter att den begränsade garantin har upphört att gälla (klicka här för mer information om dina konsumenträttigheter). Användning av Amazon Echo omfattas av villkoren som finns här.

Ingår i förpackningen

Echo (4:e generationen), strömadapter (30 W) och snabbstartsguide.

Integritetsfunktioner

Väckningsord, streaming-indikatorer, avstängningsknapp för mikrofon, möjlighet att titta på och radera röstinspelningar, och mer. Besök sidan Alexa, Echo-enheter och din integritet för att läsa mer om hur Alexa och Echo-enheter är byggda för att skydda din integritet.

Generation

Echo 4:e generationen (utgiven 2020)

Språk

Alexa talar engelska, tyska, franska, italienska och spanska (rekommenderat språk för åtkomst till Skills: amerikansk engelska)

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,3 av 5 stjärnor
4,3 av 5
62 övergripande betyg

Toppenrecensioner från Sverige

Översätt alla recensioner till Svenska
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 2 december 2022
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 30 september 2022
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 31 oktober 2022
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 2 oktober 2022
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 13 juli 2022
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 11 augusti 2022
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 16 juni 2022
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 21 januari 2022
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk