74,66kr
GRATIS leverans 24 - 29 okt. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"74,66 kr","priceAmount":74.66,"currencySymbol":"kr","integerValue":"74","decimalSeparator":",","fractionalValue":"66","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"AQOK4%2B2WyIQpecflInEo%2BrvVPXaU7aN%2BVQ5VKaN2Vh2nt53rhCtrojJgc%2FoRQ8pXrdpWNGwLrZbqF03%2B6uaCML2k0Qe3SdRf%2BnXzIf2Gg6fQB28CNq3Sd1TfWwQQ1SF%2Ff8W8H5rKKSMb34Lf%2BjKza1k9MU0asrwNPmCLCac%2B2oJXnSGrG7RcbV81aMLUDEuE","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
74,66 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
74,66 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
kzQOaeo
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

1pc silikonläpp plumper enhet sexig läppförstärkare snabb läpp plumper behandling större mun läpp pumping enhet smärtfri och enkel skönhetsverktyg tankeväckande design


74,66kr

Förbättra ditt köp

  Detta passar din .
 • Omedelbara fulla läppar-detta hjälpte till att plumpa dem och de stannade fylliga i ett par timmar. De blåste inte/inga läppinjektioner som vissa plumpare gör.
 • Ekonomisk och miljövänlig-du kan kontinuerligt använda denna läppfolmare så mycket du förtjänar, den har högre kostnadsprestanda eftersom du inte behöver göra en operation eller köpa en dyr läppförbättringsutrustning och med liten effekt.
 • Bärbar storlek-Denna läppfolmare är lätt att bära och snygg söt design gör att du kan lägga den i din handväska och använda den när du vill, för dagligen eller fester utgör.
 • Smärtfri och enkel läpp plumper-it ger ett enkelt, icke-invasivt och tillfälligt alternativ för att uppnå fylligare läppar utan smärta.
 • Söta och säkerhetsfiskformade läppförstärkare plumper-denna läppflagdaranordning är tillverkad av miljövänliga silikonmaterial och erbjuder ingen biverkning.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

 • Produktens mått ‏ : ‎ 20 x 10 x 10 cm; 63.74 Gram
 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 21 Maj 2022
 • Tillverkare ‏ : ‎ TOPofly
 • ASIN ‏ : ‎ B0B1V6Z4XP
 • Tillverkarens referens ‏ : ‎ O220520TMMV7D6NXUK
 • Ursprungsland ‏ : ‎ Kina

Produktbeskrivning

SKU: BP-2220338 × 1Features:
Söta och säkerhetsfiskformade läppförstärkare plumper-denna läppflagdaranordning är tillverkad av miljövänliga silikonmaterial och erbjuder ingen biverkning.
Smärtfri och enkel läpp plumper-it ger ett enkelt, icke-invasivt och tillfälligt alternativ för att uppnå fylligare läppar utan smärta.
Bärbar storlek-Denna läppfolmare är lätt att bära och snygg söt design gör att du kan lägga den i din handväska och använda den när du vill, för dagligen eller fester utgör.
Passning för alla läppformer-det avtagbara munstycket passar helt alla munformer och enkla att rengöra.
Omedelbara fulla läppar-detta hjälpte till att plumpa dem och de stannade fylliga i ett par timmar. De blåste inte/inga läppinjektioner som vissa plumpare gör.
Ekonomisk och miljövänlig-du kan kontinuerligt använda denna läppfolmare så mycket du förtjänar, den har högre kostnadsprestanda eftersom du inte behöver göra en operation eller köpa en dyr läppförbättringsutrustning och med liten effekt.

SPECIFIKATION:
Kvantitet: 1 st.
Mönster: fisk.
Färgen röd.
Material: silikon.

SPECIFIKATION:
Material: silikon.
Mönster: fisk.
Färgen röd.
Kvantitet: 1 st.

NOTERA:
På grund av skillnaden mellan ljus och skärminställning kan objektets färg vara något skillnad från bilderna.
Vänligen tillåt liten dimensionsskillnad på grund av olika manuell mätning .--------------------------------------------------- -----------------------------

Paket inklusive
1 st*Silicone Lip Plumping Enhancer
1 st*Silicone Lip Plumping Enhancer
Tankeväckande design

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner