Välj Storlek för att köpa
Välj mellan alternativen till vänster
Har du denna produkt och vill sälja den?

Seac Damer känsla dam ultraelastisk, ett stycke 3 mm våtdräkt med dragkedja för undervattensspjutfiske, snorkling och pildykning

4,4 av 5 stjärnor 18 betyg

Pris: 1 953,46kr 2 005,08kr

Svart
Material Neopren
Färg Svart
Varumärke SEAC
Sport Dykning, Vattensport, Simning

Om denna artikel

  • ULTRA ELASTISK FRÅN TOPP TILL TÅ – Seac Feel är tillverkad helt av 3 mm UltraStretch neopren för att ge maximal komfort under alla förhållanden och under alla vattensporter. Det neopren som används uppfyller den europeiska REACH-LAGSTIFTNINGEN.
  • INGEN STRESS INGEN TRÖTTHET - Den otroliga mjukheten och elasticiteten hos Seac Feel dykdräkt, i kombination med den praktiska vertikala stängningen på ryggen med en YKK dragkedja, underlättar på- och avklädning även på de varmaste dagarna, utan ansträngning. Dessutom hindrar eller stoppar inte UltraStretch neopren någon rörelse.
  • I RÖRELSE I VATTNET – The Seac Feel kan användas som en dykdräkt för män och kvinnor och som en våtdräkt för fridykning i tempererat öppet vatten (+ 20 °). Dessutom erbjuder Seac Feel perfekt skydd, bekväm och lätt, för dem som tränar simning i havet eller snorkling även under de svalare årstiderna.
  • COMFORT FIT FÖR KVINNOR OCH MÄN - The Seac Feel dykdräkt finns för både män och kvinnor, med 2 olika snitt som naturligt följer kroppens former. Den tryckta grafiken är väsentlig och placerad så att den inte stör rörelsen, vilket gör dräkten mycket sober och snygg att bära.
  • 6 STORLEKAR - Seac Feel finns i 6 storlekar för män och 6 storlekar för kvinnor. Dräktens extrema elasticitet erbjuder en perfekt passform och komfort för alla.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Produktbeskrivning

Seac Feel är tillverkad helt av en 3 mm UltraStretch neopren för att ge maximal komfort under alla förhållanden och särskilt under alla sportaktiviteter i vattnet. Detta neopren uppfyller den europeiska REACH-LAGSTIFTNINGEN. Den otroliga mjukheten och elasticiteten hos Seac Feel dykdräkt, i kombination med den praktiska vertikala stängningen på ryggen med en YKK dragkedja, underlättar påklädning och avklädning även på de varmaste dagarna, utan ansträngning. Dessutom hindrar eller stoppar inte UltraStretch neopren någon rörelse. Seac Feel kan användas som dykningsvåtdräkt för män och kvinnor och som fridykningsvåtdräkt i tempererat öppet vatten (+ 20 °). Dessutom erbjuder Seac Feel skydd, komfort och lättvikt för dem som tränar simning i havet eller snorkling även under de svalare årstiderna. Seac Feel dykdräkt finns för både män och kvinnor, med 2 olika snitt som naturligt följer kroppens form. Den tryckta grafiken är väsentlig och placerad så att den inte stör rörelsen, vilket gör dräkten mycket sober och snygg att bära. Seac Feel finns i 6 storlekar för män och 6 storlekar för kvinnor. Den här våtdräktens extrema elasticitet erbjuder en perfekt passform och komfort för alla.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,4 av 5 stjärnor
4,4 av 5
18 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

DC/JC
5,0 av 5 stjärnor Perfectly and appropriately sized wetsuit.
Recenserad i Storbritannien den 10 januari 2021
Storlek: XXLFärg: SvartVerifierat köp
Mia
5,0 av 5 stjärnor Anzug 3mm - Top elastisch und sitzt perfekt.
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 6 september 2022
Storlek: MFärg: SvartVerifierat köp
Maria R
4,0 av 5 stjärnor bella muta, comoda
Recenserad i Italien 🇮🇹 den 8 april 2022
Storlek: SFärg: SvartVerifierat köp
inconnu
5,0 av 5 stjärnor souple
Recenserad i Frankrike 🇫🇷 den 15 januari 2021
Storlek: MFärg: SvartVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Martine MARCQ
4,0 av 5 stjärnor Pas vraiment imperméable
Recenserad i Frankrike 🇫🇷 den 17 mars 2021
Storlek: SFärg: SvartVerifierat köp