955,61kr
GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
  • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
  • Läs hela returpolicyn
GRATIS leverans måndag, 13 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans idag. Beställ inom 6 tim 41 min
I lager.
[{"displayPrice":"955,61 kr","priceAmount":955.61,"currencySymbol":"kr","integerValue":"955","decimalSeparator":",","fractionalValue":"61","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"dMQykwUSFW29cdtQi5UDSHVwjCgeQO5Lf4C6B7KPe%2BBSupIur4rlvNRXS5UdFp8aZu8KWDbzN7oePeGGuUAL1iArpTNxkHRAHE49nSWYBvYAL%2FnXNAzyQYd%2FqMEzmD%2F23vzYjL54RfU1kokO77%2BeURPawaLnAxgb","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
955,61 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
955,61 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Har du denna produkt och vill sälja den?

Seac Feel Lady, ultraelastisk 3 mm neopren våtdräkt i ett stycke med dragkedja bak för dykning, snorkling och fridykning

5,0 av 5 stjärnor 2 betyg

955,61kr
GRATIS returer
Returnera den här artikeln gratis
  • Du kan returnera denna artikel för vilken anledning som helst: inga fraktkostnader. Artikeln måste returneras i nytt och oanvänt skick.
  • Läs hela returpolicyn

Förbättra ditt köp

Material Neopren
Färg Svart
Varumärke SEAC
Sport Dykning, Water Sports

Om denna artikel

  • ULTRA ELASTISK FRÅN TOPP TILL TÅ – Seac Feel är tillverkad helt av 3 mm UltraStretch neopren för att ge maximal komfort under alla förhållanden och under alla vattensporter. Det neopren som används uppfyller den europeiska REACH-LAGSTIFTNINGEN.
  • INGEN STRESS INGEN TRÖTTHET - Den otroliga mjukheten och elasticiteten hos Seac Feel dykdräkt, i kombination med den praktiska vertikala stängningen på ryggen med en YKK dragkedja, underlättar på- och avklädning även på de varmaste dagarna, utan ansträngning. Dessutom hindrar eller stoppar inte UltraStretch neopren någon rörelse.
  • I RÖRELSE I VATTNET – The Seac Feel kan användas som en dykdräkt för män och kvinnor och som en våtdräkt för fridykning i tempererat öppet vatten (+ 20 °). Dessutom erbjuder Seac Feel perfekt skydd, bekväm och lätt, för dem som tränar simning i havet eller snorkling även under de svalare årstiderna.
  • COMFORT FIT FÖR KVINNOR OCH MÄN - The Seac Feel dykdräkt finns för både män och kvinnor, med 2 olika snitt som naturligt följer kroppens former. Den tryckta grafiken är väsentlig och placerad så att den inte stör rörelsen, vilket gör dräkten mycket sober och snygg att bära.
  • 6 STORLEKAR - Seac Feel finns i 6 storlekar för män och 6 storlekar för kvinnor. Dräktens extrema elasticitet erbjuder en perfekt passform och komfort för alla.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Seac Feel Lady, ultraelastisk 3 mm neopren våtdräkt i ett stycke med dragkedja bak för dykning, snorkling och fridykning


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Seac Feel är tillverkad helt av en 3 mm UltraStretch neopren för att ge maximal komfort under alla förhållanden och särskilt under alla sportaktiviteter i vattnet. Detta neopren uppfyller den europeiska REACH-LAGSTIFTNINGEN. Den otroliga mjukheten och elasticiteten hos Seac Feel dykdräkt, i kombination med den praktiska vertikala stängningen på ryggen med en YKK dragkedja, underlättar påklädning och avklädning även på de varmaste dagarna, utan ansträngning. Dessutom hindrar eller stoppar inte UltraStretch neopren någon rörelse. Seac Feel kan användas som dykningsvåtdräkt för män och kvinnor och som fridykningsvåtdräkt i tempererat öppet vatten (+ 20 °). Dessutom erbjuder Seac Feel skydd, komfort och lättvikt för dem som tränar simning i havet eller snorkling även under de svalare årstiderna. Seac Feel dykdräkt finns för både män och kvinnor, med 2 olika snitt som naturligt följer kroppens form. Den tryckta grafiken är väsentlig och placerad så att den inte stör rörelsen, vilket gör dräkten mycket sober och snygg att bära. Seac Feel finns i 6 storlekar för män och 6 storlekar för kvinnor. Den här våtdräktens extrema elasticitet erbjuder en perfekt passform och komfort för alla.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5,0 av 5 stjärnor
5 av 5
2 övergripande betyg
5 stjärnor
100%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

burggraeve catherine
5,0 av 5 stjärnor J'ADORE J'ADORE.
Recenserad i Frankrike 🇫🇷 den 19 september 2020