95,66kr
GRATIS leverans fredag, 10 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 4 tim 6 min
I lager.
[{"displayPrice":"95,66 kr","priceAmount":95.66,"currencySymbol":"kr","integerValue":"95","decimalSeparator":",","fractionalValue":"66","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"qPflPCv42ViKx5nj1He8wlAb5iQYcqyPiykmq%2BDkBEX1U9SzbE8fRyxNDlxcS0Rwr%2FmI6XiRj0Hh8OxV%2FmOiLL29WMbhwJ5NwfMoAEb459o3KXGGgw9pC2tbNjYIzSoICrqQgXV79f%2BX%2FrNa2IwPULmRbh9hlSdWwUrdQbLU3z6FhzFQWK3HEiG1a7clZC2i","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
95,66 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
95,66 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

1 uppsättning korsstativ för spritkök med anti-förlorat vajer bärbart stödställ rostfritt stål brännarfäste ställ för vandring camping utomhusaktiviteter

4,1 av 5 stjärnor 15 betyg

95,66kr

Förbättra ditt köp

  • Kors design: Med stark konstruktion. Krukans korsstativ kan anslutas tätt till alkoholspisen. Korset ger stabilitet och bränner effektivt campingspisen.
  • Bred användning: Har inte komplex installation. Perfekt för alla kommersiella spritbrännare, passar för camping, vandring eller andra utomhusaktiviteter
  • SNABBNING SNABBT: Det finns 12 spår på korset för att öka ventilationen. Hjälper till att öka luftcirkulationen och fullständig förbränning av bränsleet. Det kan påskynda matlagningen och låter inte elden släcka.
  • Bärbar och lätt: Ultralätt, lätt att bära. Trådrepet kan anslutas till ryggsäcken för att enkelt förvara hyllan utan att ta utrymme, anti-borttappning och också avtagbart.
  • Premiummaterial: Rostfritt stålmaterial, rost- och korrosionsbeständig, hög temperaturbeständig, icke-deformation, återanvändbar, inte lätt att deformera, släta kanter kommer inte att skada dina händer.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Köps ofta tillsammans

  • 1 uppsättning korsstativ för spritkök med anti-förlorat vajer bärbart stödställ rostfritt stål brännarfäste ställ för vandrin
  • +
  • Trangia Spiritusbrännare alla stormkokare
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

1 uppsättning korsstativ för spritkök med anti-förlorat vajer bärbart stödställ rostfritt stål brännarfäste ställ för vandring camping utomhusaktiviteter


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Artikelbeskrivning:
-Kors design: Med stark konstruktion. Krukans korsstativ kan anslutas tätt till alkoholspisen. Korset ger stabilitet och bränner effektivt campingspisen.
-Brett användningsområde: Har inte komplex installation. Perfekt för alla kommersiella spritbrännare, passar för camping, vandring eller andra utomhusaktiviteter
SNABBNING SNABBT: Det finns 12 spår på korset för att öka ventilationen. Hjälper till att öka luftcirkulationen och fullständig förbränning av bränsleet. Det kan påskynda matlagningen och låter inte elden släcka.
-Bärbar och lätt: Ultralätt, lätt att bära. Trådrepet kan anslutas till ryggsäcken för att enkelt förvara hyllan utan att ta utrymme, anti-borttappning och också avtagbart.
-Premiummaterial: Rostfritt stålmaterial, rost- och korrosionsbeständig, hög temperaturbeständig, icke-deformation, återanvändbar, inte lätt att deformera, släta kanter kommer inte att skada dina händer.

Förpackning:
1 set med kors-stativ med alkoholspis och anti-förlust vajer

Produktegenskaper:
Material: Rostfritt stål
Färg: silver
Storlek: som visas.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,1 av 5 stjärnor
4,1 av 5
15 övergripande betyg

Toppenrecension från Sverige

Översätt alla recensioner till Svenska
Recenserad i Sverige 🇸🇪 den 23 november 2022

Populäraste recensionerna från andra länder

JockG
5,0 av 5 stjärnor Fitted my Trangia
Recenserad i Storbritannien den 22 december 2022
Captain Karacho
1,0 av 5 stjärnor Es passt überhaupt nicht
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 6 november 2022
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Amazon-Kunde
4,0 av 5 stjärnor Funktioniert
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 23 augusti 2022