140,29kr
GRATIS leverans onsdag, 25 maj på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 18 tim 3 min
I lager.
[{"displayPrice":"140,29 kr","priceAmount":140.29,"currencySymbol":"kr","integerValue":"140","decimalSeparator":",","fractionalValue":"29","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"%2F0wxZi9xzBwS%2Fayd6wuFl3JXbOKxHwv9f3Pj0MuAh6JHC58V%2FDVhBEx0QoU9PTeP5xlHoFseAxrR6r2fKQIZqjVpGwoXmm5vwVVClE97m6nOemvAwGh%2F%2FucDcjDabt%2B6Md2B6vkX1xBKRuSnJu6f%2FsECemXM5g5GV3ie6%2B8mBYedLl3L0W7FeY8HZmQdPRjv","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
140,29 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
140,29 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

2-pack ugnshandskar, grillhandskar värmebeständiga upp till 800 ℃/800 °C, ugnsvantar med halkfri silikon används för grillning, matlagning, bakning


140,29kr

Förbättra ditt köp

Färg Svart
Varumärke Runmeihe
Yttermaterial Silikon
Instruktioner för produktvård Endast handtvätt
Fyllningsmaterial Polyester, Cotton
Antal delar 2

Om denna artikel

  • [Stark värmebeständighet]: Våra grillhandskar är lätta och flexibla, och kan ge högre värmebeständighet upp till 800 ℃ / 800 ° F. Den täta aramidfibern sprider effektivt värme, är värmebeständig och skärbeständig och är mycket lämplig för grillning, matlagning och bakning.
  • [Skydd av trippelmaterial]: Ugnshandskar består av tre material. Det första lagret är tillverkat av halkfri giftfri silikon för att säkerställa att dina föremål inte glider av i dina händer. Det andra lagret är ultrahöghållfast 1313 aramidfiber, vilket ger utmärkt värmebeständighet och flamskydd. Det tredje lagret är tillverkat av polyesterbomull, som absorberar svett, känns bra och är bekvämt.
  • [Halkfri silikondesign]: Dessa ugnshandskar med silikonremsor av livsmedelskvalitet förhindrar att din mat faller på golvet. Designen med fem fingrar är tillräckligt flexibel och handsken förstärks mellan tummen och fingret, så att tummen kan röra sig mer fritt, slipverktyget är mer bekvämt och det är mer hållbart.
  • [LÄTT ATT RENGÖRA OCH FÖRVARA]: Ugnsvandskar är värmebeständiga, maskintvättbara, handtvättbara och enkla att rengöra. Inget behov av noggrant underhåll, förlänger handskens livslängd utan att minska prestandan.
  • [Flerfunktionell och bra present]: Handskarna kan användas i inomhuskök och utomhusgrillfester. Våra grillhandskar är lämpliga för alla grilleldstäder, matlagning, bakning, mikrovågsugnar etc. Det perfekta grilltillbehöret för män och kvinnor.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer


Gratis leverans vid din första beställning
Välj alternativet ”Gratis leverans vid första beställning” i kassan. Detta kan antingen vara att hämta beställningen från en läglig plats eller hemleverans. Se villkor

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Köp den med

  • 2-pack ugnshandskar, grillhandskar värmebeständiga upp till 800 ℃/800 °C, ugnsvantar med halkfri silikon används för grillnin
  • +
  • Rapidfire Grillstarter Stor
  • +
  • Weber Tändkuber, (48 ST)
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Produkter inkluderar:

Ett par ugnshandskar

Specifikationer

Färg: svart

Material: Aramid 1313 + inre polyesterbomull

Använder bearbetning av varmt stål, glas och porslin; grill mikrovågsugnar; brandsäkerhetsplatser, hög temperatur och kalla miljöer, metallstämplingsarbete och andra industrier som kräver värmebeständighet; ta bort varmt gummi och termoplast från formar.

Egenskaper:

1. Våra grillhandskar är tillverkade av högkvalitativa aramidtyger och importerade garn, som är värmebeständiga och skärbeständiga och är kända för höga temperaturer upp till 800 °C.

2. Ytfördelning av kiselgel, halkfri, miljövänlig.

3 Utmärkt värmebeständighet och flamskyddsprestanda, polyesterbomullsgarn absorberar svett och känns bra.

4 Handsken är förstärkt mellan tummen och fingret, så att tummen kan röra sig mer fritt, vilket håller slipverktyget mer bekvämt och mer hållbart.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner