149,99kr
GRATIS leverans fre, 30 sep på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans tors, 29 sep. Beställ inom 5 tim 4 min
Endast 7 kvar i lager – beställ snart.
[{"displayPrice":"149,99 kr","priceAmount":149.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"149","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"bhooH%2Fdzda4BTwvBTQtPv1YF8MkQusO4psqVfbuVes7GwTK1xEDN3lEzjA8mtKaLC432l9oHrgIC1vMFsyouOCzXS24QxJ4Otanw6D84WmCKxeBe6AdqY0yKDslJMmimPAUJTwNm4IwSbJy%2FJJRzvRiL7qMFCKSG2q3vWUmHrYjW5pcuxxBMfnIHdjHhisFU","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
149,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
149,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Bärbart utomhusskedgaffel multifunktionellt campingbestick Rostfritt stål Hållbar gaffel Tänder Skärburköppnare Hängande hålnyckel Harpun Bindande rephål Korkskruv Sked 8 in1 svart och vitt)


149,99kr

Förbättra ditt köp

Varumärke XCVCVB
Antal delar 2
Material Rostfritt stål

Om denna artikel

  • ★ Högkvalitativt material: Besticket är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, stabil och solid rostfri design. Lätt att rengöra, rostfri och diskmaskinssäker, så att du kan njuta av det länge.
  • ★ 8-i-1-sked utomhusuppsättning: 8-i-1 bärbar rostfri sked inklusive sked, gaffel, ölöppnare, burköppnare, sågtand, skiftnyckel, harpun-rephål och hänghål, ta en och du kan ha alla dessa funktioner Mycket bekvämt.
  • ★ Bärbar och lätt: Camping Picnic Travel Survival Sked Handtaget på burken kan användas som locköppnare, multifunktionell och bärbar och ett mångsidigt verktyg för camping, vandring, picknick och resor.
  • ★ Design med dubbla huvuden: Bärbar multifunktionsskedgaffel i rostfritt stål Den ena änden är en sked, den andra änden är en gaffel som extremt kommer att möta dina olika behov.
  • ★ Bred tillämpning: Bärbar besticksked för campingpicknick är liten och lätt att använda. Kompakt design gör den perfekta köksredskapet för alla utomhusaktiviteter som camping, fiske eller vandring, samt bekvämt för daglig användning runt Runt huset eller kontoret.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Produktbeskrivning

funktioner

MOTSTÅND OCH ROBUST: Det rostfria rostfria stål som används är lämpligt för användning oavsett väder; oavsett om det är camping, picknick eller festival

HÅLLBAR OCH MÅNGSIDIG: Campingbestickets återanvändbarhet är miljövänligt och billigt. Inga fler billiga bestick i plast

LJUS OCH KOMPAKT: Resebesticken väger endast 44 g och är speciellt utformad för camping, resor och ryggsäckar där varje gram spelar en roll. Måtten på den är 18 x 4 cm.

Specifikationer:

Material: rostfritt stål

Färger: svart / silver

Storlek: 18 * 4cm / 7,08 * 1,57in

Tjocklek: 1,4 mm

Vikt: 88g

Leveransomfattning:

2 x multifunktionsgaffelskedor för utomhusbruk

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner